Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poštovanje tuđeg vremena i truda

Pretpostavljam da većini na ovom sajtu prodaja krpica nije primarna delatnost. Znači, imamo svoje poslove i druge obaveze mimo prodaje na internetu. To verovatno znači da ne sedimo u butiku i da su nam stvari koje prodajemo ispred nosa, sa aparatom u ruci za dodatne fotografije, i modelima svih veličina koji bi probali neki komad odeće/obuće na sebi. To znači da ako tražite fotografiju na nekome da biste videli kako stoji ( a verovatno se prodaje jer je prodavcu malo/veliko), prodavac mora da nađe osobu kojoj je ta stvar taman da bi se video koji je model. I ako ja kao prodavac mogu da odem do mesta gde su mi stoje vakuumirane stvari za prodaju , i ako mogu da nađem osobu da proba to, i napravim fotografije i pošaljem da to vidite, zamolila bih bar da se udostojite odgovora na poruku bez obzira da li želite da kupite ili ne.
2021 11 12
Tako je, mada verujte da je mnogima ovo primarna zarada. Koliko vidim jako puno profila sa više stotina predmeta. 🤔
2021 11 12
Mislim da sebi treba da olaksate..Treba izaci max kupcima u susret ali sve ima granice.Tamo gde se nisam slikala u odeci,necu se svakako dodatno slikati u istoj,.Takodje dodayne fotografije ,moze,ukoliko mi je fotografija losa..u suprotnom ne saljem vise dodatne,sem ako je neki poseban deo u pitanju.Ako u strartu nema poverenja,gde postoji dobar opis i slike koje su dobre,mislim da je glupo uopste i ulaziti u saradnju.A na kraju krajeva ako je stvar skuplja ili postoje bas nedoumice,uvek je tu licno preuzimanje,gde lupac moze da vidi predmet i uzivo. Ja se ne izivljavam i ne trazim 100 dodatnih fotografija,kao kupac.Ako i trazim,trazim odredjeni deo ili etiketu.Ako nisam sigurna u kroj.zamolim da li clanica mozda ima da mi posljaje neku sliku sa neta,da bih bolje videla model...Isto to ocekujem i od kupca.I sve se to desava u slucaju da fotografija nije najbolja ili se ne vidi dobro kroj.
2021 11 12
Pa čak i da je primarni posao i zarada, valjda je osnovni red da se nekome zahvališ na dodatnim fotografijama i izjasniš se da li ti odgovara ili ne.A tako kada ostane bez odgovrora kao da si se dopisivao sa nekim retardom.
2021 11 12
> neo031: > Pa čak i da je primarni posao i zarada, valjda je osnovni red da se nekome zahvališ na dodatnim fotografijama i izjasniš se da li ti odgovara ili ne.A tako kada ostane bez odgovrora kao da si se dopisivao sa nekim retardom. Poznato mi je to i apsolutno se slazem sa vama.
2021 11 12
Meni je skoro članica tražila fotografije kako čizme stoje na nozi. Naravno da sam odbila, jer šta je briga kako meni stoje. Nismo svi ne iste već ni slične građe, pa ne znam kakav zaključak bi izvela na osnovu dodatnih slika. Razumela bih da se nešto ne vidi kako treba, ali ni to nije bio slučaj. Kao što je neko već gore napisao, ako se nisam u nečemu slikala neću ni sada. Uvek se setim jednog simpatičnog opisa "ne tražite slike kako mi stoji, jer da mi dobro stoji ne bih prodavala" :) Uglavnom te koje traže, retko kada i kupe...
2021 11 12
@mmikalacki Upravo tako.Iskreno,mozda je bilo,da ne gresim dusu, ali ne mogu da se setim... ko god mi je trazio,onako,dodatne ili to da li imam sliku kako stoji,nista nije ni kupio...vecina takvih se nije ni javila nikada posle,pa ni to hvala... Ja sam platila skolu,kada sam tek dosla na sajt,clanica mi je trazila 12 predmeta,za tih 12 predmeta dodatne slike,ovako i onako,plus merenja..Ceo dan sam se time bavila..i normalno nije rekla ni muuu ni beeee,o hvala da ne govorim..Znaci katastrofa..Skolu sam platila jednom i nikada vise
2021 11 12
Redovno mi se to dešava ...
2021 11 12
Dok je sveta i veka, biće nas različitih. Ne bih da zvučim maliciozno, ali verujte da se takvim osobama zakine na nekom drugom polju u životu. Imala sam i ja takva iskustva, ali sam mirna, znajući da sam ja sve kulturno i uljudno odradila. Možemo ovde do sutra pisati, opet će biti toga. Ja sam danas imala neprijatno iskustvo kod tašnera, koji je kao izreklamiran. Elemenatrano vaspitanje ne poseduje, plus sam bila sa mužem. Pomislila sam kakav bi bio, da sam bila sama. Hoću reći, na svakom koraku ima toga. Ali, budite sa sobom u miru, dok su oni verovatno u haosu sa sobom.
