Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li pronalazite nešto za sebe ovde?

Nisam bas dugo kupovala nista za sebe, vise zbog toga sto mi ne treba nista pa necu da trosim pare na nepotrebno. Kupovala sam sestri jeftine, kvalitetne farmerice ili nesto specificno posto je i ona u alternativnom fazonu a ovde ima najbolji izbor... i mami ponekad neku torbu, s tim sam bila zadovoljna
2021 09 06
> AppleRed: >Kod nas ne postoji izbor kao u BG Koji izbor sestro slatka, H&M, C&A, Reserved, Mohito, Bershka, Stradivarius, Koton, Zara, Pull&Bear, (ubaci butik po želji) - svuda IDENTIČNE stvari, kako obuća tako i garderoba. Svuda isti duksevi, prsluci, suknje, gležnjače, patike gotovo identične, (pritom sve kartonsko), crop topići i duksići, imam utisak modeli za osnovnu i početak srednje škole ,:) ili druga krajnost oversized do te mere da moram da kupim XXS iako realno nosim XL da ne bih izgledala kao dete koje je obuklo maminu stvar... Istina, imam malo specifičan stil pa možda mi zato ovo sve deluje isto jer svakako ništa ne bih nosila ali čini mi se da je ponuda gora nego ikada, kako po tržnim centrima, tako i po pojedinačnim buticima... Što se krpica tiče - još uvek uspevam da pronađem super stvari za male pare tako da ne dižem ruke za sada, dok god mi predmet sa poštarinom izađe jeftinije nego u radnji - ja zadovoljna. :")
2021 09 06
Slazem se sa pufnom, izbor po radnjama ocaj svuda jedno te isto, bas je uzelo maha. Globalizacija, prvo da se svi oblacimo isto a posle da svi isto (ne) razmisljamo :') uniformisanje na nivou
2021 09 06
Slažem se Pufnasta da razlike u kvalitetu i modelima nema ali kod nas 5 radnji gde od jednog modela možda dve veličine to je ravno nuli.
2021 09 06
Da li ste videli po HiM-u utipkane dukseve? Bukvalno izgledaju kao sa su nošeni tri godine a prodaju ih kao nove. Ko će to da kupi? Ne znam 🤷🏼‍♀️ Obuća po fast fashion prodavnicama? Bože me oprosti i sačuvaj al ono je stvarno smešno. Blejzeri su bukvalno krpe, toliko loši materijali da ne umem da opišem. I tako sve raspalo i nikakvo a košta po 20e.
2021 09 06
U H&M nisam isla, ali sam prosle godine na nekoj temi ovde okacila fotografije nekog dzempera iz Modiane koji je bio uceban. Ne mogu da se setim marke, znam da je bilo nesto bas skupo oko 18 ili 20 hiljada, mozda i vise i to na snizenju. Znam kad se odeca slaze jedna na drugu, pa cak i na vesalicama kad je zbijeno desi se to da se uceba, ostaci tkanine prelaze sa jedne na drugu stvar pa cak i kad ih ne nosis nego stoje stvarno mogu delovati kao nosene. I te skupe, sa etiketom su primer, sta da kazemo o onim malo jeftinijim ili tek o tim brendovima dostupnim za svaciji dzep. H&M ima dobar promet ljudi, vrlo moguce da devojke to isprobavaju 100 puta dnevno, ostane sminka, pa dodju sa kandzama i naprave rupe, poseku tkaninu, uceba se, osteti se...
2021 09 06
Jaooooo da sam dobila svaki put dinar kad sam videla ostatke sminke po odeci... specificno od Tally Weijl-a bi se obogatila :')
2021 09 06
Uuu šminka da da! Ma znate šta, materijal za trenerku uopšte ne sme da se ćeba ako je ok. To nije trikotaža, džemper isl.to je trenerka gornji deo, baš sam juče šetala gledala i nisam mogla da verujem šta se prodaje kao NOVA ODEĆA, a izgleda sasvim iznošeno i dronjavo. Moja baba ne bi time brisala ni pod a mi kupujemo da nosimo 😢
2021 09 06
Subjektivni osecaj kad udjem u bilo koju od fast fashion radnji u zadnje vreme: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3b26a6e0e41e532781ef8f76e5cc868e.jpg)
2021 09 06
Realno-da. Pre cu ovde naci nesto sto mi se svidja a povoljno je nego po buticima, prezirem uniformisanost, krpe na isti fazon, istih boja, sklj materijala...ko ima oko a ne ocekuje ne znam kakva cuda, moze naci ovde sasvim fine stvarcice za povoljan iznos. Meni nisu jasne one cure koje makar sta uvaljuju kao tzv original pa opale lude cene...za mene je ovo mesto gde bi trebalo da se nude pristojne stvari po pristupacnim cenama.
