Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ZLOUPOTREBA BANKOVNOG RACUNA

Pisem u ime clanice SandreDojcin, Sandra je upletena u smisljenu prevaru od strane clanice ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9d083cbd1a30f92db92ae17900b1b709.jpg) Blankicaaa je od Sandre porucila stvari u iznosu od 8.800 din , kako ima profil na IG preko istog je “prodala “ stvari adidas patike i trenerku, devojci koja nema veze sa krpicama Posto je od Sandre trazila broj racuna kako bi platila stvari ovde porucene , isti je dala devojci sa instagrama Tako da ispada da je devojka sa instagrama platila Blankicii stvari kod Sandre Sandra je uredno poslala paket posle uplate A devojka sa IG posto je dobila Sandrin br racuna podatke i broj telefona od Blankice je pozvala Sandru mislivsi da je preverana Dosle su do zakljucka da sutra idu u policiju da prijave slucaj Nalog na IG je obrisan https://instagram.com/odelo.shopp?utm_medium=copy_link Sandra je prijavila adminu slucaj, a mene je zamolila da napisem ovde upozorenje posto ne barata sa forumom
2021 11 26
:o dobila paket, a druga devojka platila umesto nje, genijalno. da, prevejani prevarant, sigurno joj ovo nije prva ovakva kombinacija, a ni poslednja. strašno.
2021 11 26
Dobar dan,zamolila sam clanicu da objavi na forumu jer ja ne baratam bas najbolje sa otvaranjem tema. Zelim da zastitim ostale clanice da se ne zeznu da imaju posla sa doticnom osobom ili kako bih je vec nazvala. Ja sam i dalje u soku sta mi se desilo!
2021 11 26
Ovo je ekspertno odrađena prevara, sigurno ne prvi put. Ostala sam bez teksta, podigla prevaru na nov nivo.
2021 11 26
Ovo je za nepovevetovati. Nadam se da niko od prevaranata sa sajta nece ovo procitati...
2021 11 27
Ako neko pomisli da ovo ponovi, nadam se da je svestan da je ovaj postupak za krivicnu prijavu Zloupotreba licnih podataka zarad prevare
2021 11 27
Kakav mastermind iskreno... Steta sto je takva inteligencija usmerena u pogresnom pravcu. Nadam se da ce devojke uspeti da rese ovo na neki nacin, nisu male pare u pitanju 🤞🏻
2021 11 29
Ja sam danas nasankana strasno za 4000din. Naime ocekivala sam 3 paketa , primila 2. I platila . Kada sam kasnije otvorila jedan pakwt uopste nije nikada ni porucen, tacnije salje ga iz Nisa osoba sa adresom iz Subotice. Na tel se ne javlja, ne odg na poruke koje je procitala. Imala je moje podatke sto znaci da je neka clqnica sa kojom sam saradjivala..
2023 03 01
> biljana9: > Ja sam danas nasankana strasno za 4000din. Naime ocekivala sam 3 paketa , primila 2. I platila . Kada sam kasnije otvorila jedan pakwt uopste nije nikada ni porucen, tacnije salje ga iz Nisa osoba sa adresom iz Subotice. Na tel se ne javlja, ne odg na poruke koje je procitala. Imala je moje podatke sto znaci da je neka clqnica sa kojom sam saradjivala.. Zašto niste dali negativan utisak?
2023 03 06
> AppleRed: > > biljana9: > > Ja sam danas nasankana strasno za 4000din. Naime ocekivala sam 3 paketa , primila 2. I platila . Kada sam kasnije otvorila jedan pakwt uopste nije nikada ni porucen, tacnije salje ga iz Nisa osoba sa adresom iz Subotice. Na tel se ne javlja, ne odg na poruke koje je procitala. Imala je moje podatke sto znaci da je neka clqnica sa kojom sam saradjivala.. > Zašto niste dali negativan utisak? ja sam razumela da ne zna od koga je paket, pa zato ne može ni utisak. :|
2023 03 06