Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Fashion&friends

Narucila sam pre vise od 10 dana nesto i do juce mi je novac na racunu bio rezervisan. Kada sam juce usla na aplikaciju banke, videla sam da novac vise nije rezervisan, vec da je vracen. Pogledala sam na svom profilu na sajtu i pise da je porudzbina otkazana. Nisam dobila nikakvo obavestenje o otkazivanju porudzbine i artikle koje sam porucila, opet napominjem, PRE 10 DANA, imaju na stanju. Zasto su mi otkazali porudzbinu? Neko da je imao slicno iskustvo? Pisala sam im i jedino sto su mi rekli je da dobijaju dopune robe? Kao da to ima veze sa tim sto je moje pitanje bilo "zasto mi je otkazana porudzbina, ako su artikli koje sam narucila dostupni na sajtu?"
2021 12 09
Meni se desilo pre 2 nedelje sa diesel patikama ali su mi poslali mail da je isporuka nemoguce jer je fizičkom proverom utvrdjeno da artikal nije za dalju prodaju (pretpostavljam feler) iako su patike uredno dostupne bile i tada i danima posle.
2021 12 09
Meni je od porudzbine kroz 48h ovo stiglo: Vaša porudžbina #18747 je stornirana. Razlog za storniranje može biti da je fizičkom proverom utvrđeno da je artikal u međuvremenu prodat ili da se radi o artiklu koji ima fizičko oštećenje. I posle 30 min vise nije bio dostupan na sajtu.
2021 12 09
> katarinapicci: > Meni se desilo pre 2 nedelje sa diesel patikama ali su mi poslali mail da je isporuka nemoguce jer je fizičkom proverom utvrdjeno da artikal nije za dalju prodaju (pretpostavljam feler) iako su patike uredno dostupne bile i tada i danima posle. Ja poručila ešarpu i dobila isti mejl, pošto je bila na stanju poručila sam je ponovo i evo danas je stigla..
2021 12 09
Meni nije stiglo obaveštenje o storniranju porudžbine. Primetila sam kad sam otvorila aplikaciju banke i videla da nema te sume h rezervisanim sredstvima. Artikli koje sam poručila su dostupni na sajtu, ali više nisu iste cene kao kad sam naručila pa mi se ne ispalti da naručim opet. Vrlo neprofesionalno sa njihove strane.
2021 12 10
Ako si narucivala za BF ispao je haos jer su cene greskom bile dosta nize nego sto je planirano, i skoro sve porudzbine kojima je cena bila niza su otkazane, dosta se pisalo po twitteru o tome...
2021 12 10
> AnaDjxx: > Ako si narucivala za BF ispao je haos jer su cene greskom bile dosta nize nego sto je planirano, i skoro sve porudzbine kojima je cena bila niza su otkazane, dosta se pisalo po twitteru o tome... Narucila sam ili 28.11. u nedelju
2021 12 11