Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Bakarne/crvene nijanse

Zdravo, da li se neka članica farba u bakarno ili crveno? Farbam se skoro dve godine, ali uvek u salonu. Treba da idem u inostranstvo, i znajući koliko to košta u inostranstvu 🤑🤑🤑 nisam baš sigurna da je to za moj džep. Videla sam da syoss ima lepu boju, da li je neko koristio Oleo liniju? Kako vi dobijate vašu željenu nijansu? Hajde da podelimo utiske 😊 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4278a96b48e76288ed3dee83eabaf02d.jpg)
2021 06 08
Po mom iskustvu, farbe bez amonijaka i te na biljnoj bazi navodno, su najgore, bude suva kosa, bezzivotna, nikakva. E sad, ja se ne farbam u bakarne nijanse vec u plavo, pa zato jako pazim oko kvaliteta farbe. Najvise mi odgovaraju loreal excelence i preference , ali opet zavisi kakva ti je podloga tj prirodna kosa, ako je tamno smedja i braon ili crna, udri po shwarzkopf - u, oni imaju jake farbe, i pokrivaju sede. .
2021 06 16
> Tamarisol: > Po mom iskustvu, farbe bez amonijaka i te na biljnoj bazi navodno, su najgore, bude suva kosa, bezzivotna, nikakva. E sad, ja se ne farbam u bakarne nijanse vec u plavo, pa zato jako pazim oko kvaliteta farbe. Najvise mi odgovaraju loreal excelence i preference , ali opet zavisi kakva ti je podloga tj prirodna kosa, ako je tamno smedja i braon ili crna, udri po shwarzkopf - u, oni imaju jake farbe, i pokrivaju sede. . Imam prirodno plavu kosu, tako da mi ne treba neka mnogo jaka farba. Za ovu sam čitala komentare da se kosa brže masti zbog ulja. Ima negativne komentare, jer ne pokriva dovoljno sede, ali nikom nije spalila kosu. Čak i da ne ispadne boja kao sa slike, nije mi neki problem. Jedino me je strah da se ne ošteti. Imala sam baš oštećenu kosu, skratila sam je na kratku i tek posle tri godine mi je duga i zdrava. Zato sam uvek išla u salon na farbanje, jer me je bilo strah da je ne uništim. Sa druge strane, puno žena koristi drogerijske farbe, pa im je kosa i dalje lepa i dobra boja. Drugarica je takodje plava i koristi schwarzkopf, ali ne znam nikog koje koristio njihove crvene nijanse.
2021 06 18
I moja je prirodno tamno plava, zato navijam za Loreal - jesu skuplje ali su najbolje za svetlije podloge i nezniju kosu .. Na pocetku dok sam eksperimentisala sa farbama, moje iskustvo je takvo kao sto rekoh - jako isuse kosu, i izgleda bezzivotno... Ne mogu da kazem da mi je bila spaljena kosa, samo ta zamena za klasicni hidrogen, navodnim biljnim meni nije prijala.. Mozda sada imaju bolje formulacije, i mozda tebi bude vise odgovarala syoss, sve je individualno..
2021 06 21