Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ljubiteljke army stila-da li ste znale?

Evo da podelim svoje danasnje iskustvo sa vama. Vec neko vreme sam htela da posetim Army shop ili kako ga zovu vojni otpad. Ali trebalo je nakaniti se za voznju do Borce 😁. U svakom slucaju, ja se danas nakupovah fenomenalnih, kao novih komada koji su rashodovani iz britanske i holandske vojske. Ranac za 600din, prostepana jaknica 500din, camo pilotski kombimezon 1.200 i fenomenalnu vetrovka/kabanica 1.800din. Imaju i nove stvari, ali su dosta skuplje iako ni to nije skupo za ovako autenticne, prekvalitetne komade. Imaju i nozeve, dvoglede, satore.....zamalo da kupim deci pravu pracku, ali sam na vreme shvatila da bi to bila greska. Jel bila neka od vas i da li mozda.zmate.za jos neki ovakav Shop? Ja sam bas ljubitelj army stila, obisla bih jos koji....a ovde cu se vratiti sigurno po jos nesto :)
2021 10 01
Moj muz ,:) On je kupio tamo neku jaknu,lepo je i platio vojna,neka strana.Kune se u nju. :) A mene je cale vodio kada sam bil klinka,kupila sam sebi pilotsko odelo ali pravo pilotsko sa nekim cevima sa strane,kao ffuturisticko.Mislim nije bilo za ulicu,nego za maskembal,ali morala sam da kupim :)
2021 10 01
Ne smem da spomenem cifru koju smo pre godinu dana ostavili u MMOC-u muž i ja 😂😂😂😂 Kad smo ušli, krenuli smo redom... Zaista nisam čula za opremljeniji Army Shop. I vredelo je svakog dinara. Kad ste kod praćke, ja nisam odolela, uzela sam i nju. Dobila sam municiju u fulu 😂 Inače najjeftinija stvar su bile merino čarape koje nešto smešno koštaju, taaaako greju i odlične su za zimu... Za sve ljubitelje vojne opreme moja je preporuka ta radnja, ja nisam čula još za bolju, ako neko zna, neka javi. 😁
2021 10 01
Jedino što me je malo nerviralo i bogami i sprečilo da potrošim još ko zna koliko para je to što one prodavačice idu za ljudima u stopu. U jednom trenutku sam pomislila da im oduzimam vreme za puš pauzu. Žao mi je što ne kupih još i rukavice i još jedan kombinezon i jednu maskirnu parku.....nezasitost!!!! x-)
2021 10 01
Ma taj vojni otpad je cudo.Mislim ko voli ai stvarno su stvari kvalitetne
2021 10 01
> lokibg: > Jedino što me je malo nerviralo i bogami i sprečilo da potrošim još ko zna koliko para je to što one prodavačice idu za ljudima u stopu. U jednom trenutku sam pomislila da im oduzimam vreme za puš pauzu. > Žao mi je što ne kupih još i rukavice i još jedan kombinezon i jednu maskirnu parku.....nezasitost!!!! x-) To je tačno, nisu uopšte prijatne. Ali zato ako vas je Peca ugostio sigurno ste na njegov nagovor dodatno kupili nešto... 😂😂😂
2021 10 01
Bio je tamo jedan simpatican dekica i bio je neki onizi covek dosta prijatniji od gospodja. Ne vredi, moram se vratiti ponovo.....jeste da je daleko, ali vredi habahaha..... Kaze MM: e pa super, ako nas Zvalavi uvuce u rat ti ces biti adekvatno obucena!
2021 10 01