Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li su ovo još nekome rekli?

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/57de8b31e4a561b73f75a13d6c4b48ab.jpg)
2021 10 23
Ljudi, je l' ovo realno? Popunjavanje adresnice???? Procenat od vrednosti??!!
2021 10 23
https://mojekrpice.rs/forum/t/575258/nova-cena-postarine-za-poste-expres
2021 10 23
Hvala za link, nisam znqla da je već diskutovano o ovome, sada sam tek videla i ostala u čudu 😭
2021 10 23
Potpuni šok...
2021 10 23
Povrh svega ako je ovo tačna informacija sa slike, mi treba da doplatimo to sto oni popune adresnicu, i rukovanje posiljke(?) Pa meni su paketi stizali mokri skroz, istumbani sa prosutim sadrzajem.. i oni zele da podignu drasticno cene .. pa sa ovim dodacima ima da bude preko 500 din a da ne pricam o otkupu.
2021 10 23
bili su smrskani skroz, kutije kao sendviči neki. > m.a.j.e: > Povrh svega ako je ovo tačna informacija sa slike, mi treba da doplatimo to sto oni popune adresnicu, i rukovanje posiljke(?) Pa meni su paketi stizali mokri skroz, istumbani sa prosutim sadrzajem.. i oni zele da podignu drasticno cene .. pa sa ovim dodacima ima da bude preko 500 din > a da ne pricam o otkupu.
2021 10 23
Sramotno, usluga im je sve gora i gora i jos hoce da naplate vise a pola posla da im mi odradimo. Sacuvaj Boze
2021 10 23
Da je neko pametan da pokrene svoju kurirsku sluzbu sa pristojnim cenama i da radi valjano, oterao bi i post expres i sve tipa aks, beks, city, itd. u zaborav..
2021 10 23
Ovo rade namerno da bi uništili PE pa neko kupi po niskoj ceni kao što je Telekom preuzeo kablovsku od Pošte.
2021 10 23
> m.a.j.e: > Povrh svega ako je ovo tačna informacija sa slike, mi treba da doplatimo to sto oni popune adresnicu, i rukovanje posiljke(?) Pa meni su paketi stizali mokri skroz, istumbani sa prosutim sadrzajem.. i oni zele da podignu drasticno cene .. pa sa ovim dodacima ima da bude preko 500 din > a da ne pricam o otkupu. Dodatni troskovi su na zahtev posiljaoca -rukovanje posiljkom itd ..to ne morate da trazite pri slanju i nije usluga koja se automatski naplacuje Da li je ovo negde zvanicno objavljeno? Ova poskupljenja?
2021 10 23
Nigde zvanicno Ovo sve prenose clanice kojima je neki salter radnik rekao da sledi poskupljenje od 1.11
2021 10 23
To sam i ja pomislila. da sledi dobra privatizacija. još jedna u nizu. > AppleRed: > Ovo rade namerno da bi uništili PE pa neko kupi po niskoj ceni kao što je Telekom preuzeo kablovsku od Pošte.
2021 10 23
Ja zaista ne znam.. ovo sam videla na instagramu, kod devojke koja ima svoj mali biznis.. pa sam podelila ovde > lilali: > > m.a.j.e: > > Povrh svega ako je ovo tačna informacija sa slike, mi treba da doplatimo to sto oni popune adresnicu, i rukovanje posiljke(?) Pa meni su paketi stizali mokri skroz, istumbani sa prosutim sadrzajem.. i oni zele da podignu drasticno cene .. pa sa ovim dodacima ima da bude preko 500 din > > a da ne pricam o otkupu. > Dodatni troskovi su na zahtev posiljaoca -rukovanje posiljkom itd ..to ne morate da trazite pri slanju i nije usluga koja se automatski naplacuje > Da li je ovo negde zvanicno objavljeno? Ova poskupljenja?
2021 10 23
Ja pratim sajt Poste, nista nisu jos objavili povodom toga ali me ne bi cudilo da objave prvog novembra :')
2021 10 23
1 2