Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zašto ima ovoliko malo novih stvari na sajtu?

Ne bih da zvučim kao poslednje 4 teme u ovom delu foruma medjutim zašto se sajt odjednom utišao?Niko ništa ne kupuje/prodaje niko čak i NE POSTAVLJA predmete a i ako ih postavi cene budu ↗️↗️↗️↗️↗️.Hajde da se malo probudimo i počnemo da postavljamo neke stvarčice(prva ja) ide leto valja izbaciti stare i razvedriti ormare novim stvarima. Tako ćemo verovatno i ,,razbuditi "sajt.
2021 06 01
I ja sam primetila da se manje postavlja, a tako zelim da kupim svasta nesto 😁, rado se secam perioda od pre par meseci, odlicne komade sam uhvatila :)
2021 06 01
Na sajtu je ogromna ponuda ranije postavljenih oglasa, tako da mi uopšte ne bi nedostajao i ne baš mali broj novopostavljenih (ili obovljenih) predmeta na dnevnom nivou (samo odeće oko 70 strana dnevno). Mnogo je bolja opcija ciljana pretraga preko ključnih reči. Najčešće pretražujem tako da ne unosim ni robnu marku, ni veličinu. Brend unosim samo ako tražim tačno određeni model datog brenda, ali je to veoma retko u mom slučaju. Što se tiče cena, prisutan je čitav spektar; ima i potcenjenih i precenjenih stvari, a i stvari sa realnom cenom.
2021 06 01
Možda se i demorališu vremenom, jer postave, pa se ne proda i onda izgube želju dalje da se trude... Mada, ni ja nisam skoro ubacivala jer ne stižem od drugih obaveza, a svašta imam za ubacivanje... Dugo nisam ovde prokopala nešto od stvari koje tražim. Ne znam da li sam zahtevna ili je do ponude. 😁
2021 06 01
Ja imam osećaj da nema nikakve tražnje. Prošle godine sam krenula sa krpicama i bukvalno čim bih postavila oglas eto poruke. Juče sam krenula da postavljam i ništa. A sve cene su mi u duhu sajta. Možda je sajt izgubio na popularnosti. U poslednjih godinu dana mnogi brendovi su krenuli sa onlajn kupovinom. A i jeste iritantno što su pojedine članice izuzetno drčne. Često kupujem u Orsayu i oni imaju odlične popuste. Kupila sam prelep sako za 1000 dinara, a početna cena mu je bila 5000. Kod članice na krpicama sam ga videla za 3000 dinara. Dosta devojaka ne kupuje u Orsayu, pa ne mogu ni da shvate da plaćaju više nego u radnji. Za Zaru je svaki komentar suvišan.
2021 06 01
> boutique212: > Ja imam osećaj da nema nikakve tražnje. Prošle godine sam krenula sa krpicama i bukvalno čim bih postavila oglas eto poruke. Juče sam krenula da postavljam i ništa. Mozda to ima neke veze sa tim sto ostavljate negativnu clanicama cak i kad ne dodje do saradnje.. Ne ostavljaju se negativne samo zato sto je neko odustao od kupovine...
2021 06 01
Pa kad sve Gospodže samo hoće da prodaju,, ne kupuju i ne nose polovno 🙄 Ja takav utusak imam u poslednje vreme. Svi su došli da se "otarase stvari". Ja sam imala 4 pokušaja kupovine ovih dana i čekam i dalje da se prodavci jave... Ne znam kako se uopste očekuje da se proda kad se ne proverava sajt...
2021 06 01
Malo-malo, pa je nemoguće postaviti novi predmet zbog radova na sajtu i mnogi su odustali.
2021 06 01
> Angieengelll: > Pa kad sve Gospodže samo hoće da prodaju,, ne kupuju i ne nose polovno 🙄 Ja takav utusak imam u poslednje vreme. Svi su došli da se "otarase stvari". > Ja sam imala 4 pokušaja kupovine ovih dana i čekam i dalje da se prodavci jave... Ne znam kako se uopste očekuje da se proda kad se ne proverava sajt... Istooo poslala sam upite za dosta stvari, prodavci ulaze ali meni niko ne odgovara. Takodje par kupovina, stvari super prodavci katastrofa...
2021 06 01
Slazem se sa clanicom boutique212 Traznja na sajtu je totalno opala,tako da verovatno clanice gube polako interesovanje za sajt i postavljanje predmeta. Ja sam postavila dosta novih predmeta,i skroz slabo...dok pre je bila skroz druga prica bukvalno predmet se proda za par dana.
2021 06 01
Mislim da su ljudi odustali od sajta i presli na druge kp sajtove zbog onog dugog perioda kad sajt nije radio kako treba, nisu mogli da se postavljaju predmeti a takodje i nova pravila sajta koja nisu lepo definisana i koja se selektivno primenjuju isto sigurno uticu na situaciju... Treca stvar su zasigurno nagruvane cene, mada sam primetila da je sve vise i povoljnih profila. S druge strane, iz mog licnog iskustva - mnogo clanica vise i nije u drzavi, makar one koje sam ja kontaktirala. Pa se nisu cimale da gase profil, mozda im zatreba u nekom trenutku ali trenutno nisu aktivne
2021 06 01
Ja trenutno npr nemam nista novo da okacim, nisam prodala ni staro 🤣
2021 06 01
Kod mene je recimo prodaja jako loša, tako da i ne kupujem ništa. Kada je prodaja ok, onda i kupujem, ovako uopšte ne.
2021 06 01
U poslednje vreme retko sta i kupim jer su cene bukvalno previsoke i uopste se ne isplati, na sve to plus i poštarina... A sto se prodaje tice nikad gore :)
2021 06 01
Ja u mesec dana prodam od jedne do tri stvari, prodaje budu jedna za drugom bukvalno i to je to... Kupujem onda kada mi je nešto potrebno, limit za kupovinu sam ovde smanjila znatno, jer su cene za neke predmete astronomske, ali uvek i pitam za popust ili ponudim moju cenu koju bih odvojila za taj predmet... Nemam vremena da prodajem na više sajtova, pokušala sam par puta na fejsu ali neuspešno, na kp-u uglavnom prodajem stvari za kuću i slično, nekako garderoba, obuća slabo tamo ide....
2021 06 01
1 2