Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta mislite o ovome? :/

> bokismoki: > Pa bas zbog toga sto mogu i da razumem da joj je mozda zasmetalo sto nije 100% ista nijansa, iako je meni to mala razlika, ali nismo svi isti sam, pristala da vratim novac. Ali sad je vec prevazislo svaku meru jer je dosta proslo. > Hvala na podeljenom iskustvu! Mnogo dana je prošlo, mogla je da je iznosi i sad bi da vrati i da joj se vrati novac pa kod nekog sledećeg ako prođe uradi isto i tako izmenja odeću za recimo izlaske a da je ne košta skupo. A što se tiče boje, logično da za svaku boju postoje različite nijanse, neke izgledaju bolje uzivo, neke na slikama, mada verujem većina nas slika telefonima jer nema neki canon i ostale profi foto aparate.
2021 12 31
Savetujem da pretrazite malo teme, bilo je skoro o devojci koja je narucila haljinu i javila se kao da je nezadovoljna. Devojka koja joj je prodala haljinu ju je nasla na instagramu, srecom profil joj bio otvoren i tu se videla slika u toj haljini "kojom nije bila zadovljna". Zaista ima ljudi bez obraza i morala, koji bi narucili nesto za neku priliku i onda ponesu taj dan i vrate. Posto mi nismo detektivi niti treba to da budemo, ako vam je obraz cist i znate sta ste poslali onda nemojte primati nazad stvari pogotovo ne posle par dana jer stvar moze da se naruci i nosi taj dan kad se dobije, a vratiti se moze i sutradan. Samo napravite dodatne slike pre nego sto posaljete, za svaki slucaj.
2021 12 31
> Esprit21: > Savetujem da pretrazite malo teme, bilo je skoro o devojci koja je narucila haljinu i javila se kao da je nezadovoljna. Devojka koja joj je prodala haljinu ju je nasla na instagramu, srecom profil joj bio otvoren i tu se videla slika u toj haljini "kojom nije bila zadovljna". Zaista ima ljudi bez obraza i morala, koji bi narucili nesto za neku priliku i onda ponesu taj dan i vrate. Posto mi nismo detektivi niti treba to da budemo, ako vam je obraz cist i znate sta ste poslali onda nemojte primati nazad stvari pogotovo ne posle par dana jer stvar moze da se naruci i nosi taj dan kad se dobije, a vratiti se moze i sutradan. Samo napravite dodatne slike pre nego sto posaljete, za svaki slucaj. Pa kazem jeste malo svetlija nijansa bila na slikama, zato sam htela da ispadnem fer i vratim novac ali sad mi je vec sumnjivo. Neko kad nije zadovoljan jedva ceka da vrati, a ne ovo. Nije da cu propasti za 600 din ali neću ni da ispadnem budala.
2021 12 31
Žene, neki epilog?
2022 01 04
> AppleRed: > Žene, neki epilog? Nema epiloga. Nisam dobila zatraženu sliku sa "flekom" niti bilo kakav odgovor. Nema nikakve fleke na jakni. I da je bilo od deterženta ili ako mi se nije dobro isušila u dnu neki trag, verovatno je nestalo narednim pranjem tj. bilo bi dovoljno da se zapere deo na kome se vidi trag. Ili je prosto trebala za jedno nošenje ili proba da se vrati deo novca 🙄
2022 01 04
> MilkaCanic: > > AppleRed: > > Žene, neki epilog? > Nema epiloga. Nisam dobila zatraženu sliku sa "flekom" niti bilo kakav odgovor. Nema nikakve fleke na jakni. I da je bilo od deterženta ili ako mi se nije dobro isušila u dnu neki trag, verovatno je nestalo narednim pranjem tj. bilo bi dovoljno da se zapere deo na kome se vidi trag. Ili je prosto trebala za jedno nošenje ili proba da se vrati deo novca 🙄 Zanimljivo.
2022 01 04
> AppleRed: > Žene, neki epilog? Meni se devojka isto nije javila. Pre 4-5 dana sam joj predložila par resenja da ipak ispadnem fer ali je nema. Očekujem da ce se javiti opet sa zahtevom da joj uplatim novac i da vrati suknju. 🙄
2022 01 04
> MilkaCanic: > > AppleRed: > > Žene, neki epilog? > Nema epiloga. Nisam dobila zatraženu sliku sa "flekom" niti bilo kakav odgovor. Nema nikakve fleke na jakni. I da je bilo od deterženta ili ako mi se nije dobro isušila u dnu neki trag, verovatno je nestalo narednim pranjem tj. bilo bi dovoljno da se zapere deo na kome se vidi trag. Ili je prosto trebala za jedno nošenje ili proba da se vrati deo novca 🙄 Verovatno je htela deo novca ali nije joj upalilo. Strasno sta sve ljudima pada na pamet. Svaka prodaja će mi postati stres a ne zadovoljstvo 😢
2022 01 04
Meni samo nije jasno vraćanje garderobe posle pet ili sedam dana? 🤔 Još manje da se traži da se vratim novac??? Onog trenutka kad stigne paket, dan, dva mogu tolerisati.. Mada i za to vreme se može obući haljina, jakna, čizme.. Kako su pojedine krenule umisliće da pravo na reklamaciju imaju dve godine 😎🤣
2022 01 04
Katastrofa... Neka kupe novo u butiku pa imaju pravo na reklamaciju 2god, mada ni tamo ne priznaju ako se nešto ufleka ili sa namerom pocepa radi zamene ili vraćanja novca. Malo prošetaju pa bi drugo nešto, ma važi. Mada sad neće da im se isplati da iznajmljuju, poskupeo post express 😁
2022 01 04
> MilkaCanic: > > AppleRed: > > Žene, neki epilog? > Nema epiloga. Nisam dobila zatraženu sliku sa "flekom" niti bilo kakav odgovor. Nema nikakve fleke na jakni. I da je bilo od deterženta ili ako mi se nije dobro isušila u dnu neki trag, verovatno je nestalo narednim pranjem tj. bilo bi dovoljno da se zapere deo na kome se vidi trag. Ili je prosto trebala za jedno nošenje ili proba da se vrati deo novca 🙄 Možda je htela deo novca da vrati, da prođe jeftinije. Desilo mi se to pre par godina na Limundu samo što je kod mene bila kožna jakna. Sve opisano, sve uslikano i uz to sam joj poslala oko 30 fotografija visoke rezolucije bukvalno slikano sve i celo i izbliza tako da vidi svaki milimetar. Jakna je bila skroz u redu, vrlo malo nošena, ali je dugo stajala i naglašeno je da se mora uraditi hemijsko čišćenje po kupovini, uz to kao što rekoh poslala sam 30ak slika odlične rezolucije, sve se videlo. I kad je dobila jaknu ona se zamislite žalila jer mora da je nosi na hemijsko i tražila je da joj ja to platim. Nisam htela da gubim živce iako sam imala sve argumente, platila sam joj i blokirala je da niti joj vidim ime, poruku ili ubuduće kao kupca. I da mi se to opet desi sada bih drugačije reagovala sa svim argumentima, ne bih se raspravljala, samo copy i paste sve argumente i dokaze i ćao. Mnogo je bezobraznih koji na sve načine pokušavaju da prođu jeftinije.
2022 01 04
1 2 3