Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pomoc za ciscenje fugni

E ovako. Ja sam ispala glupa i sada sam rob u sopstvenoj kuci. Imam ogromnu površinu sa granitnim plocicama koje su bez ijedne sare svetlo bež visoki sjaj. Znaci sve najgore. Kako da ocistim fuge? Probala sam ono sa sodom bikarbonom ali posle toga danima nisam mogla da isperem plocice jer su se videli beli tragovi a plocice su podne pa je i nezgodno ispiranje. Da li sme kiselina na granit? Ili samo limontus? Boze ne znam sta mi je ovo trebalo, tacno cu Ih prelepiti laminatom 😣
2021 11 09
Probajte sa ovim https://www.svezakucu.rs/gomobile/msingleitem_buy.php?id=7706&marker-za-fuge-e8200-08m8200-7706
2021 11 09
Hvala! Volela bih kada bi mi neko rekao da li pomaze parocistac sa onim uskim nastavkom? Na reklami deluje ali ne znam kako je zaista. Kupila bih ga odmah kada bih znala.
2021 11 09
> Bojanaboka990: > Hvala! Volela bih kada bi mi neko rekao da li pomaze parocistac sa onim uskim nastavkom? Na reklami deluje ali ne znam kako je zaista. Kupila bih ga odmah kada bih znala. Ja sam ga probala na kupatilskim plocicama i lepo ocisti recimo uglove gde ne mogu da pridjem pa mi je za to koristan. Dobar je i za vece povrsine jer nema hemije, samo predjes i brzo se osusi. E sad za fugne ne znam sta da kazem,lepo cisti ali ako su promenile boju ili su stare tesko da ih bilo sta ocisti. Meni npr u starom kupatilu nije htelo da izbeli fuge pa sam presla fugomalom ponovo. Inace parocistac mi je ovako generalno super stvarcica za kucu.
2021 11 09
Je ima neko iskustva sa Rovus parocistacom?
2021 11 09
Ja iskreno ne bih rovus. Uzela bih viledu ili colossus. Rovus je izvikan, cene su naduvane. Imam njihov stapni usisivač I ne vredi ni upola te cene. Takodje I onaj rovus sprej mop imam, nista specijalno. Taj rovus parocistac nema nastavke za tepih i za fuge, nema ni za staklo, bukvalno sve se kupuje naknadno. Za te pare imate viledu takodje bez nastavaka ili colossus sa nastavcima. Colossus na pr jako dobro radi, raspitala sam se kod mnogih jer mucim muku sa ovim plocicama.
2021 11 09
> Baletanka: > > Bojanaboka990: > > Hvala! Volela bih kada bi mi neko rekao da li pomaze parocistac sa onim uskim nastavkom? Na reklami deluje ali ne znam kako je zaista. Kupila bih ga odmah kada bih znala. > Ja sam ga probala na kupatilskim plocicama i lepo ocisti recimo uglove gde ne mogu da pridjem pa mi je za to koristan. Dobar je i za vece povrsine jer nema hemije, samo predjes i brzo se osusi. E sad za fugne ne znam sta da kazem,lepo cisti ali ako su promenile boju ili su stare tesko da ih bilo sta ocisti. Meni npr u starom kupatilu nije htelo da izbeli fuge pa sam presla fugomalom ponovo. Inace parocistac mi je ovako generalno super stvarcica za kucu. Nisu stare ali fugne su bele i bukvalno cim ih oribam one su sutra crne. Ne znam sta mi bi da stavim bele fugne na podne plocice. Jako svetle plocice pa se primećuje i najmanji kontrast. A na pr parocistac za te moje plocice visokog sjaja koje traze glancanje, on kada cisti ta para se brzo susi, kontam da bi mi znacilo da ne moram da ih glancam. Koji imate model? Sve sam bliza kupovini 🙂
2021 11 09
