Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kobajagi srebro

Poštovane, Da li ste imale priliku da vam na sajtu bude uvaljeno "pravo srebro",koje,zapravo,to nije.Vremenom postaje crvenkaste boje i neupotrebljivo.
2021 04 17
Oduvek sam bila skeptična što se tiče toga, a mnogi komadi su mi se dopali na sajtu, mada u nekoj temi sam pročitala da prodaju fejk swarowski pandoru...tako da ne bih ovde kupovala..🤨
2021 04 17
> Danijela234: > Oduvek sam bila skeptična što se tiče toga, a mnogi komadi su mi se dopali na sajtu, mada u nekoj temi sam pročitala da prodaju fejk swarowski pandoru...tako da ne bih ovde kupovala..🤨 Daaa,toga ima masovno. Neke su bar korektne,pa napisu da je u pitanju replika.
2021 04 17
Magnet ne privlači srebro svako može pre prodaje da proveri
2021 04 17
Uveliko se na sajtu prodaje posrebreno pod srebro... Više puta sam pisala o tom problemu kao i fake Pandora kao original... 925 žig se stavlja i na posrebren nakit. Swarovski generalno se ne pravi od srebra, osim ako sami ne poručite kristale i neko vam izradi. Oni imaju užasan kvalitet nakita, naravno, ono što se plaća tako skupo su kristali na njemu. Pandora se ovde prodaje preskupo, istu stvar kupićete u njihovoj radnji samo za 2000 ili 3000din više. Bolje da kupite dva priveska koja su lepo izdrađena nego 4 loše kopije.. Namerno sam kupila po jedan privezak od onog lika što prodaje na KP i od profila sa FBa Milica nešto. Pošto kao prodaju originale i nalaze negde jeftinije. Odmah da Vam kažem da su oba bila apsolutno fake. Lik ima preko 650 pozitivnih na KP a ovaj profil Milica na hiljade pratilaca... Razlika u ceni između toga što su prodavali i originala nije ni 30% a vidim da devojke masovno kupuju tamo. Tako da verujte mi, ako ne kupite negde u zlatari ili originalnoj radnji - budite sigurni da bacate novac. Druga opcija je da kupite od drugih materijala koji su daleko jeftinijih i možete par godina nositi. A skupe kopije nikako..
2021 04 17
Samo pogledate cenu, uporedite sa onom koju biste platili u zlatari i sve će vam biti jasno. Ne može srebrni prsten da košta 500, 600, 700 din. Mada uvek ima i super bezobraznih koji stave i cenu kao da su zlatara i to za lažno srebro ili posrebreni nakit.
2021 04 17
> Chillnakit: > Samo pogledate cenu, uporedite sa onom koju biste platili u zlatari i sve će vam biti jasno. Ne može srebrni prsten da košta 500, 600, 700 din. Mada uvek ima i super bezobraznih koji stave i cenu kao da su zlatara i to za lažno srebro ili posrebreni nakit. Što se tiče cena, one jesu kao u zlatari. Nije to toliko jeftino...
2021 04 17
Takodje,bas od članice od koje imaš utisak 😄 Čim sam dobila paket videla sam da se ne radi o srebru,još sam naručila više stvari. I od tad više ne kupujem ovde nakit.
2021 04 17
> Biki07: > Takodje,bas od članice od koje imaš utisak 😄 > Čim sam dobila paket videla sam da se ne radi o srebru,još sam naručila više stvari. > I od tad više ne kupujem ovde nakit. Ostavite joj obsvezno negativnu da ne prevari još nekog...
2021 04 18
Kupila sam par stvari ovde poput posrebrenog i srebrnog....velika razlika...pravo srebro ja jedino smatram gde je zig utisnut a ne prikacen i gde je utisnuto made in Italy...kupila sam ovde od 2 clanice prave srebrne lancice i evo i dan danas ih nosim i nisu se promenili....a isto tako sam kupila posrebreno,posle 5 puta nosenja,pocrnelo.A receno mi je da je srebro.
2021 04 18
Ima kaobajagi srebra koliko ti duša ište na sajtu. Kupovala sam i menjala se na sajtu sa članicama koje imaju neke svoje lične kolekcije, par komada nečega što im je višak, isto sam tako i prodavala svoje srebro; srebro dobro poznajem i nisam se prevarila. Češće kupujem na Limundu od jednog starijeg gospodina kod koga se mogu naći vanvremenski, dizajnerski i vintidž komadi. Ne mogu da se složim sa MissDiva da je Swarovski užasnog kvaliteta, jer koliko god da je rodijum i pozlata to je kvalitetan nakit, koji vam, ukoliko je original, naravno neće izbledeti, pocrneti, izgubiti sjaj vremenom ako se pridržavate održavanja a to je da se često ne kvasi.
2021 04 18
Do sada sam imala srece kod kupovine srebra. Ima i fejkova ali i originala koje clanovi prodaju iz svojih kolekcija, to se primeti po predmetima na profilu.
2021 04 18
Evo ja prodajem nakit iz licne kolekcije i mogu za sve da garantujem da se radi o pravom srebru iako neki komadi mozda ne poseduju zig (sto je cest slucaj kod starijeg srebra rucne izrade) ali sve je provereno hemijskim i magnet testom. Do sada sam prodala bezbroj komada i nijednom nisam imala primedbi cak naprotiv stekla sam verne i zadovoljne musterije. Ali kao i za sve presudno je bar neko poznavanje srebrnog nakita i istancan osecaj za isti koji se stice iskustvom, ja sam pre ovog sajta godinama sakupljala srebro i kupovala tako da sada i preko slika mogu lako da uocim pravo od tog takozvanog tibetanskog/kineskog masivne proizvodnje..
2021 04 18
> xsantipa: > > Danijela234: > > Oduvek sam bila skeptična što se tiče toga, a mnogi komadi su mi se dopali na sajtu, mada u nekoj temi sam pročitala da prodaju fejk swarowski pandoru...tako da ne bih ovde kupovala..🤨 > Daaa,toga ima masovno. > Neke su bar korektne,pa napisu da je u pitanju replika. Jao to kad vidim strasno pogotovo Tiffany koji je posrebren kopija fus. Ja imam original srebrno 925 cisto srebro srecom ljudi jos uvek se neki razumeju. Vise puta sam opominjala devojke da ne pisu lazan opis.
2021 04 22