Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ciscenje rose Pandora narukvice

Ima li koja od vas savet? Sa unutrasnje strane mi je potamnela. Veci deo sam uspela da skinem sa onom njihovom krpicom, ali hocu da blista kao nova. Plasim se da joj ne skinem taj Rose premaz ako budem koristila sredstva za srebro..... Da li mozda.u njihovim prodavnicama mogu da zamolim da mi je ociste ili to ne rade?
2021 07 14
Gde ste nasli da kupite pandora krpicu? Ja sam trazila u njihovim radnjama,i nema je nigde
2021 07 14
> Milica9933: > Gde ste nasli da kupite pandora krpicu? > Ja sam trazila u njihovim radnjama,i nema je nigde Ja sam je dobila sa narukvicom. Mislim da nema da se kupi, trebalo bi da je besplatna uz kupovinu.
2021 07 14
Takodje, dobila sam je uz narukvicu
2021 07 14
Hvala na odgovorima…Ja nisam dobila krpicu kad sam kupila narukvicu 🙁 Da li ta njihova dobro cisti?
2021 07 14
Ja sam moju Pandoru Rose čistila pastom za zube.Nanela na pamučnu krpicu i blago trljala.Nije se oštetila a sve nečistoće su se skinule.
2021 07 14
> gigabyte: > Ja sam moju Pandoru Rose čistila pastom za zube.Nanela na pamučnu krpicu i blago trljala.Nije se oštetila a sve nečistoće su se skinule. Malopre sam to uradila i sve se skinulo i evo sad vidim i ovu Vasu poruku :) . Dobro je posto sam se taman spremala da im odem u radnju i nateram ih da mi je sami ciste! Pa prosto neverovatno da je potamnela a dobila sam je pocetkom jula za rodjendan!
2021 07 15
Od kog je to materijala?
2021 07 16
> lokibg: > > gigabyte: > > Ja sam moju Pandoru Rose čistila pastom za zube.Nanela na pamučnu krpicu i blago trljala.Nije se oštetila a sve nečistoće su se skinule. > Malopre sam to uradila i sve se skinulo i evo sad vidim i ovu Vasu poruku :) . Dobro je posto sam se taman spremala da im odem u radnju i nateram ih da mi je sami ciste! Pa prosto neverovatno da je potamnela a dobila sam je pocetkom jula za rodjendan! Ja mislim da je to zbog vremena, odnosno intenzivnog znojenja tokom ovih vrelih dana, u sustini niti jedan komad nakita ne bi trebalo da se izlaze znoju, parfemu i vodi, al ajde 😂😂😂...meni je sveeee zivo potamnelo tokom ovih vrelih dana...
2021 07 16
> Esprit21: > Od kog je to materijala? Srebro je, ali mesano sa bakrom da bi dobilo tu rose boju
2021 07 16
Mislila sam da je samo premaz bakarni pa sam se plasila da joj ne skinem boju, ali cim sam videla da je mesavina odmah sam dohvatila pastu za zube :)
2021 07 16
> Dadanagaga: > > lokibg: > > > gigabyte: > > > Ja sam moju Pandoru Rose čistila pastom za zube.Nanela na pamučnu krpicu i blago trljala.Nije se oštetila a sve nečistoće su se skinule. > > Malopre sam to uradila i sve se skinulo i evo sad vidim i ovu Vasu poruku :) . Dobro je posto sam se taman spremala da im odem u radnju i nateram ih da mi je sami ciste! Pa prosto neverovatno da je potamnela a dobila sam je pocetkom jula za rodjendan! > Ja mislim da je to zbog vremena, odnosno intenzivnog znojenja tokom ovih vrelih dana, u sustini niti jedan komad nakita ne bi trebalo da se izlaze znoju, parfemu i vodi, al ajde 😂😂😂...meni je sveeee zivo potamnelo tokom ovih vrelih dana... To jeste, ali imam ogrlicu iz zlatare i isti je materijal-kupam se sa njom, stavljam parfem i nije ni makla
2021 07 16
Super!Baš mi je drago da ste uspeli da je očistite.
2021 07 16