Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Skidanje fleke UPOMOC!!!!

Ne znam kako sam napravila taj propust, ali desilo se. Bela jakna od imitacije prevrnite koze je poprimila plavu boju od teget farmerki. Ne znam sta mi bi da spakujem to jedno preko drugog, ali eto.... Na hemijskom kazu da ne moze da se sredi...ali mozda nela od vas zna neku foru za to pa da mi pomogne.
2021 11 19
Akrilnu boju.Dobro je sto je bela tj konkretna boja.Pitaj za akrilnu boju za textil .Ne znam da li postoji za vestacku kozu ili moze i ova za textil.mislim ja bih to uradila,ne znam da to moze sa nekom hemijom a da se ne unisti
2021 11 19
Takodje postoje sprejevi za obucu od prevrnute koze.Crna boja postoji,odnosno crni sprej,onda vrv i mozda postoji u beloj boji,mozda bi to takodje moglo
2021 11 19
Ovo je neki cudan materijal. Nije bas ni imitacija velura, nesto mekano skroz a iznutta vestacko krzno. A i boja nije bas sneg bela. To je ona off white ili mlecno bela valjda. Jedino da probam sa tom bojom za tekstil, u pravu si. Joooooj nova jakna, dodjr mi da lupam samare samoj sebi :'(
2021 11 19
Uf ima i tih boja,nekih belih nijansi,koje vuku na to mlecno ili sivo ili krec ali to je vec bingo ako se nijanse bas potrefe.Sada mi jos jedna stvar pade napamet,mozda obucar,neki bolji ili kozar,imaju neku vrstu boje da tu fleku rese..Ja sam jednom prefarbavala kod obucara cipele.Bile su fenomenalne u nekoj bez boji,pa sam ih unistila ,prelila s necim.Posto su bile strava odnela sam ih kod obucara i prefarbao mi je cele cipele u crnu boju,jbg drugu nije imao...Ne znam sada koliko je isplativo i koliko to moze na jakni i naravno da se uklopi boja da se predje ta fleka ali mozes da pitas. Mislim ako na hemijskom ne mogu da skinu jedino ostaje neka vrsta "prefarbavanja"fleke
2021 11 19
Ja bih probala prvo na malom delu kružnim pokretima da trljam nakvašenim hvatačem boje. 🍀
2021 11 19
Probaj ovim https://shop.lilly.rs/dr-beckmann-eliminator-nepozeljnih-boja-extra-jak-200g-102699 Meni je sa snežno belog sakoa skinuo crvenu boju od nesavesnog pranja u mašini. Ručno sam sredila, potopila u vrelu vodu, poklopila da ne gubi toplotu i ostavila da odstoji preko noći, posle oprala samo sako u mašini i sve se skinulo.
2021 11 19
Hvala zene!!!! :* Probacu, nesto ce upaliti. Za Jelenino rersenje imam prodavnicu u Golsvordijevoj na Vracaru-ljudi prodaju sve vrste boja za sve vrste podloga. A prethodno cu probati da skinem fleku ovim metodama-ako uspe super, ako ne uspe farbam!
2021 11 19
Hajde,kada isprobas i ako nesto uspe,napisi..Posebno ako uspe sa ovim sto je Srebrna na[isala.Posto cula sam za to sredstvo,medjutim nekome pomeogne nekome ne.Ne znam da li ima veze koje je sredstvo u pitanju.
2021 11 20
Ja imam isti priblem sa belim torbama, uvek nešto ostavi trag na njima. Javi šta vredi isprobati a da se ne nanosi veća šteta.
2021 11 20
Moja mama ce probati da.uradi nesto od.ovih metoda-ona ima vise hrabrosti od.mene hahajaha. Javljam :)
2021 11 20
> lokibg: > Moja mama ce probati da.uradi nesto od.ovih metoda-ona ima vise hrabrosti od.mene hahajaha. Javljam :) Uspela nekako? 😁
2022 07 26