Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PREVARA profil bodza24

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f6b5b3f18b8501910d9dcb606b4fdcc1.jpg) Covek je kypio sat od mene uplatio 16000 sat mu je poslat,prvo prica je bila sat se kupuje zeni za poklon sve ok,nakon dan posto je sat poslat kao preporucena posiljka zove me tip i dere se kao zapalicu te sata nema itd,ja mu posaljem potvrdu on tada vidi da je poslat i primi sat,nakon jedan dan od toga pise kako sat nije to sto je mislio pa bi vratio,ja kazem u redu prebacujem ti novac i dajem adresu,covek kaze da je primio novac zahvaljuje se na korektnosti i sat dobijam naravno NIKADA....
2021 10 03
Sta je ovo devojke sve jedna za drugom prevara ...da li je moguce koja po redu ovih dana ...ovaj sajt treba definitivno zaobilaziti u sirokom luku
2021 10 03
> ninanica: > Sta je ovo devojke sve jedna za drugom prevara ...da li je moguce koja po redu ovih dana ...ovaj sajt treba definitivno zaobilaziti u sirokom luku sad sam bas i ja to htela da kazem, katastrofa koja najezda!!!
2021 10 03
Morate imasti njegovo ime i prezime,adresu,to je morao navesti kad je uplatio pare.
2021 10 03
Dzordza Vašingtona 40, stari Grad, 11000, Beograd stari grad 0629674805.ali je zvao sa broja+381606500114 I trazio da uplatim nazad na ime borjan teofilov
2021 10 03
Pa ne znam bas bezveze nije mala cifra u pitanju ....
2021 10 03
> Secondkrpice: > Dzordza Vašingtona 40, stari Grad, 11000, Beograd stari grad 0629674805.ali je zvao sa broja+381606500114 > I trazio da uplatim nazad na ime borjan teofilov Ako sam dobro procitala 16000 je cifra
2021 10 03
Pozovite ga,posalkite poruku ns oba telefona,trazite da Vam vrati sat o recite da cete ga prijaviti ukoliko to ne ucini.
2021 10 03
Vec sam milion puta,cak i pisala da cu doci na adresu medjutim to je zgrada nemam broj stana
2021 10 03
Da li ste prijavili adminu?
2021 10 03
Ne bih da se mesam ali ....da li je neka devojka koja je prijavila adminima nesto dobila s tom prijavom njima ...nista ...jedino sto oni znaju je da blokiraju profil nekom prevarantu i to je sve ...i onda opet jovo nanovo ...oni otvore drugi i tako u krug ...opet prevare... Ne znam sta cekate... koliko vidim to se sve izdesavalo pre 12 dana ako sam dobro procitala a ni cifra nije mala 16000 ako sam i to dobro procitala ...vi ste vec trebali da obavestite MUP o ovome jer sve sto prelazi cifru preko 15000 to oni gledaju drugacije ...jer vi mozete tako do iznemoglosti da ga zovete i nece se verovatno javiti ...ako do sada nije
2021 10 03
U pravu ste za admine. Mislila sam posto se prevara desila na ovom sajtu,da prijavi i adminima.Cisto da ukoliko bude potrebno ima i to,da je i ovde prijavljeno. I ja mislim da joj se nece javiti.Kad nije do sada.
2021 10 03
> Secondkrpice: > Dzordza Vašingtona 40, stari Grad, 11000, Beograd stari grad 0629674805.ali je zvao sa broja+381606500114 > I trazio da uplatim nazad na ime borjan teofilov Prvi broj fona je Uros Stojiljkovic a drugi je Borjan Teofilov videh na viberu kad kucas brojeve, pa oboje ste iz Beograda ja bih otisla sa nekim lepo na adresu imas ova dva imena i prezimena pa nadjes u zgradi na sanducetu ili ako ima interfon ili na vratima, mrzim prevarante ganjala bih ga i za 500 dinara a ne za 16000 >.>
2021 10 03
Trebali ste to na isti princip,vracanje kao i slanje on vama posalje sat sa otkupom i vi mu na taj nacin vratite novac, pa i da ste izgubili par stotina i bili u manjku opet sigurnije je. Dokazati nesto pogotovu prodaju i prevaru preko interneta nije lako sto se tice sudstva,policije ... Znam iz licnog iskustva, na zalost. Prevaranata je sve vise i zato normalni ljudi padaju pod njihovu senku i ne mogu da rade normalno. Ako ste sačuvali otpremnicu od paketa, i uplatnicu lepo u prvu policijsku stanicu pa prijavite to jer to nije mala suma naravno i duzni su da ako cifra prelazi 5.000.00 dinara gone krivicno a mozete i u sud otici kod bilo kog javnog izvršioca da napravite prijavu protiv fizičkog lica tojest privatnu tuzbu. Takvima ne treba prastati jer neko iskreno mozda necega mora da se odrekne, sto mozda ne bi prodao a onda se nadje tako jedan lezilebovic koji ojadi hladnokrvno ne razmišljajući dal je neko mozda u zivotno ugroženoj situaciji ! Ja mu oprostila ne bih i precutala ne bih, prijavite tog jer ko zna koga ce sve Jos da prevari a i vi ne nalazite pare na ulici i ne prodajete zato sto vam je dosadno. Zelim vam da ga sto pre nadjete i da povratite svoj sat ili novac .
2021 10 03
Citam i ne verujem. Jos ste prvi dan videli da je u pitanju neandertalac koji ne ume normalno da se ponasa i komunicira jer je vikao da ce vas zapaliti, i vi takvom primitivcu posaljete pare nazad pre nego sto ste primili predmet? Ajde sto prvo niste ni trebali da primite nazad predmet, nego sto niste trebali nista da saljete pre nego sto vam se isti vrati. Mogao je da vam posalje bilo sta, neki obican sat, mogao je da osteti predmet pa vam vrati, ili ovo sto vam se i desilo da ne dobijete predmet uopste.
2021 10 04
1 2 3