Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje u vezi prodaje

Devojka mi je narucila neku stvar sa profila,sa tim sto je sve lepo bilo slikano,pitala me je da joj slikam nogavice ja sam joj slikala,ali njoj su uske i zeli da ga vrati….Kombinezon je vece velicine odgovara za M,ona tvrdi da ne odgovara,ja sam ga zbog toga prodavala i zato sto su mi nogavice siroke,sta mislite,sta da radim?
2021 07 16
Zasto je trazila slike nogavice ako nije bila sigurna da joj nece odgovarati? trebala je da pita za mere, nogavice su zapravo cest problem
2021 07 16
Ne znam,jos trazi da joj uplatim 850,a kombinezon je platila 500,jer sam joj spustila cenu za postarinu.
2021 07 16
> nadjinbutik: > Ne znam,jos trazi da joj uplatim 850,a kombinezon je platila 500,jer sam joj spustila cenu za postarinu. O svašta, sami se zeznu i precene, pa još hoće da im ti platiš i poštarinu. Bezobrazluk, kako da ne, ja ne bih pristala ni u ludilu
2021 07 16
Da bi izbegla ovakve situacije, mislim da je najpametnije da u opisu profila napises da ne vrsis povracaj robe. Tako si u svakom slucaju zasticena od svakakvih neprijatnosti
2021 07 17
A ovo je cist bezobrazluk, jedino sto mozes da uradis ako si dobre volje jeste da joj kazes da ti vrati kombinezon, ali da postarinu plati o svom trosku naravno. > nadjinbutik: > Ne znam,jos trazi da joj uplatim 850,a kombinezon je platila 500,jer sam joj spustila cenu za postarinu.
2021 07 17