Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kako poboljsati prodaju

Kako poboljsati prodaju. Ajmo ideje.Hvalaa
2022 01 10
Teško. Svi bi da prodaju, a niko da kupi. 😁
2022 01 10
Mislim da obnavljanje oglasa daje neke, doduse skromne, rezultate...
2022 01 11
Lepše slike! > dukiccc: > Kako poboljsati prodaju. Ajmo ideje.Hvalaa
2022 01 11
Ima tu sitnica , sad pitanje je sreće i trenutka . Sad mislim da nije idealan period za prodaju jer su se svi ,,ispucali” za praznike . Ali da- bolje slike svakako, sto više pozitivnih ocena takodje utiče, dobri opisi slika, pisanje na forumima. Možda plaćanje oglasa, realno ne kosta mnogo a može da pomogne . Itd
2022 01 11
> dukiccc: > Kako poboljsati prodaju. Ajmo ideje.Hvalaa Zaista, slike su Vam lose. Retko gde se vidi ceo predmet, plus osvetljenje. Pokusajte na dnevnom svetlu.
2022 01 11
> Anja0404: > Mislim da obnavljanje oglasa daje neke, doduse skromne, rezultate... Obanavljane oglasa je zabranjeno.
2022 01 11
Hvala NA SAVETIMA.
2022 01 11
Nista vasim slikama ne fali, prosto je period godine takav, da kao sto rece vec jedna clanica, prodaja ide slabije.
2022 01 12
Hvala puno
2022 01 12
Vidljivost je bolja kada se ne postave u jednom danu svi oglasi nego svakog dana postavljati po jedan-dva (ukoliko se bas ima puno predmeta). Kako obnavljanje vise nije dozvoljeno, bolje je okrenuti se placenoj promociji (za predmet koji bas vredi i zelite da bude vidjen u promocijama). Prisutnost na forumu ce privuci poglede, ali najvise prodaja zavisi od predmeta koje prodajete. Neke kategorije se prodaju slabije a neke pak bolje. Ako je Vas predmet u necijoj listi zelja, ne nadajte se previse, isto tako moze biti i obrisan iz liste zelja. Mozete isto tako ponuditi neki popust/promo/besp postarinu za one kojima je Vas predmet u listi zelja, par puta sam i tako dosla do uspesne prodaje. :) Sve u svemu srecno ;)
2022 01 12
Nikako. Lakše ćeš prodati na kartonskoj kutiji pored puta, nego na domaćem internetu. Nije u pitanju loš period godine - već stanje koje traje već godinama(ne samo na ovom sajtu).
2022 01 12
Bas tako. Krpice sa etiketom, nove, se mogu naci po nekim No name buticima za bas male pare. Mada, moram da kazem da mi u nasem gradu imamo jedan takav, ali mi se sve vise cini da etikete sami stampaju i kace. Modeli su im svi od pre ne znam koliko sezona i nekako loseg kvaliteta. Ok, cene im jesu isto tako, po 500, 600, ali se meni cini da to mahom nabavljaju u SH radnjama, okace tu neku etiketu i kao: Evo, novo. Pa tesko. Ali, ima veze i to sto je postarina sve skuplja. Dobra stvar je sad taj paket, koji nema nekih nedostataka, kao usluga, sem sto nije danas za sutra i sto treba prosetati do poste. Licno se trudim da uvek imam u vidu i tih 200din koje kupac placa za postarinu, ali opet je slabo i interesovanje, a kamoli prodaja. A tek na Kupindu i Limundu? To je TEK gubljenje vremena. Al sta je tu je. ☹
2022 01 12
Definitivno bolje fotografije. Pokušajte da slikate predmete na dnevnom svetlu i na nekoj svetlijoj pozadini, tako da se vidi ceo predmet i da fotografije budu oštre. Ako na etiketi piše brend, napišite to u naslovu, a imate i opciju da ubacite tamo gde stoji ‘brend’. Obratite pažnju i na tagove, ubacujte više tagova. Mada sad je svakako zatišje, verovatno je i do praznika, a i sajt je prenatrpan.
2022 01 12
> snikor: > Nikako. Lakše ćeš prodati na kartonskoj kutiji pored puta, nego na domaćem internetu. > Nije u pitanju loš period godine - već stanje koje traje već godinama(ne samo na ovom sajtu). Slažem se!
2022 01 12
1 2