Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Ne hvalim se, ali mozda malo

Adbalu zarada: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/31b7e2ecd88bd467f818fb6f67601a2e.jpg) Ko zeli da se uclani i zaradjuje, moj nick jeeee: ***MilicaB***
2021 05 01
Svaka čast 😄 Ali zar se ne isplati više da se sakupi 100 kg za 10.000 din nego ovako pojedinačno? 😀 Takođe ko želi neka ukuca Alnilam 🎀
2021 05 01
Posto sam ti referal doprinela sam zaradi. :") Moj nick je Jovie ako neko zeli aktivno da igra. U slucaju da vam se ne svidi pre nego sto obrisete aplikaciju odradite brisanje naloga.
2021 05 01
Pa sigurno, al mi uvek ovako znaci...1000, 2000...Uskoro uvode i neke novine, pa cemo videti. 😃
2021 05 01
Ja cekam novinu da se moze kliknuti na X i izbaciti referal. Imam neke neaktivne koji su ignorisali zahtev da obrisu nalog, a lepo sam zamolila kad vec ne igraju i obrisali aplikaciju da obrisu i nalog. I imam nekog takodje sa ovog sajta ko takodje nije obrisao, a ne znam ni nick clana/clanice da ga zamolim.
2021 05 01
> Esprit21: > Posto sam ti referal doprinela sam zaradi. :") > Moj nick je Jovie ako neko zeli aktivno da igra. U slucaju da vam se ne svidi pre nego sto obrisete aplikaciju odradite brisanje naloga. Tako je. Hvala puno 😘😘😘
2021 05 01
Moj nick je Olivera 99, ako neko zeli nek se uclani ☺️
2021 05 01
Devojke pozdrav :) Da li moze neka od vas da mi kaze o cemu je rec 🤗 Unapred zahvalna 🌸
2021 05 01
Moj nick marjam
2021 05 01
> LoolaA: > Devojke pozdrav :) > Da li moze neka od vas da mi kaze o cemu je rec 🤗 > Unapred zahvalna 🌸 Svakog dana sakuplja se med tako što odgovarate na pitanja o slici ili videu koji se prethodno prikaže. Kada skupite dovoljno meda menjate ih za novčiće, a njih za realan novac koji dobijete ili na račun ili PostNetom 🙂 Tu je i kviz, jednom dnevno osim petkom i subotom gde ako odgovorite tačno na 10 pitanja dobijate odmah novčiće. Zabavno je u svakom slučaju, vredi probati 🙂 Kada instaliraš aplikaciju na početku se upisuje nečije korisničko ime da biste se povezali i zarađivali zajedno. Pa ako želiš slobodno upiši moje: Alnilam Hvala 💓
2021 05 01
> LoolaA: > Devojke pozdrav :) > Da li moze neka od vas da mi kaze o cemu je rec 🤗 > Unapred zahvalna 🌸 Aplikacija na tefonu AdBalu se zove. Igras svako vece u 21h kviz, i na svakih 6h imas pitalice za med, od kviza imas novice, od pitalica, reklama i anketa imas med i onda taj med zamenis za novcice a njih za pravi novac kad skupis dovoljno.
2021 05 02
Ja gledam reklame ali bas retko, u poretku mi bilo zanimljivo, sad mi malo dosadilo😂 mora bas redovno da se gleda i da se igra kviz da bi se isplatilo.
2021 05 02
Sada su uveli neke izazove gde ulažeš 10, 20 ili 40 g meda i odgovaraš na 1 pitanje zajedno sa protivnikom i ako tačno i brže odgovoriš sav med je tvoj 🙂 Ovo uopšte nije loše jer možeš mnogo brže da sakupiš.
2021 05 02
Mislim da se samo 20 i 40g meda ulaze, a ono od 10g je 5x dnevno besplatno.
2021 05 02
Tacno, to sam kasnije videla 🙂
2021 05 03
1 2