Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kandida, saveti potrebni

Serapeptase i jesu enzimi..Ne znam.koji problem.imas, ali se piju za upalne procese.
2021 12 16
> Budha.Bar: > Serapeptase i jesu enzimi..Ne znam.koji problem.imas, ali se piju za upalne procese. Znam da se piju za uplane procese,otoke..Nego sam negde, evo nikako ne mogu da pronadjem na netu, pronasla da su za svasta nesto dobre..moguce i da sam umislila ali sve mislim da sam procitala da su i za bakterijske infekcije i kandidu,ciste..Odnosno za sve te neke situacije koje mogu i izazivaju upllane procese...
2021 12 17
Jesu..To je odlican preparat..pa i za infekcije, problem sa cisticnim jajnicima... Bas cu sutra da pogledam koje ja Serapeptase imam, pa pisem 🌺
2021 12 17
> jelena2606: > > Budha.Bar: > > Serapeptase i jesu enzimi..Ne znam.koji problem.imas, ali se piju za upalne procese. > Znam da se piju za uplane procese,otoke..Nego sam negde, evo nikako ne mogu da pronadjem na netu, pronasla da su za svasta nesto dobre..moguce i da sam umislila ali sve mislim da sam procitala da su i za bakterijske infekcije i kandidu,ciste..Odnosno za sve te neke situacije koje mogu i izazivaju upllane procese... Evo nasla sam koje sam ja pila. Odlicne su. Procitaj na sajtu, sve objasnjeno..samo skrolaj ka dole posle opisa http://healthaid.rs/svi-proizvodi/srce-i-krvni-sudovi/serrapeptase-60000iu-30-capsules/
2021 12 17
Preparat za kandidu u crevima iz ajurvede (indijska medicina) u prodavnicama zdrave hrane. Drugarica mučila muku godinu dana i sa tim preparatom se rešila kandide za 10 dana. Bilo je kao rukom odneseno. Ne može da se seti tačnog naziva ali ovako može da se traži kao sto sam napisala na početku.
2021 12 21
Flukonazol bez recepta - euhealth24.com/sr/drug/diflucan
2024 04 10
1 2 3