Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skidanje crne boje pomoc

Cao devojke, zelim iz crne da predjem u neku svetliju cokoladu. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/b714f146066f88def2a8460ed4196d0e.jpg) Da li ste probale ovo?
2021 06 26
Cao..ja sam dva puta prelazila iz crne u braon violet I posto je proces slozen I ne biste da ostanete bez kose Ili da je ostetite toliko da morate da je drasticno skratite,moj savet je da vam to odradi neko strucan iz profesije..ipak to traje po tri sata I svaki cas se prati,tako da sve ovo uradi sam ne bih probala.. bolje je da platite na pocetku za ovaj proces I dobijete to sto hocete,pa se posle mozete sami farbati..srecno 8-)
2021 06 26
> maxmara: > Cao..ja sam dva puta prelazila iz crne u braon violet I posto je proces slozen I ne biste da ostanete bez kose Ili da je ostetite toliko da morate da je drasticno skratite,moj savet je da vam to odradi neko strucan iz profesije..ipak to traje po tri sata I svaki cas se prati,tako da sve ovo uradi sam ne bih probala.. bolje je da platite na pocetku za ovaj proces I dobijete to sto hocete,pa se posle mozete sami farbati..srecno 8-) Uvek kod majstora 👍 Drugarica je pravila neku DIY masku za skidanje farbe, pomogla joj da malo ubrza proces, ali ne čini čuda. Možeš da potražiš na internetu, vitamin C i šampon se pomeša koliko se sećam.
2021 06 26
Hvala devojke🌸
2021 06 27