Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

UPOZORENJE

Članica koja je blokirana od strane admina otvorila novi nalog, oprez, šalje oštećeno po visokim cenama, ima je i po grupama na fejsbuku! https://mojekrpice.rs/k-vlajkovic-229977 https://mojekrpice.rs/mionavlajkovic-250700 NOV PROFIL
2021 04 12
Prijavite adminu, mada verovatno neće stati da pravi profile.
2021 04 12
auu, imala sam zanimljivu prepisku u inboksu sa novim profilom dotične, sad mi je jasnije zašto. x-)
2021 04 12
Treba mi mala pomoć i savet. Prodala sam devojci torbu, kada je primila dan kasnije se javila da nije zadovoljna bojom, koja je inače ista kao na slikama. Pristala sam da mi vrati torbu, a ja njoj novac. I onda nista 12 dana, danas se javlja i traži adresu da bi poslala torbu. Šta da radim, kako da budem sigurna da torba nije nošena? Mislite li da treba da posle 12 dana vratim novac? Molim vas za savet jer nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Hvala
2021 04 12
Uvek sam za dogovore i uvazavanje reklamacija ali posle 12 dana,ne
2021 04 12
Ja ne bih uopšte pristala na povrat ako je boja zaista bila realno prikazana na slikama, a kamoli nakon 12 dana. Da je zaista nezadovoljna, da li bi čekala toliko dugo? 🤔
2021 04 12
> jelena2606: > Uvek sam za dogovore i uvazavanje reklamacija ali posle 12 dana,ne I ja sam za to. Pristala sam da vratim novac, a ona čak i nema opravdanje zašto nije poslala kada je rekla samo se izvinjava.
2021 04 12
> FelixFelicis: > Ja ne bih uopšte pristala na povrat ako je boja zaista bila realno prikazana na slikama, a kamoli nakon 12 dana. Da je zaista nezadovoljna, da li bi čekala toliko dugo? 🤔 Potpuno se slažem. Hvala
2021 04 12
> Taca11: > Treba mi mala pomoć i savet. Prodala sam devojci torbu, kada je primila dan kasnije se javila da nije zadovoljna bojom, koja je inače ista kao na slikama. Pristala sam da mi vrati torbu, a ja njoj novac. I onda nista 12 dana, danas se javlja i traži adresu da bi poslala torbu. Šta da radim, kako da budem sigurna da torba nije nošena? Mislite li da treba da posle 12 dana vratim novac? Molim vas za savet jer nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Hvala Ma kakav novac da joj vratiš posle 12 dana??? Nemaš nikakve obaveze prema njoj posle tolikog vremena..
2021 04 12
Ne, reklamacija ne važi posle 12 dana. Odmah kad je videla predmet trebala je da vrati.
2021 04 12
> Taca11: > Treba mi mala pomoć i savet. Prodala sam devojci torbu, kada je primila dan kasnije se javila da nije zadovoljna bojom, koja je inače ista kao na slikama. Pristala sam da mi vrati torbu, a ja njoj novac. I onda nista 12 dana, danas se javlja i traži adresu da bi poslala torbu. Šta da radim, kako da budem sigurna da torba nije nošena? Mislite li da treba da posle 12 dana vratim novac? Molim vas za savet jer nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Hvala Apsolutno ne. Ja ne bih pristala ni na kakav povrat posle skoro dve nedelje.
2021 04 12
> Taca11: > Treba mi mala pomoć i savet. Prodala sam devojci torbu, kada je primila dan kasnije se javila da nije zadovoljna bojom, koja je inače ista kao na slikama. Pristala sam da mi vrati torbu, a ja njoj novac. I onda nista 12 dana, danas se javlja i traži adresu da bi poslala torbu. Šta da radim, kako da budem sigurna da torba nije nošena? Mislite li da treba da posle 12 dana vratim novac? Molim vas za savet jer nikada nisam bila u ovakvoj situaciji. Hvala ne razumem, da li se radi o gor pomenutoj članici???
2021 04 12
Uzela da je iznosa pa 12dana posle joj ne odgovara... To tako povracaj posle 14 ili 30dana moze u radnji, ali da se roba vrati sa sve etiketom... Kakvi da uvazis tu reklamaciju, besmisleno.
2021 04 12
Roba kad se pregleda treba isti dan i da se vrati ukoliko nisi zadovoljan. Moje misljenje je da ne vratis, proslo je dosta
2021 04 14
Upravo tako, nema potrebe za vraćanjem novca, pa to je previše vremena prošlo😟
2021 04 14
1 2 3 4