Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ajde sto ste sve zabranili ...

Ali dokle vise sa ovim nefunkcionisanjem. Ovo je konstatacija, em sam ogorcena jer vise ne znam sta smem da postavim em radite na sajtu kao da nije u pitanju posao od max dva dana. Nemam reci. Odavno sam tu ali polako me terate. Verujem i mnoge druge. I da, kome smetaju dekanti parfema zaboga...gluposti.
2021 05 26
Obrisite temu, ja ne mogu...
2021 05 26
Davno tone sajt u moru konfuznih pravila, selektivne kontrole, zloupotrebe podforuma, bahatosti vlasnika i korisnika.....................
2021 05 26
stvarno više nema smisla. sajtu ponovo ne može da se prostupi, prijavljuje error 520. počinjem da verujem da su najave unapređenja na sajtu samo prašina u oči pred totalni kolaps. :|
2021 05 26
Neverovatno. Vidim da su neki clanovi dobili negativnu od admina zbog "usluge" dekantovanja. A Preskupissa (neko ju je odlicno krstio ovim nickom) u oba svoja profila nudi istu tu "uslugu" dekantovanja na pp i na Kupindu, i nikom nista. I komotno ide npr. oglas: https://mojekrpice.rs/items/kozmetika/7430886/floraiku-one-umbrella-for-two-parfem-original Dakle, neoriginalna probica (tj. nije sempl proizvodjaca), tj. parfem natocen iz vece bocice u manju (sto je takodje dekantovanje) se komotno nudi i niti joj se brise oglas, niti negativna zbog "usluge" dekantovanja, nista. Clanovi ovde imaju totalno selektivni tretman: nekome za 5-10 oglasa sa dekantima sledi brisanje oglasa i davanje negativne, a neko oglasi ogroman broj parfema, nudi dekantovanje i nikom nista.
2021 05 26
A koji je ovo trend da pod poklanjam ide 'pokloni na profilu, pogledajte'? Zar nije logično da se postavi slika ili link predmeta koji se poklanja?
2021 05 26
Meni nije jasno sta se oglasava u kategoriji "kucni ljubimci", ako je u nedozvoljenom pod tackom 28. zabranjena prodaja životinja i opreme za iste.
2021 05 28
> Majda87: > Meni nije jasno sta se oglasava u kategoriji "kucni ljubimci", ako je u nedozvoljenom pod tackom 28. zabranjena prodaja životinja i opreme za iste. AAHAHAHAHAHAHAAHA skandalozno :')
2021 05 31