Ja imam ovaj i fenomenalan je! Spasio me je u koroni za dezinfekciju, a njime cistim apsolutno sve. Ima nastavke kao i pistolj bas za fugne. Takodje, ima jacine i 100% kombinacija pistolj+jaca para cisti sve, nema dileme. Od mene sve moguce preporuke i ne bi se pokajala! ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d889d222e298f15257110033af9f44b5.jpg)
2021 11 09
> Bojanaboka990: > > Baletanka: > > > Bojanaboka990: > > > Hvala! Volela bih kada bi mi neko rekao da li pomaze parocistac sa onim uskim nastavkom? Na reklami deluje ali ne znam kako je zaista. Kupila bih ga odmah kada bih znala. > > Ja sam ga probala na kupatilskim plocicama i lepo ocisti recimo uglove gde ne mogu da pridjem pa mi je za to koristan. Dobar je i za vece povrsine jer nema hemije, samo predjes i brzo se osusi. E sad za fugne ne znam sta da kazem,lepo cisti ali ako su promenile boju ili su stare tesko da ih bilo sta ocisti. Meni npr u starom kupatilu nije htelo da izbeli fuge pa sam presla fugomalom ponovo. Inace parocistac mi je ovako generalno super stvarcica za kucu. > Nisu stare ali fugne su bele i bukvalno cim ih oribam one su sutra crne. Ne znam sta mi bi da stavim bele fugne na podne plocice. Jako svetle plocice pa se primećuje i najmanji kontrast. A na pr parocistac za te moje plocice visokog sjaja koje traze glancanje, on kada cisti ta para se brzo susi, kontam da bi mi znacilo da ne moram da ih glancam. Koji imate model? Sve sam bliza kupovini 🙂 Moj je Colossus
2021 11 09
> Budha.Bar: > Karcher je po meni najbolji za te stvari... Radi kao sat.. Postavicu Vam njihov link, pa pogledajte > https://karcher-centar-eurooriginal.com/parocistaci Da li fljuska paru na sve strane,hahaha.Imala sam neki pre 100 godina i posle njega sam mograla opet sve da brišem.Nisam smela oko šporeta ništa,kao ni blizu utičnica:(
2021 11 10
> plava16: > > Budha.Bar: > > Karcher je po meni najbolji za te stvari... Radi kao sat.. Postavicu Vam njihov link, pa pogledajte > > https://karcher-centar-eurooriginal.com/parocistaci > Da li fljuska paru na sve strane,hahaha.Imala sam neki pre 100 godina i posle njega sam mograla opet sve da brišem.Nisam smela oko šporeta ništa,kao ni blizu utičnica:( Zavisi koji model Karchera ste imali...Ako ste ga imali davno, onda je moguce da nesto sa ispustanjem pare nije bilo ok...ne znam stvarno.. Ovi novi modeli su fenomenalni...Suprug je kupio po ko zna koji za pranje automobila, kako izadje nov model on kupi...🤣🤣
2021 11 10
> Budha.Bar: > > Bojanaboka990: > > E ovako. Ja sam ispala glupa i sada sam rob u sopstvenoj kuci. Imam ogromnu površinu sa granitnim plocicama koje su bez ijedne sare svetlo bež visoki sjaj. Znaci sve najgore. Kako da ocistim fuge? Probala sam ono sa sodom bikarbonom ali posle toga danima nisam mogla da isperem plocice jer su se videli beli tragovi a plocice su podne pa je i nezgodno ispiranje. Da li sme kiselina na granit? Ili samo limontus? Boze ne znam sta mi je ovo trebalo, tacno cu Ih prelepiti laminatom 😣 > Zasto ne odete u salon keramike gde prodaju granitne plocice, pa njih pitajte sta bi bilo najbolje... Znaju oni.. > One su prelepe, ali uzasno komplikovane za odrzavanje, zato nisam ni htela da ih postavljamo u kuci... Prelepo je meni sve u kuci ali dodje mi da je srusim od poda do plafona 😂 Za sudoperu isto, granitna svetlo bez, Isla sam u metalac da pitam sta da joj radim 😆 za kuhinju sam bila pametna pa se ona lepo cisti. Eto da znate, nikako metalac sudopera I plocice bez ijedne sare.
2021 11 10