Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da kontaktiram stare članice

Kako da kontaktiram stare članice koje su bile aktivne pre godinu dana,imaju po 0 utisaka ili 2,3 najviše može li mi pomoći admin nekako.
2021 03 31
Samo preko broja ukoliko su ostavile, ili da pitate devojke koje su im ostavile utiske ako mozda imaju broj ili znaju kako da ih kontaktirate.. Mislim da ne moze nikako drugacije
2021 03 31
> AndjelaKrpice: > Samo preko broja ukoliko su ostavile, ili da pitate devojke koje su im ostavile utiske ako mozda imaju broj ili znaju kako da ih kontaktirate.. Mislim da ne moze nikako drugacije Hvala mila na predlogu,proverila sam bez broja su.
2021 03 31
Nemojte to raditi. Ako neko nije na sajtu, sigurno se trenutno ne bavi prodajom. Ja sam na preskoke bila aktivna na sajtu i poludela sam kad je jedna članica počela da me smara a da pri tome uopšte nisam ni bila u zemlji! Pogotovo nisam nekome dala broj da ga deli dalje drugim ljudima... Baš neprijatna situacija..
2021 03 31
Bas tako, mnogo clanica vise nije u zemlji i zato su neaktivne... nemojte je dodatno uznemiravati preko telefona
2021 03 31
Ne delim neciji broj bez pristanka te osobe. to je neka osnovna kultura. ako neko nije tu, sigurno nije tu sa razlogom i to treba postovati :)
2021 03 31
> Mar1ja: > Ne delim neciji broj bez pristanka te osobe. to je neka osnovna kultura. > ako neko nije tu, sigurno nije tu sa razlogom i to treba postovati :) 👍
2021 03 31
I ja sam protiv deljenja privatnih podataka trecim licima. Ako imam sa nekim saradnju nisam mu dala podatke da bi naokolo delio.
2021 03 31