Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Sta je sudbina?

Drage devojke zanima me sta je za Vas sudbina ? Pored one rečenice sudbina je ono što je zapisano, naš put koji je na kraju predodređen... Da li imate deugačiji stav o svemu tome ? I u kokim trenucima ste shvatili da je nešto što se oko Vas dešava prst sudbine ? :)
2021 11 06
Kad čitam svoju natalnu kartu, shvatim da su se neke situacije već dogodile i da sam opisana tačno, tako da ima sudbine, tj nekog predodredjenja. Rodjenoj sestri mog oca, najmladjoj od njih šestoro, ciganka je rekla kao maloj da će živeti u Americi, pa su je stalno sprdali, a jednog dana dodje srbin iz Amerike, oženi je i odvede, baš tamo. To je drugi primer sudbine, a kako je to ciganka videla, ne zna niko 😃
2021 11 07
Mi sami sebi kreiramo sudbine.
2021 11 08
Za mene je sudbina bukvalno to što ste napisali - ono što nam je rođenjem (ili pre rođenja) predodređeno i od čega se ne može pobeći. Ne verujem da sami kreiramo svoju sudbinu, možemo uticati na neke stvari u svom životu ali ono što ti je suđeno na kraju dana, to ti je to 😂 Ne čitam horoskop, nikada nisam radila natalnu kartu niti se bavila astrologijom, numerologijom, gledanjem u šolju, pasulj, karte i slično, jednostavno, verujem da ako mi je suđeno da budem milionerka (lupam primer) - biću, bez da se preterano cimam oko toga, dobiću na Loto-u možda. A ako mi nije suđeno, mogu da precrknem upinjući se da do toga dođem - neće se desiti, laku noć i prijatno. I tako za sve u životu, ako ti nije "zapisano", ma možeš ti ne znam šta raditi ali kakva ti je sudbina to prosto ne možeš promeniti. Po meni.
2021 11 10
Ako ti je suđeno da umreš sa 30 godina - tako će biti, pa makar vodio najzdraviji život na svetu, udariće te kola, ko zna, a ako ti je suđeno da doživiš devedesetu, doživećeš je ma koliko autodestruktivno živeo/la... Tako da, to nam je što nam je, ako mene pitate, nema tu mnogo prostora za batrganje :')
2021 11 10