Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zašto ima ovoliko malo novih stvari na sajtu?

Ja sam pre par dana okačila nove stvari. Pre su se članice dosta više interesovale za predmete, sad se to smanjilo. Verujem da je dosta njih diglo ruke kad su popravljali sajt. Naravno, veliku ulogu igraju i cene. Ali moram da kažem da je više članica koje postavljaju povoljne cene. Bar ja do sad nisam naišla na mnogo njih koje preteruju.
2021 06 01
> LUCIFERCE: > Kod mene je recimo prodaja jako loša, tako da i ne kupujem ništa. Kada je prodaja ok, onda i kupujem, ovako uopšte ne. Bukvalno isto, postavim sebi granicu kad prodam mogu da kupim. 😂😂😂
2021 06 01
> AppleRed: > > LUCIFERCE: > > Kod mene je recimo prodaja jako loša, tako da i ne kupujem ništa. Kada je prodaja ok, onda i kupujem, ovako uopšte ne. > Bukvalno isto, postavim sebi granicu kad prodam mogu da kupim. 😂😂😂 Ja sam danas obrisala sve stvari sa profila, ne mogu vise da se smatram sa upitima, merenjem i slanjem još 50 dodatnih fotki, da bi na kraju neko iskulirao.
2021 06 01
> boutique212: > Ja imam osećaj da nema nikakve tražnje. Prošle godine sam krenula sa krpicama i bukvalno čim bih postavila oglas eto poruke. Juče sam krenula da postavljam i ništa. A sve cene su mi u duhu sajta. > Možda je sajt izgubio na popularnosti. U poslednjih godinu dana mnogi brendovi su krenuli sa onlajn kupovinom. > A i jeste iritantno što su pojedine članice izuzetno drčne. Često kupujem u Orsayu i oni imaju odlične popuste. Kupila sam prelep sako za 1000 dinara, a početna cena mu je bila 5000. Kod članice na krpicama sam ga videla za 3000 dinara. Dosta devojaka ne kupuje u Orsayu, pa ne mogu ni da shvate da plaćaju više nego u radnji. Za Zaru je svaki komentar suvišan. Slazem se u potpunostii
2021 06 01
Slabija je prodaja/potraznja poslednja 2 meseca...kod mene licno sve pare zaradjene od krpica i pptrosim ponovo na krpice🤭
2021 06 01
Posle brisanja predmeta na sajtu,kacim malo po malo,ne bih da opet dodjem u poziciju da mi ejdnog dana bude pobrisano 40 predmeta. Drugo stavljam samo stvari za koje smtram da na ovom sajtu mogu da se prodaju,za koje eventualno postoji potraznja,ne kacim vise sve.I na kraju necu vise da gomilam stvari po kuci da bi ih prodavala za 100-200 din i to mozda jednog dana i da me jos urnisu pored dobrog opisa sa merenjima ,dodatnim fotografijama i ostalo.
2021 06 01
Slazem se sa vecinom napisanog (SvetlanaRadic, REASHOP, boutique212, AndjelaKrpice, jelena2606...). I, generalno, cini mi se da, kako vreme odmice, kupovna moc vecine ljudi sve vise slabi, plus ovo o cemu je pisala SvetlanaRadic... sve u svemu, los period za prodaju/kupovinu na MK, a i inace.
2021 06 01
> ParisT: > Slabija je prodaja/potraznja poslednja 2 meseca...kod mene licno sve pare zaradjene od krpica i pptrosim ponovo na krpice🤭 Vecina clanica ceka da proda nesto da bi kupile nesto, bar ja imam takav utisak🤷
2021 06 01
Zdravo devojke, ja sam relativno nova ovde, postavljam stvarčice ali imam utisak kao da se negde zatrpaju i da ih niko ni ne vidi. :/
2021 06 02
1 2