Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

SNIŽENJE U ZARI

> Sanjica0827: > > Andra7: > > Ah, ja sad pitah na chat-u na app-u i decko mi rece da platim sve odjednom....Msm da je najbolje kad kurir pozove da pitamo a koliko? 😂 > Meni je za black friday bilo podeljeno. Pitala kurira koliko treba i platila samo ono sto je stiglo u toj porudzbini 😊 Hvala, tako cu i ja 🤗
2021 12 26
> Cobainfan: > Ćao, ja sam naručila jednu haljinu i označila da želim da je preuzmem u radnji i već danas sam dobila mejl da mogu da je preuzmem. Tako je bilo i prošli put, mada su je možda već i imali na stanju. Verovatno je već bila u radnji. Prošli put kad sam sestri naručila poslednji komad neke anime majice iz Berške, mislim da je 10 dana čekala da je zovu da pokupi u željenoj radnji 😄
2021 12 26
Biće preplavljen sajt Inditex komadima. 😂😂😂
2021 12 26
> AppleRed: > Biće preplavljen sajt Inditex komadima. 😂😂😂 Vaistinu, verovatno po većim cenama od početne
2021 12 26
Meni su dostavili iz dva puta ali je samo jednom naplaćena dostava. > UltraStore: > Mada imam jedno pitanje. Budući da sam išla na opciju plati pouzećem, a porudžbinu su mi podelili na čak 3 dela. Da li plaćam prvom kuriru sve ili svakome samo ono što je u tom delu paketa...? Do sad sam uvek išla plaćanjem karticom, al sam sinoć odabrala na pouzećem jer mi kartica nije bila pri ruci da prepišem podatke 😂
2021 12 26
S obzirom da sam prethodnih sezona, posle prvog naleta sniženja kupovala dosta jeftinije komade, sačekaću, pa ako se baš oduševim nečim (a trenutno nisam) onda možda padne neka kupovina. Prošle godine sam kupila kožne čizme za 2000, pretprošle oversized haljinu za 1000, u drugom ili trećem krugu sniženja, kad naknadno dodatno snize i te cene mi budu ok za njihovu robu. Takođe sam kupila još par stvarčica po smešnim cenama, tako da mi prvi nalet sniženja nije ništa specijalno, nisam ni ušla online da pogledam ponudu dok nisam videla temu 😄. Pošto se pola robe vrati, naručene online, može uvek nešto dobro i jeftino da iskoči u radnji kasnije. Znaci, to što ste propustili, naći će se opet u prodaji, sem ako nije neki mnogo aktuelan komad, u tom slučaju ćete ga naci na sajtu po 2 ili 3 puta većoj ceni 😁 Zato što se mnogo robe vrati, su i uveli plaćanje postarine.
2021 12 28
1 2