2021 09 06
> pufnastapufnica: > > AppleRed: > >Kod nas ne postoji izbor kao u BG > Koji izbor sestro slatka, H&M, C&A, Reserved, Mohito, Bershka, Stradivarius, Koton, Zara, Pull&Bear, (ubaci butik po želji) - svuda IDENTIČNE stvari, kako obuća tako i garderoba. Svuda isti duksevi, prsluci, suknje, gležnjače, patike gotovo identične, (pritom sve kartonsko), crop topići i duksići, imam utisak modeli za osnovnu i početak srednje škole ,:) ili druga krajnost oversized do te mere da moram da kupim XXS iako realno nosim XL da ne bih izgledala kao dete koje je obuklo maminu stvar... Istina, imam malo specifičan stil pa možda mi zato ovo sve deluje isto jer svakako ništa ne bih nosila ali čini mi se da je ponuda gora nego ikada, kako po tržnim centrima, tako i po pojedinačnim buticima... Što se krpica tiče - još uvek uspevam da pronađem super stvari za male pare tako da ne dižem ruke za sada, dok god mi predmet sa poštarinom izađe jeftinije nego u radnji - ja zadovoljna. :") Slazem se!
2021 09 06
Znate šta još meni uopšte nije jasno, možda samo moj mozak funkcioniše tako ali evo: Zašto da dam u radnji 3000 za nešto ako slično ili isto mogu da kupim nošeno jednom, dva puta za duplo manje para plus recikliram nešto što neko više neće da upotrebi? Mislim da, naravno, kupovala sam milion puta impulsivno, pa mi stoji ili preprodam, ili poklonim,ali skoro mi se nekako skroz mozak promenio po tom pitanju, zaista želim da bude kvalitetno, ako nije kvalitetno ona mi na pamet ne pada da ga platim u prodavnici duplo više već potražim online 🤷🏼‍♀️ Ušteda mog novca, energije, ekološki je i bukvalno u svakom slučaju isplativo i pametno kupovati polovno.
2021 09 06
> VanaNaNaNa: > Znate šta još meni uopšte nije jasno, možda samo moj mozak funkcioniše tako ali evo: > Zašto da dam u radnji 3000 za nešto ako slično ili isto mogu da kupim nošeno jednom, dva puta za duplo manje para plus recikliram nešto što neko više neće da upotrebi? Mislim da, naravno, kupovala sam milion puta impulsivno, pa mi stoji ili preprodam, ili poklonim,ali skoro mi se nekako skroz mozak promenio po tom pitanju, zaista želim da bude kvalitetno, ako nije kvalitetno ona mi na pamet ne pada da ga platim u prodavnici duplo više već potražim online 🤷🏼‍♀️ > Ušteda mog novca, energije, ekološki je i bukvalno u svakom slučaju isplativo i pametno kupovati polovno. Bas tako.
2021 09 06
Ja sam uglavnom tu zbog kupovine, ako mi se nešto svidi, stavim u omiljene. Ponekad prelistam šta sam stavila u omiljene, selektujem, pa ako mi se nešto duže vreme sviđa, to kupim. Super je npr. ako želim da nađem nešto u određenoj boji koja trenutno nije moderna, ili neki fazon koji se trenutno ne prodaje. Jedino treba imati sreće da predmet izgleda isto uživo kao na slici i da mi stoji kako sam zamislila da treba 😁
2021 09 06
Imala sam neke animal print špagerice sa prirodnom dlakom u omiljenima i nisam bila sigurna da mi nisu široke oko stopala, jer sa tom vrstom obuće imam problem uglavnom. Evo, sad bih ih kupila da ih ima, pa sta bude, ali članica odavno ne ulazi na sajt, usput je predmet nestao u vidu haljinice 😄
2021 09 06