Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li vam se nekad desilo?

Clanica tvrdi da je preuzela paket (sto joj i verujem, jer da nije, paket bi mi se vratio), medjutim ja sam poslala paket pre dve nedelje, i postar mi jos nije doneo pare. Da li je moguce da postar toliko kasni sa parama? Meni se ovo nije nikad desilo, uglavnom mi postar donese pare dan-dva nakon sto primalac preuzme paket. Clanica nema nijednu pozitivnu, ni negativnu ocenu. 🥺
2022 01 10
> Milica.1994: > Clanica tvrdi da je preuzela paket (sto joj i verujem, jer da nije, paket bi mi se vratio), medjutim ja sam poslala paket pre dve nedelje, i postar mi jos nije doneo pare. Da li je moguce da postar toliko kasni sa parama? Meni se ovo nije nikad desilo, uglavnom mi postar donese pare dan-dva nakon sto primalac preuzme paket. Clanica nema nijednu pozitivnu, ni negativnu ocenu. 🥺 Proverite svakako gde je paket i da li je preuzet pomoću PE broja na sajtu pošte 😃 Ali ako je već prošlo 2 nedelje onda je verovatno preuzela jer bi se što kažeš vratio tebi paket.. A za pare ne znam zašto kasne, meni uvek legnu isti dan od preuzimanja paketa Možda ga i nije preuzela nego se zagubio negde, meni se to par puta desilo😁
2022 01 10
Dešavalo se.. Poštara nije donosio. Otišla sam u poštu sa potvrdama i preuzela novac. :)
2022 01 10
Desilo se i meni, ja sam trebala da podignem post netom medjutim nije mi stizala nikakva poruka o uplati a paket je podignut.. Resila vrlo brzo u posti, samo im das broj posiljke 😉
2022 01 10
Sada po novom paket stoji 20 kalendarskih dana u posti pa se tek onda vrati, mnogo je glupo. Najbolje je da odes sa onom potvrdom o slanju u postu🙂
2022 01 10
Hvala svima na odgovorima. Papiric iz poste sam bacila, to inace nikad ne radim, ali pomislila sam da nece biti nikakvih problema. Moja je greska. Ne mogu nista da uradim bez tog papirica. Sva sreca nije bio veliki iznos u pitanju. 🥺
2022 01 11
Meni covek ne odgovara na poruke da li je preuzeo paket, paket se ne vraca jos uvek (proslo 7 dana), postar ne donosi novac. Zona sumraka.
2022 01 11
> Nina136: > Meni covek ne odgovara na poruke da li je preuzeo paket, paket se ne vraca jos uvek (proslo 7 dana), postar ne donosi novac. Zona sumraka. Isto 😳😳 aj bas mi javi sta bude
2022 01 11
Hocu, ja sam sacuvala onaj papiric, pa ako se nista ne desi kroz par dana, pitacu u posti. Ako bude nesto u medjuvremenu, pisi i ti ovde 🙃
2022 01 11
Hocu, i dalje nista kod mene 🥺
2022 01 12
Ako nije preuzeto, paket će se svakako vratiti kada prodje 20 dana. Verovatno paket nije preuzet, a pošiljku ćete moći da dobijete tek kada istekne rok za preuzimanje u posti. Čim novac još uvek nije dostavljen, najverovatnije se radi o obmani. > Milica.1994: > Hocu, i dalje nista kod mene 🥺
2022 01 12
Trazi toj clanici da ti uslika tvoje predmete koje si poslala.. Mozda te stvarno obmanjuje da je podigla paket, a nije.. To bi bilo bas bezveze.
2022 01 12
> OlgaBogdanov: > Ako nije preuzeto, paket će se svakako vratiti kada prodje 20 dana. > Verovatno paket nije preuzet, a pošiljku ćete moći da dobijete tek kada istekne rok za preuzimanje u posti. > Čim novac još uvek nije dostavljen, najverovatnije se radi o obmani. > > Milica.1994: > > Hocu, i dalje nista kod mene 🥺 Zar nije 5 radnih dana ? Tako pise na onoj uputnici. 🤔
2022 01 12
Samo da javim epilog u mom slucaju - tek juce je coveku urucen paket (nakon 9 dana), postar danas doneo novac.
2022 01 13
> Nina136: > Samo da javim epilog u mom slucaju - tek juce je coveku urucen paket (nakon 9 dana), postar danas doneo novac. Dobro, hvala na javljanju, kod mene sve isto i dalje 🤷‍♀️
2022 01 13
1 2