Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

Sta je sudbina?

Drage devojke zanima me sta je za Vas sudbina ? Pored one rečenice sudbina je ono što je zapisano, naš put koji je na kraju predodređen... Da li imate deugačiji stav o svemu tome ? I u kokim trenucima ste shvatili da je nešto što se oko Vas dešava prst sudbine ? :)
pre 24 dana, 13:06
Kad čitam svoju natalnu kartu, shvatim da su se neke situacije već dogodile i da sam opisana tačno, tako da ima sudbine, tj nekog predodredjenja. Rodjenoj sestri mog oca, najmladjoj od njih šestoro, ciganka je rekla kao maloj da će živeti u Americi, pa su je stalno sprdali, a jednog dana dodje srbin iz Amerike, oženi je i odvede, baš tamo. To je drugi primer sudbine, a kako je to ciganka videla, ne zna niko 😃
pre 23 dana, 21:03
Mi sami sebi kreiramo sudbine.
pre 22 dana, 13:22
Za mene je sudbina bukvalno to što ste napisali - ono što nam je rođenjem (ili pre rođenja) predodređeno i od čega se ne može pobeći. Ne verujem da sami kreiramo svoju sudbinu, možemo uticati na neke stvari u svom životu ali ono što ti je suđeno na kraju dana, to ti je to 😂 Ne čitam horoskop, nikada nisam radila natalnu kartu niti se bavila astrologijom, numerologijom, gledanjem u šolju, pasulj, karte i slično, jednostavno, verujem da ako mi je suđeno da budem milionerka (lupam primer) - biću, bez da se preterano cimam oko toga, dobiću na Loto-u možda. A ako mi nije suđeno, mogu da precrknem upinjući se da do toga dođem - neće se desiti, laku noć i prijatno. I tako za sve u životu, ako ti nije "zapisano", ma možeš ti ne znam šta raditi ali kakva ti je sudbina to prosto ne možeš promeniti. Po meni.
pre 20 dana, 12:57
Ako ti je suđeno da umreš sa 30 godina - tako će biti, pa makar vodio najzdraviji život na svetu, udariće te kola, ko zna, a ako ti je suđeno da doživiš devedesetu, doživećeš je ma koliko autodestruktivno živeo/la... Tako da, to nam je što nam je, ako mene pitate, nema tu mnogo prostora za batrganje :')
pre 20 dana, 12:59