Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kupovina usluga???

Da li to samo ja imam problem, uplatila sam onu uslugu promo artikla (valjda se tako zove) uglavnom u trajanju od jednog dana. Uslugu sam kupila za 28. 09. a na profilu mi pokazuje da je dostupna tek od 4. 10.????? Ko je ovde lud??? 😁 P. S pročitala sam da se za sada novac ne dopunjuje u novčanike, ovo sam imala nešto sigurno pa kao da iskoristim
2021 09 26
Zdravo, ja mislim da je to do toga sto je verovatno za zeljeni datum, kao i datume posle njega vec sve popunjeno, pa izbacuje prvi slobodan. To je i meni prvi put bilo cudno, ali vidim da je takva praksa. To je moje misljenje, neka me ispravi neko ako gresim :)
2021 09 26
> comi205: > Zdravo, ja mislim da je to do toga sto je verovatno za zeljeni datum, kao i datume posle njega vec sve popunjeno, pa izbacuje prvi slobodan. To je i meni prvi put bilo cudno, ali vidim da je takva praksa. To je moje misljenje, neka me ispravi neko ako gresim :) Hmm, nije mi ovo palo na pamet 😁 ali hvala na objašnjenju.. Ima smisla 😊
2021 09 27
Poštovana, I meni se isto desilo. Pri tom neće da odgovoraju na mejlove. Ako su ostali datumi zauzeti ne bi smeli da ih stavljaju u ponuđene. Meni su odložili 15 dana, što mi uopšte ne odgovara. Ima li neko savet ili predlog za neki drugi sajt iste namene, koji je koristio, a da nema ovakvih propusta?
2021 09 28
> BojanaMatijevic: > > comi205: > > Zdravo, ja mislim da je to do toga sto je verovatno za zeljeni datum, kao i datume posle njega vec sve popunjeno, pa izbacuje prvi slobodan. To je i meni prvi put bilo cudno, ali vidim da je takva praksa. To je moje misljenje, neka me ispravi neko ako gresim :) > Hmm, nije mi ovo palo na pamet 😁 ali hvala na objašnjenju.. Ima smisla 😊 Ne bi smeli da dozvole zakazivanje zauzetih termina. To je bez opravdanja.
2021 09 28