Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

KAKO VAM IDE PRODAJA OVDE U ODNOSU NA DRUGE SAJTOVE?

Pozdrav Ja imam svoj profil ovde i prodaja ide, ali doduse prilicno sporo. Buduci da pored svoje odece prodajem i novu sportsku odecu , zanima me na koji jos sajt mogu da postavim stvarcice? Trenutno sam takodje i na kupujemprodajem. Imate li jos neki predlog? ☺️
2021 11 10
Iskreno, ovde slabo, ali na drugim tek ne ide nikako. Ne znam do cega je tacno, ali tako je. 😥
2021 11 10
Ovde uglavnom idu stvari odredjenih brendova,modeli koji su u trendu,tako se meni cini.Naravno idu i ostale ali slabije.Na Limundu dosta toga prodam,cak odu za vise novca nego ovde.Mada mi se cini da je i tamo opala prodaja,gledajuci ove profi prodavce..Cini mi se da slabije nabavljaju stvari,nego ranije a i da slabije i prodaju.
2021 11 10
> jelena2606: > Ovde uglavnom idu stvari odredjenih brendova,modeli koji su u trendu,tako se meni cini.Naravno idu i ostale ali slabije.Na Limundu dosta toga prodam,cak odu za vise novca nego ovde.Mada mi se cini da je i tamo opala prodaja,gledajuci ove profi prodavce..Cini mi se da slabije nabavljaju stvari,nego ranije a i da slabije i prodaju. U pravu si, limundo je vec neko vreme u nekom padu.Kad se setim kako je bilo pre par godina, ovo je sad bas velika razlika
2021 11 10
Leptirica Pa da.Meni su reper ovi profi prodavci.Oni su kretali sa niskim cenama i stvarno se licitiralo.Sada,krecu sa nekom realnom cenom ili prevelikom..Okrecu po ne znam koliko krugova da bi spustili cenu..To sve ranije nije bilo tako.A i roba im je sve losija. Mislim i dalje ja tamo kupujem,nadjem mnogo dobre krpe ali nije to kao nekada
2021 11 11
limundo je totalno izgubio popularnost,ne znam zasto
2021 11 11
Limundo kao i svi ostali sajtovi po meni su izgubili popularnost od kad je pocela lajv prodaja (prodaja uzivo preko kamere ) na fejsu i na instagramu
2021 11 11
Meni nikako ne ide bas dugi period, ne znam u cemu je stvar, promenila sam i nacin slikanja i cene sam maksimalno snizila, ali i dalje se niko ne javlja, ne znam do cega je, ali mi se cini da jako puno clanica ima isti problem
2021 11 11
> leptirica: > Limundo kao i svi ostali sajtovi po meni su izgubili popularnost od kad je pocela lajv prodaja (prodaja uzivo preko kamere ) na fejsu i na instagramu Upravo, na lajvovima su jako niske cene garderobe , ja ih cesto pratim,i dosta ljudi kupuje, ja licno za sebe nista nisam pronašla. Jer su mi stvari nekako stare (kao u bilo kojoj radnji polovne garderobe) svi i imaju stvari na isti fazon, uvek se vratim limundu, kp i ovde
2021 11 11
Ja prodajem samo ovde, ali sajt vise nije to sto je nekada bio. Proslih godina se mnogo vise prodavalo, razmenjivalo, vidim po sebi koliko sam i vise kupovala, nalazila odlicne komade po super cenama. I na forumu su bile zanimljivije teme, vise clanica je ucestvovalo, sad kao da su mnoge napustile sajt :(
2021 11 11
> Kosticka9800000: > > leptirica: > > Limundo kao i svi ostali sajtovi po meni su izgubili popularnost od kad je pocela lajv prodaja (prodaja uzivo preko kamere ) na fejsu i na instagramu > Upravo, na lajvovima su jako niske cene garderobe > , ja ih cesto pratim,i dosta ljudi kupuje, ja licno za sebe nista nisam pronašla. Jer su mi stvari nekako stare > (kao u bilo kojoj radnji polovne garderobe) svi i imaju stvari na isti fazon, uvek se vratim limundu, kp i ovde Ima i prodavaca sa extra modernom garderobom, ali su cene prenabudzene, u kineskim randjama je to sve mnogo jeftinije , jer sva ta roba je poreklom iz Kine
2021 11 11
> Kosticka9800000: > > leptirica: > > Limundo kao i svi ostali sajtovi po meni su izgubili popularnost od kad je pocela lajv prodaja (prodaja uzivo preko kamere ) na fejsu i na instagramu > Upravo, na lajvovima su jako niske cene garderobe > , ja ih cesto pratim,i dosta ljudi kupuje, ja licno za sebe nista nisam pronašla. Jer su mi stvari nekako stare > (kao u bilo kojoj radnji polovne garderobe) svi i imaju stvari na isti fazon, uvek se vratim limundu, kp i ovde Ima i prodavaca sa extra modernom garderobom, ali su cene prenabudzene, u kineskim randjama je to sve mnogo jeftinije , jer sva ta roba je poreklom iz Kine
2021 11 11
Pa verujem, ja sam pratila na fb '' veliki buvljak" se zove, tu je jeftino
2021 11 11
Limundo od kad se promenio ja koja sam nekad na istom kupovala evo vise ne gledam stvari tamo jer mi se novi limundo ne svidja mozes da se prebacis sad opet na stari ali stari je pun bagova recimo kad listas garderobu ponavlja ti jedne iste, kad udjem na svoj profil stoje cene 1 dinar kad predjes na novi limundo cene su normalne tako da zato sam prestala tamo da kupujem nije mi pregledan kao nekad sto je bio i od tad vidim da mi je i prodaja tamo opala, ovde prodaja jednom u mesec dana ovde najvise kupujem od prodaje sam se odavno oprostila sto se ovog sajta tice, na KP se nesto i proda na lalafo jednom godisnje ali kad skupis sve ajde kao prodas jedno tamo jedno ovamo i eto tako kao ide nesto xD
2021 11 11
Prilično slabo svuda. Spremaju se ljudi za crni petak izgleda 😄
2021 11 11
1 2