Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Kakve su mi cene?

Mozda bi se prodavalo vise da su sajtovi pregledniji, tagovi i opisi tacni, slike bolje i realne, a ljudi spremni da odgovore na poruke. Ovako, iskreno me mrzi da ovde trazim bilo sta kada mi iskoci zilion stvari koje nisu ono sto sam ukucala da trazim, filteri nisu dobro odradjeni, tagovi su pogresni. Nemam volje. Vec sam pisala, ali ponovicu javljala sam se clanicama za neke predmete i dodatne slike nisam dobila, ni mere, lagale su od toga da ce poslati, da ne mogu ovde na sajtu, da im je umrla majka... Neke se nisu udostojile princeze, kraljice da odgovore na poruku, makar i negativno. Necu i ne moze. Ma, i bolje sto nisu, ustedele su mi pare, potrosila sam ih u radnji gde mogu i da zamenim, a ni postarinu ne placam. Svaki put kad vidim prevare i uvaljivanja pomislim da je dobro sto nisam imala saradnje koje sam isprva zelela. Mozda bih i ja otvarala temu o tome. E da, neke clanice oglase nesto bez da napisu dimenzije ili velicinu, samo jedna slika. Meni je bas glupo da se javim i trazim dodatne slike, velicinu, dimenzije za par predmeta, ispostavi se da to nije to i onda bi ispalo ja pitam jer nemam sta pametnije da radim, a nije tako.
2021 12 02
Ako je sve toliko toliko negativno što ste uopšte ovde? Ozbiljno pitam, zanima me 🤷🏼‍♀️ > Esprit21: > Mozda bi se prodavalo vise da su sajtovi pregledniji, tagovi i opisi tacni, slike bolje i realne, a ljudi spremni da odgovore na poruke. Ovako, iskreno me mrzi da ovde trazim bilo sta kada mi iskoci zilion stvari koje nisu ono sto sam ukucala da trazim, filteri nisu dobro odradjeni, tagovi su pogresni. Nemam volje. Vec sam pisala, ali ponovicu javljala sam se clanicama za neke predmete i dodatne slike nisam dobila, ni mere, lagale su od toga da ce poslati, da ne mogu ovde na sajtu, da im je umrla majka... Neke se nisu udostojile princeze, kraljice da odgovore na poruku, makar i negativno. Necu i ne moze. Ma, i bolje sto nisu, ustedele su mi pare, potrosila sam ih u radnji gde mogu i da zamenim, a ni postarinu ne placam. Svaki put kad vidim prevare i uvaljivanja pomislim da je dobro sto nisam imala saradnje koje sam isprva zelela. Mozda bih i ja otvarala temu o tome. > E da, neke clanice oglase nesto bez da napisu dimenzije ili velicinu, samo jedna slika. Meni je bas glupo da se javim i trazim dodatne slike, velicinu, dimenzije za par predmeta, ispostavi se da to nije to i onda bi ispalo ja pitam jer nemam sta pametnije da radim, a nije tako.
2021 12 02
A gde je to ovde? Ovde kao forum, ili ovde kao prodaja i kupovina? Ja to dvoje ne mesam. Forum mi je iskljucivo da pitam ako imam neko pitanje, procitam teme kad stignem, i odgovaram kad imam vremena. Sto se tice prodaje i kupovine, to sam batalila, mislim da je jasno zasto.🙈 Tako da nije sve negativno, ne znam odakle vam to i kako caskanje na forumu ima veze sa kupovinom i prodajom?
2021 12 02
Mislila sam da mislite na čitav sajt ne samo na forum. Zato pitam 😊 > Esprit21: > A gde je to ovde? Ovde kao forum, ili ovde kao prodaja i kupovina? Ja to dvoje ne mesam. Forum mi je iskljucivo da pitam ako imam neko pitanje, procitam teme kad stignem, i odgovaram kad imam vremena. Sto se tice prodaje i kupovine, to sam batalila, mislim da je jasno zasto.🙈 Tako da nije sve negativno, ne znam odakle vam to i kako caskanje na forumu ima veze sa kupovinom i prodajom?
2021 12 02
Ne mislim na citav sajt vec na kupovinu. I to iz svog licnog ugla jer moja iskustva nisu dobra. Vise puta od razlicitih clanica sam dozivela da me lazu, zavlace, vozaju ili samo kuliraju tj. ne odgovore na moj upit za predmet. Iskustva sa forumom su uglavnom dobra i nemam zamerke. Moze da se dobije savet, procitaju iskustva, sazna na vreme koji profil vara, uvaljuje...
2021 12 02
Pa iskreno i meni slabo ide prodaja... Jako slabooo.. i izgleda da i cene ne igraju presudnu ulogu... Vise nisam pametna....Valjda će nam svima malo krenuti..🍀
2021 12 03
U mom slučaju, reklamiram se na instagramu, ali tamo nema ničega osim što ti lajluju stori. Ovde do sada samo jedna prodaja Jako bi mi značilo da pogledate moj profil, možemo se i cuti da vam snimim stvari... Stvari su uglavnom nove, a ako su nošene napisala sam :)
2022 06 08
1 2