Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako komentarisete ovaj bezobrazluk ili kako vec da nazovem

Verujem da se ovo skoro svima desavalo, ali ja zaista ne razumem ovakve ljude! Ne bih da imenujem clanicu, dog smo se da kupim kaput, sve super, zadovoljna ja, zadovoljna ona, ja reko' da uplatim na racun, kao nema potrebe pouzecem moze i poslace narednih dana. Posle toga clanica se vise ne javlja, a vidi se da je svaki dan ulogovana. Nisam nista ostecena, samo sam bila besna jer ne znam sto je toliko tesko napisati, izvini predomislila sam se ili sta vec, nego samo nevaspitano izignorisati 😑
2021 10 14
Ne razumem, kako ocekuje da proda ako kulira nekog a sa druge strane ako ne zeli da proda, zasto predmet nije obrisala i javila da ne zeli. Bas svasta.
2021 10 14
Pokušaj da te ne nervira jer ovde trenutno vlada nekultura i potpuno odsustvo blama. Meni je neki dan članica tražila broj računa i ostavila svoje podatke za slanje, bukvalno sam čekala samo da krenem u poštu međutim niti je uplatila niti mi je odgovorila na pitanje 😂 Čast izuzecima i članicama koje su normalne, fine i kulturne.
2021 10 14
Eto.. A ja uplatim odmah, sve slikam i posaljem, a dobijem.. Prevaru. Nit parfema, nit novca. Pitam se, da li je uopste vredno biti na ovakvom sajtu, gde ne postoje kazne za takve ljude. Svako moze da vas prevari, uzme novac, maltretira i.. Nikom, nista! Kao po zakonu zabranjeno napisati PRAVO IME I PREZIME, a nije kradja?
2021 10 14
I meni se nedavno dogodilo slično, zaista fina i ljubazna devojka ali na moje uporno insistiranje da mi da broj računa za uplatu nisam dobila odgovor, na kraju samo rekla "šaljem sutra" (ili već za neki dan, ne sećam se), ja skontam platiću pouzećem, ok, moglo je da se kaže bar. Jakne nema 1-3-5 dana, pitam je o čemu se radi? - Jao nisam stigla da pošaljem, zato nisam ni htela da dajem račun jer ne znam kada ću moći da pošaljem, bla bla. Ljubazno sam se zahvalila i odustala od saradnje, i dalje ne mislim ništa loše o njoj, komunikacija je bila super ali alergična sam na sva odugovlačenja, razvlačenja, izgovore... I kao kupac i kao prodavac i kao ostavljač utisaka sve radnje vezane za kupoprodaju odradim istog dana, najkasnije sutradan tako da stvarno nemam živaca ni razumevanja za otezanje saradnje na mesec dana, baš mi je to mučno. Ili kad neko ne može 5 dana da odvoji 6 sekundi da se uloguje i ostavi utisak, značiiii poludim :')
2021 10 16