Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Keratin i elektricne cetke za kosu

Cao. Da li mozete da mi kazete vasa iskustva sa: 1. Keratinom? Koliko se cesto radi i koja je cena okvirno za kosu do ramena? 2. Elektricnim cetkama za kosu? Da li rade posao i koja je marka dobra, a koja ne, tj.koju izbegavati? Logika mi kaze da bih, ako uradim keratin, mogla mozda i sama da se feniram tom cetkom? Najvise mi je neophodna zbog siski, pa me interesuje da li su one zaista funkcionalne? Hvala svima unapred.
2021 05 15
Tom logikom odoh i ja na keratin.. Prvi put sam radila Cadevu, drugi put Ksilk ili kako se već zvaše marka keratina...Utisak sem lepe dlake, zagađene i dalje mi je trebalo 40 min za feniranje.. Efekat oba puta do 10 - 15 pranja.. Posle toga kosa gora nego inače.. Prvi put plaćen 5500, drugi put 6000.. Da napomenem da sam prirodno kovrđžava uz to plava i da mi je kosa prirodno suva.. Kako mi je kosa počela da raste, tako više nisam znala šta ću sa njom.. Poslednji put sam radila dekolorizaciju i botoks kose i hajde sa kažem da sam zadovoljna.. Keratin nikad više raditi neću.. Pritom ako je frizerka ok, trebala bi da ti nagovesti da hemija koja se koristi utiče na teme glave.. A one uglavnom nose maske kad to rade.. Izguglaj Remedy tretman za revitalizaciju kose ili botoks, to ti je dosta pristupačnije što se cene tiče.. A sličan efekat na kosu ima.. Pogotovo na kosu koja je prirodna tj nije tretirana..
2021 05 15
Takodje nikako nisam zadovoljna keratinom. Imam prirodnu kosu, minimalno talasasta Kada mi je stavila, kosa kao da ništa nisam ni radila Užas Platila sam 7000 ni za šta. Jedino sam bila zadovoljna keragen tretmanom koji mi je ispravio kosu i bila je sjajna i glatka jedno 3-4m Kada se ispralo mi se vratila na staro. > MiciZara: > Tom logikom odoh i ja na keratin.. Prvi put sam radila Cadevu, drugi put Ksilk ili kako se već zvaše marka keratina...Utisak sem lepe dlake, zagađene i dalje mi je trebalo 40 min za feniranje.. > Efekat oba puta do 10 - 15 pranja.. Posle toga kosa gora nego inače.. > Prvi put plaćen 5500, drugi put 6000.. > Da napomenem da sam prirodno kovrđžava uz to plava i da mi je kosa prirodno suva.. Kako mi je kosa počela da raste, tako više nisam znala šta ću sa njom.. > Poslednji put sam radila dekolorizaciju i botoks kose i hajde sa kažem da sam zadovoljna.. Keratin nikad više raditi neću.. > Pritom ako je frizerka ok, trebala bi da ti nagovesti da hemija koja se koristi utiče na teme glave.. A one uglavnom nose maske kad to rade.. > Izguglaj Remedy tretman za revitalizaciju kose ili botoks, to ti je dosta pristupačnije što se cene tiče.. > A sličan efekat na kosu ima.. > Pogotovo na kosu koja je prirodna tj nije tretirana..
2021 05 15
Moje iskustvo sa keratinom je u poslednje 2 godine sjajno. Prirodno sam kovrdzava, kada uradim keratin, ne moram da se feniram barem 2 meseca, nakon toga samo prodjem cetkom i to je to. Ako zelis, pisi mi u Dm, dacu ti ime salona i broj, mene spasava
2021 05 16
Moje iskustvo sa CADIVEU keratinom je odlicno, odusevljena sam. Kosa sjajna, svilenkasta, samo osusim i to je to. Napominjem da je keratin idealan za kose koje su guste, debela dlaka, neposlusne. Moja je ravna ali gustq i ide u sirinu. Keratin nikako nije za one koji imaju retku ili tanku dlaku koja se inace brzo masti. Nadam se da ce ovo pomoci :)
2021 05 16
Ja imam gustu, dugu, debelu dlaku, koja je neposlušna, malo talasasta Užas iskustvo sa Cadiveu Radila sam u provereno dobrom salonu Na moje pitanje zašto mi je kosa kao i pre istog, odgovor je bio zato sto imam kose za tri glave. > Mashnicanja: > Moje iskustvo sa CADIVEU keratinom je odlicno, odusevljena sam. > Kosa sjajna, svilenkasta, samo osusim i to je to. Napominjem da je keratin idealan za kose koje su guste, debela dlaka, neposlusne. Moja je ravna ali gustq i ide u sirinu. Keratin nikako nije za one koji imaju retku ili tanku dlaku koja se inace brzo masti. Nadam se da ce ovo pomoci :)
2021 05 17
> Mashnicanja: > Moje iskustvo sa CADIVEU keratinom je odlicno, odusevljena sam. > Kosa sjajna, svilenkasta, samo osusim i to je to. Napominjem da je keratin idealan za kose koje su guste, debela dlaka, neposlusne. Moja je ravna ali gustq i ide u sirinu. Keratin nikako nije za one koji imaju retku ili tanku dlaku koja se inace brzo masti. Nadam se da ce ovo pomoci :) Ćao, da li možda možeš da podeliš ime salona? 😊
2024 06 07