2021 11 13
Nisam osoba koja se ne zahvali ukoliko odustane od kupovine itd, ali ne vidim zasto nekoga potresa da li ce neko napisati "hvala" ili ne. Prvo, ako stavite u opis oglasa što vise podataka o predmetu prodaje, smanjujete mogucnost za "davež" pitanjima. Drugo, opustite se. Ako neko zeli stvar (polazim od sebe) toliko sam uzbudjena, nema predomisljanja, ostavljam odmah podatke.. Vracam se na Vasu prvu recenicu "Pretpostavljam da većini na ovom sajtu prodaja krpica nije primarna delatnost." - tako da, što se opterećujete? Baš iz tog razloga treba da bude svejedno.
2021 11 13
To slikanje obuće na nozi je medju većim budalastinama. Pitaš je li širi kalup ili uži, ako te to zanima. Ono što je uz telo i sa elastinom, stoji ti onako kako si građen, a to što prodavac ima izbačenu zadnjicu se ne prenosi energetski na novog vlasnika putem predmeta 😄. Istina je da mnoge devojke vole da gledaju slike i zapitkuju kako stoji, jer im je dosadno, a kupiće samo krpu koja je na nekom prezgodnom (uglavnom istu krpu 5 puta skuplju) tako da džabe dodatno slikate na sebi ako niste fotošopirali da sve bude *u full-u*.
2021 11 13
> Milica9933: > Vracam se na Vasu prvu recenicu "Pretpostavljam da većini na ovom sajtu prodaja krpica nije primarna delatnost." - tako da, što se opterećujete? Baš iz tog razloga treba da bude svejedno. Pa upravo zato što bih tih sat vremena mogla da upoterbim na nešto pametnije/korisnije. Ja veoma cenim svoje vreme, i nije problem ako je neko zaista zainteresovan. Pa čak i ako ne kupi meni jer ustanovi da mu nešto neće odgovarati sve ok. Znači, nije problem ni ako ne kupi, ali samo je dovoljno da odgovori da je očekivala nešto drugo, ipak se predomislila, šta god, ALI ODGOVORI! Znači, ja potrošim svoje slobodno vreme za nekoga ko ne može da se udostoji u tri sekunde da napiše da nije zainteresovan.
2021 11 15
Meni pripadne muka kad znam da taj predmet za koji traže mere, nisam videla u skorije vreme i nemam predstavu gde je, iako znam da je u kući i da ga nisam prodala ili poklonila, a članici u omiljenima stoje predmeti s i m veličine, dok je dotični predmet strogi xs. Par puta sam prevrnuta sve ormane, kutije i kese, da bi mi napisali da im je malo, a u opisu predmeta već stoji da je realna označena veličina i da se predmet ne rasteze. Ne volim uvaljivanje, a ne volim ni kad bezveze zapitkuju, a znaju u startu da neće kupiti. Mnoge predmete zaobidjem, jer mi je glupo da tražim još jednu sliku, a ima samo jedna, pa uz to i sastav, debljinu, dužinu, nema ni brenda, stanja, opis u 3 reči, nista takoreci. Još ću ispasti dokona, ne kupiti predmet, a dobiti možda odgovore
2021 11 15
Generalno za mere smo same krive.Ja sam lenja oko merenja.Trebalo bi da postoje mere i dobar opis. @Jecaikaja...Isto,nalecem na predmete koji mi se negde dopadnu ali jedna losa slika,cena povoljna..Opis nikakav,ni vrsta materijala..Ima jedna clanica koja se bavi ptofi prodajom..E kod nje vise puta sam gledala vise stvari.Jednostavno odustanem,Razmisljam,sada cu da trazim mere za 10 stvari,koji je materijal a mozda ne kupim ni jednu.
2021 11 15
> jelena2606: > @mmikalacki Upravo tako.Iskreno,mozda je bilo,da ne gresim dusu, ali ne mogu da se setim... ko god mi je trazio,onako,dodatne ili to da li imam sliku kako stoji,nista nije ni kupio...vecina takvih se nije ni javila nikada posle,pa ni to hvala... > Ja sam platila skolu,kada sam tek dosla na sajt,clanica mi je trazila 12 predmeta,za tih 12 predmeta dodatne slike,ovako i onako,plus merenja..Ceo dan sam se time bavila..i normalno nije rekla ni muuu ni beeee,o hvala da ne govorim..Znaci katastrofa..Skolu sam platila jednom i nikada vise Jeste u pravu ste. Nikad mi niko nije kupio ko je trazio dodatne slike. Ja se namucim da uslikam. A sve se vidi lepo na slikama i na kraju ni hvala
2021 11 16
1 2