Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

SNIŽENJE U ZARI

Konačno je počelo dugo očekivano snizenje u Zari... Veceras od 21h je bila nemoguća misija naručiti bas ono sto ste šmeknuli ranije... Kakav je vaš ulov?
2021 12 25
Za divno čudo, uslovima sam čak tri midi haljine, a one se obično uvek rasprodaju brzinom svetlosti i nikad se više ne pojave :D Ali sam se poprilično razočarala novim pravilom da poštarina nije besplatna ako se kupuju stvari sa sniženja.
2021 12 25
Ja sam samo pantalone preko Berške naručila, nisam htela da čekam do 21h na sajtu. Logično ako je od 20h dostupno preko aplikacije da će se razgrabiti za sat vremena 😂
2021 12 25
Zdravo, nije tema ali da ne otvaram drugu,imam samo jedno pitanje... Zanima me Bershka i Zara ,sa kojom kurirskom službom saradjuju,odnosno preko koje službe vam stižu paketi? Hvala
2021 12 25
> BiljkaLj: > Zdravo, nije tema ali da ne otvaram drugu,imam samo jedno pitanje... > Zanima me Bershka i Zara ,sa kojom kurirskom službom saradjuju,odnosno preko koje službe vam stižu paketi? > Hvala City express
2021 12 26
> UltraStore: > Ali sam se poprilično razočarala novim pravilom da poštarina nije besplatna ako se kupuju stvari sa sniženja. Super, taman da ne naručujem uopšte 😂
2021 12 26
> BiljkaLj: > Zdravo, nije tema ali da ne otvaram drugu,imam samo jedno pitanje... > Zanima me Bershka i Zara ,sa kojom kurirskom službom saradjuju,odnosno preko koje službe vam stižu paketi? > Hvala Moram da ispravim Anu. Pre su slali isključivo City Expressom. U poslednjih godinu dana mi paketi iz Zare stižu i City Expressom I PostExpressom I Aksom i Bexom. Takođe I kad vraćam robu, nikad ne znam čiji će kurir doći da pokupi paket. Može se desiti da mi porudžbinu podele na dva dela, jedan deo donese City, drugi pošta. Onda kad želim da vratim oba paketa, dođe Aks da ih pokupi. Ništa više nema smisla
2021 12 26
> Ana2018: > > UltraStore: > > Ali sam se poprilično razočarala novim pravilom da poštarina nije besplatna ako se kupuju stvari sa sniženja. > Super, taman da ne naručujem uopšte 😂 Isplati se jedino ako su baš veća sniženja i ako su veće porudžbine. Za jedan artikal se ne ispalti, al sam ja naručila 7-8 pa je meni OK 😂
2021 12 26
Mada imam jedno pitanje. Budući da sam išla na opciju plati pouzećem, a porudžbinu su mi podelili na čak 3 dela. Da li plaćam prvom kuriru sve ili svakome samo ono što je u tom delu paketa...? Do sad sam uvek išla plaćanjem karticom, al sam sinoć odabrala na pouzećem jer mi kartica nije bila pri ruci da prepišem podatke 😂
2021 12 26
> UltraStore: > Mada imam jedno pitanje. Budući da sam išla na opciju plati pouzećem, a porudžbinu su mi podelili na čak 3 dela. Da li plaćam prvom kuriru sve ili svakome samo ono što je u tom delu paketa...? Do sad sam uvek išla plaćanjem karticom, al sam sinoć odabrala na pouzećem jer mi kartica nije bila pri ruci da prepišem podatke 😂 Plaćate kako vam šta stigne. Već neki period Zara sarađuje sa svim (ili skoro svim) kurirskim službama. Mislim da postoji i opcija da paket preuzmete u pošti. Nisam se toga setila kada sam sinoć poručivala. I mene je razočaralo novo pravilo koje se odnosi na plaćanje poštarine. Nadam se da ne važi i za vraćanje artikala. I ja sam poručila 7-8 artikala pa mi je ok... Inače, od tri sam uspela da poručim jedan sako. Iako sam sve prethodno ubacila u korpu, u 21h već nisu bili dostupni :| A 100x sam rekla sebi da ću sačekati da prođe ta histerija, jer mi je nekako ponižavajuće, bilo da čekam red u prodavnici ili kao ludak bezbroj puta pokušavam da poručim preko sajta/ašlikacije koja puca zbog preopterećenja.
2021 12 26
Ah, ja sad pitah na chat-u na app-u i decko mi rece da platim sve odjednom....Msm da je najbolje kad kurir pozove da pitamo a koliko? 😂
2021 12 26
Ukoliko nam neki proizvod koji smo naručili ne odgovara, da li ja plaćam poštarinu kada vraćam robu? I još jedno pitanje imam, da li je neko od vas stavio da mu stigne u neku Zarinu radnju i kako onda ide proces, da li će možda roba pre stići?
2021 12 26
Ćao, ja sam naručila jednu haljinu i označila da želim da je preuzmem u radnji i već danas sam dobila mejl da mogu da je preuzmem. Tako je bilo i prošli put, mada su je možda već i imali na stanju. > Nadaaa1110: > Ukoliko nam neki proizvod koji smo naručili ne odgovara, da li ja plaćam poštarinu kada vraćam robu? > I još jedno pitanje imam, da li je neko od vas stavio da mu stigne u neku Zarinu radnju i kako onda ide proces, da li će možda roba pre stići?
2021 12 26
> Andra7: > Ah, ja sad pitah na chat-u na app-u i decko mi rece da platim sve odjednom....Msm da je najbolje kad kurir pozove da pitamo a koliko? 😂 Meni je za black friday bilo podeljeno. Pitala kurira koliko treba i platila samo ono sto je stiglo u toj porudzbini 😊
2021 12 26
Hvala puno na odgovorima ❤🍀 Znači city expres.... Onda neka hvala,najgori su. Skoro sam imala neprijatnost,kada sam porucivala iz tally weijl,i rekla sam nikada više.
2021 12 26
1 2