Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

O sajtuuuuu

Cini mi se da je ranije sve bilo bas mnogo bolje na ovom sajtu. 99godina vec kruze ona žuta slova gore kako se radi na sajtu ili sta vec pise..... rotacija slika nemoguca, postavljanje oglasa očajno, uvek nesto zabaguje....
2021 09 10
Meni listanje slika ne radi na Firefoxu, na Chrome i preko mobilnog da. Takodje dodavanje predmeta u Omiljene nije moguce preko Firefoxa kada se klikne na predmet, ali je moguce ako se ode na sve predmete pa udari srce na jedan. I logovanje nekad zeza.
2021 09 10
Meni nije jasno kakve promene očekujemo još uvek. Ona traka na gornjoj strani ekrana i dalje najavljuje izmene. Dobili smo 'nova pravila', valjda nove Admine, neke nove opcije kad postavljamo predmete i to je to otprilike. Sajt neki dan bagovao celo veče, pravila se i dalje krše, sankcionisanje selektivno. Na žalost ne vidim nikakav napredak.
2021 09 10
> AppleRed: > Sankcionisanje selektivno. Na žalost ne vidim nikakav napredak. Takodje. Da ne pominjem obrisanu temu, bez da dobijemo odgovor koji zaslužujemo. Članice koje su učestvovale, znaće o čemu pišem.
2021 09 10
Proradila mi je rotacija slika izgleda. 😀
2021 09 13
da li vama radi filter za odabir velicina? :(
2021 09 15
> milica19891: > da li vama radi filter za odabir velicina? :( Sto se tice velicina, meni radi ali prvo treba da se ukuca sta trazite npr "zara jakna" pa kliknete pretragu pa tek onda kliknete na velicine, izbacice vam padajuci meni i tu otkacite velicinu koju zelite.
2021 09 15
Znam da se jos clanica zalilo na brisanje oglasa... i meni je puno obrisano a slikano cak na istom mestu i na isti nacin kao i ostalo O.o ne razumem sta bude problem. Bude npr kolaz ali po pravilima, na jednoj slici max 2 i to jedna moja i jedna sa neta. Tako i bude. Mozda ne sme da to bude prva O.o Uglavnom, umesto da sve bude lakse i bolje ono se, cini mi se, dodatno zakomplikovalo.
2021 09 15
> Kimberly: > Znam da se jos clanica zalilo na brisanje oglasa... i meni je puno obrisano a slikano cak na istom mestu i na isti nacin kao i ostalo O.o ne razumem sta bude problem. Bude npr kolaz ali po pravilima, na jednoj slici max 2 i to jedna moja i jedna sa neta. Tako i bude. Mozda ne sme da to bude prva O.o > Uglavnom, umesto da sve bude lakse i bolje ono se, cini mi se, dodatno zakomplikovalo. Slike sa neta su zabranjene, kolaž od dve slike može ali isključivo vaša.
2021 09 16
Aha, cini mi se da je ranije bilo da slika sa neta ne sme da dominira ali to sad ne vidim nigde 16. Slike sa interneta i slike ukradene sa drugih sajtova ili od drugih članova
2021 09 20
> Kimberly: > Znam da se jos clanica zalilo na brisanje oglasa... i meni je puno obrisano a slikano cak na istom mestu i na isti nacin kao i ostalo O.o ne razumem sta bude problem. Bude npr kolaz ali po pravilima, na jednoj slici max 2 i to jedna moja i jedna sa neta. Tako i bude. Mozda ne sme da to bude prva O.o > Uglavnom, umesto da sve bude lakse i bolje ono se, cini mi se, dodatno zakomplikovalo. Zdravo, sad sam usla u forum jer sam zaista poludela vise zbog brisanja slika i plus posle toliko godina dobijem negativan utisak od admina, koji neprofesionalizam. Sve devojke sa kojima sam saradjivala su zadoboljne, a oni koji treba da nas podrze nas teraju, strasno. I sta je njima tag vise, sto ga ne skinu kad im skoro svaki ne odgovara, a i skinuli su mi kolaz gde je slika sa neta i slika uzivo, da pokazem da je isto. Strasno.
2021 09 24
Moze li pomoc? Nova sam na ovom sajtu, tacnije juce sam pocela da postavljam stvari, i skoro uvek kad zelim da proverim sta se desava moram da se prijavim iako sam stavila opciju “zapamti me”, ali hajde i to sam prihvatila, ali danas sam se prijavila i od 6 predmeta koja sam juce okacila ostala su 3, sta se to desilo, da li neko zna?
2021 09 30