Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li se i vama desava i koja je poenta???

> simona7: > Sto se tice neodgovaranja na poruke,periodicno se uvek neko javi da pita da li je odredjeni predmet dostupan i posle odgovora da jeste,(inace sve je dostupno sto je oglaseno,zasto bi i dalje visilo na profilu x-) ) samo nestane,eto,mozda im bas znaci da znaju da su ti predmeti dostupni iako ih nece kupiti ,:) :') Zato sto ima mnogo clanica koje drze prodate predmete, obelezene ili neobelezene - na profil. Ja sam jurila clanicu za neku majicu, odgovorila mi je posle 2 meseca da je prodata a uredno i dalje stoji na profilu da skuplja preglede
2021 03 26
Simona7 - meni su trazili mere i za oglase na kojima su bile navedene mere i dodatne slike za obicnu basic majicu koja je slikana sa svih strana i nema niceg specijalnog na njoj. Kad god su mi trazili mere za oglas gde vec pisu mere - nikad ne posaljem mere u poruci nego napisem "navedene su u opisu", jer znam da ti kupci na prvu nisu zainteresovani za predmet i nemam zasto da trosim dodatne 3 sekunde svog zivota na kopiranje mera iz opisa i slanja u chatu jer obicno nista ne odgovore nakon toga :D.
2021 03 26
1 2