Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Da li je neko imao problem sa cistom?

Da li je neko imao problem sa dermoidnom cistom na jajniku, volela bih da imam vise informacija oko operacije pa ako je neko imao slican problem nek mi se javi :)
2021 06 19
Nisam imala tu cistu, neku drugu. Operacije su uglavnom lapraskopske, ako bas mora budu klasicne. Meni su radili klasicnu op.Sta Vàs konkretno zanima?
2021 06 22
Ja vucem godinama hematicnu cistu i def cu je operisati jer mozda mesecno samo par dana nemam bolove. Za tu tvoju prvi put cujem, ovo kod mene je bas opasno, tzv. endometrioza i moze dovesti i do steriliteta NE DAJ BOZE. Savet, misljenje vise lekara kao i licna iskustva, ne leci se preko neta pls
2021 08 21
Imala sam ja cistu, skoro sam operisala na Betaniji ☺️ ako ti treba bilo kakva info, piši slobodno
2021 08 21
> BojanaMatijevic: > Imala sam ja cistu, skoro sam operisala na Betaniji ☺️ ako ti treba bilo kakva info, piši slobodno Nisam razumela gde si operisala, ali jer pricas o hematicnoj cisti? Joooj hvala puno!
2021 08 22
> ALLforGIRLS: > > BojanaMatijevic: > > Imala sam ja cistu, skoro sam operisala na Betaniji ☺️ ako ti treba bilo kakva info, piši slobodno > Nisam razumela gde si operisala, ali jer pricas o hematicnoj cisti? Joooj hvala puno! Betanija, bolnica u Novom Sadu. Cistu koju sam ja imala, je bila cista krvavog sadržaja ali nedefinisana. Jedan lekar kaže endometrioza, drugi tumor i tako i ostalo 😁 ne znam kojeg je tipa bila, ali sam je laparoskopski operisala i sve je prošlo super!
2021 08 22
Imam pouzdan prirodan recept koji otklanja sve vrste cista. Mnogobrojne moje poznanice koje su probalr su potpuno nestale ciste. Moja mama koja je bila za operaciju ( imala 17 cisti) Je probala metodu i kada je otisla na oregled nije imala ni jednu. Recept: Sastojci: 300g svežih sočnih listova čuvarkuće i 500g prirodnog pčelinjeg meda. Izblendati čuvarkuću u blenderu i pomešati sa medom, čuvati u tegli i konzumirati drvenom kašikom 1 dnevno. Tegla treba obavezno da stoji u frižideru. Konzumirati dok se ne povuku ciste pa kasnije ponoviti. ( Može i duola doza da se napravi) .
2021 08 31
> MmakicaMakule: > Imam pouzdan prirodan recept koji otklanja sve vrste cista. Mnogobrojne moje poznanice koje su probalr su potpuno nestale ciste. Moja mama koja je bila za operaciju ( imala 17 cisti) Je probala metodu i kada je otisla na oregled nije imala ni jednu. > Recept: > Sastojci: 300g svežih sočnih listova čuvarkuće i 500g prirodnog pčelinjeg meda. > Izblendati čuvarkuću u blenderu i pomešati sa medom, čuvati u tegli i konzumirati drvenom kašikom 1 dnevno. Tegla treba obavezno da stoji u frižideru. Konzumirati dok se ne povuku ciste pa kasnije ponoviti. ( Može i duola doza da se napravi) . Iz iskustva mogu da kažem da meni nije delovao recept, a jela-pila sam ovo godinu dana i više, koliko sam čekala operaciju. Nije ni svaka cista ista, kao ni organizam, tako da ovakve stvari mogu malo i da dovedu ljude u zabludu.
2021 09 01