Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta raditi??

Ja sam jednom dobila i negativnu od clanice jer sam joj navodno prodala stvar sa ostecenjem, a nakon par dana je ona tu istu stvar prodavala “ kao novo”> NinaNina1997: > Dvema članicama sam u poslednjih mesec dana prodala obuću, čizme su u pitanju, nakon 3 dana max obe članice su postavile oglas te obuce po trosuplim cenama? I sasvim drugacijim opisisima “kao nove”, moj opis je bio nosene, ali mogu jos da se nose, sto je i tacno! Jako cuvam stvari, ali nisu kao nove! Nosila sam ih dve sezone! Ne razumem sta treba da radim?
2021 10 17
Kada se paket salje,5 dana stoji u posti,posle se vraca. Ako je taj rok prosao,onda nije ni poslala
2021 10 17
> NinaNina1997: > Dvema članicama sam u poslednjih mesec dana prodala obuću, čizme su u pitanju, nakon 3 dana max obe članice su postavile oglas te obuce po trosuplim cenama? I sasvim drugacijim opisisima “kao nove”, moj opis je bio nosene, ali mogu jos da se nose, sto je i tacno! Jako cuvam stvari, ali nisu kao nove! Nosila sam ih dve sezone! Ne razumem sta treba da radim? Pozdrav. Ja sam imala slucaj da sam poklonila stvari preko fejsa na onim Poklanjam stranicama, pa su se ovde redovno prodavale. Ako damo ili prodamo, to jednostavno vise nije nase. Ne vredi uopste razmisljati o tome.
2021 10 18
> jelena191: > Porucila sam pre par dana predmet od clanice, svaki dan ocekujem postara ili poruku ali paketa nema. Clanica tvrdi da je poslala ali se pravi luda kad pitam za broj posiljke, kaze saljem vam posle i iskulira! .. cak sam joj i rekla da nema problema ako iz nekog razloga ne moze ili ne zeli da proda, al ona tvrdi da je poslala. Ja ne znam da li da cekam ili da trazim drugi slican predmet Još u petak sam poslala paket za malo mesto u Srbiji i u pošti su mi rekli da se ta tamo mala pošta otvara tek u utorak. Može biti i do mesta primaoca, i do mesta pošiljaoca.
2021 10 18
1 2