Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Skinut novac sa kartice??

Da li neko moze da mi pomogne, probudila sam se i videla da mi je skinuto u 5 ujutru sa kartice 1700 dinara za ovaj sajt na kom su placane ranije neke igrice za xbox.. pozvala sam odmah banku oni su mi blokirali karticu i rekli da ce pisati reklamaciju za tu uplatu ali nisu sigurni da cu vratiti novac i da mogu da odem u policiju da prijavim, da li je neko imao slican problem sa ovim ili nekim drugim sajtom i sta mogu da uradim da mi se vrati novac?? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9002cb1e767bc672d90bdd648a7a4406.jpg)
2022 01 16
Da to se desava oni uzimaju neku naknadu ...to jest sami skinu sa racuna neku proviziju ...mom decku su skinuli isto pare sa racuna kupio je neku igricu i isto kao i vama mu skinuli novac ...naravno odmah je blokirao karticu i otvorio drugi racun ...zato za te stvari treba imati posebno karticu na kojoj nemate sredstva ili da vam leze plata vec da vam sluzi samo za tako neka narucivanja preko neta ili ali expresa
2022 01 16
E,zato ja ne dam nikom karticu niti kupujem preko sajtova.Imam i kreditnu i obicnu tekuci racun.Ali nikom ne dam
2022 01 16
Imala sam isti problem sa Originom, dala sam bratu jednom da kupi igricu, posle ne znam koliko meseci oni su mi skinuli neku cifru, kada sam otišla do banke blokirali su mi karticu i tražili da se stornira ta transakcija. Mobi banka je u pitanju znam da oni mogu da zahtevaju da se transakcija stornira i automatski vrati isti iznos na karticu, za ostale banke nažalost ne znam.
2022 01 16
Oho..Da li mozete da mi bolje objasnite oko kupovina tih igrica..Pretpostavljam da su to igrice koje se skidaju sa neta?Klinac mi stalno nesto trazi da kupi,nisam gledala ni gde ni sta ali je nesto preko neta?Nisam mu dala,posto nisam bila sigurna o cemu se radi...
2022 01 17
> ninanica: > Da to se desava oni uzimaju neku naknadu ...to jest sami skinu sa racuna neku proviziju ...mom decku su skinuli isto pare sa racuna kupio je neku igricu i isto kao i vama mu skinuli novac ...naravno odmah je blokirao karticu i otvorio drugi racun ...zato za te stvari treba imati posebno karticu na kojoj nemate sredstva ili da vam leze plata vec da vam sluzi samo za tako neka narucivanja preko neta ili ali expresa Tako je, meni u banci savetovali da odvojim Dinu i Mastercard. Bilo kad mogu prebaciti novac na Master ako želim da kupim nešto a inače stoji na nuli.
2022 01 17
> jelena2606: > Oho..Da li mozete da mi bolje objasnite oko kupovina tih igrica..Pretpostavljam da su to igrice koje se skidaju sa neta?Klinac mi stalno nesto trazi da kupi,nisam gledala ni gde ni sta ali je nesto preko neta?Nisam mu dala,posto nisam bila sigurna o cemu se radi... Ja sve igrice kupujem na Originu i nikada mi se nije desilo da mi skinu novac tek tako, osim tog jednog puta. Igrice jesu zaista dobre. Bitno je da izaberete koju igricu želite i posle će sami koraci da vas vode, i to glupo pravilo gde mora da se ubaci kartica da se kupi. Inače Origin kao Origin skinete sa interneta u kompjuter😊
2022 01 17
> andjelicaa999: > > jelena2606: > > Oho..Da li mozete da mi bolje objasnite oko kupovina tih igrica..Pretpostavljam da su to igrice koje se skidaju sa neta?Klinac mi stalno nesto trazi da kupi,nisam gledala ni gde ni sta ali je nesto preko neta?Nisam mu dala,posto nisam bila sigurna o cemu se radi... > Ja sve igrice kupujem na Originu i nikada mi se nije desilo da mi skinu novac tek tako, osim tog jednog puta. Igrice jesu zaista dobre. Bitno je da izaberete koju igricu želite i posle će sami koraci da vas vode, i to glupo pravilo gde mora da se ubaci kartica da se kupi. Inače Origin kao Origin skinete sa interneta u kompjuter😊 Hvala
2022 01 17
Brat navodno nije napravio nalog tako da ne bi trebalo da su podaci kartice zapamceni.. I da nije mogao nista dodatno da kupi jer taj xbox ne radi vec vise od nedelju dana. Banku sam odmah pozvala cim sam to videla ali su mi rekli da je novac vec "otisao" da ne moze da se stornira uplata, iako mislim da nije bilo tako jer je novac bio skinut ali je u tom trenutku stajao na rezervnim sredstvima...> meowangel: > Rekli ste da ste kupovala ranije na tom sajtu igrice za xbox - da li jos neko ima pristup vasem nalogu (npr. dete) - da li vam je kartica na tom sajtu
2022 01 18
Iskreno ja nemam pojma kako se to koristi i kupuje... > jelena2606: > Oho..Da li mozete da mi bolje objasnite oko kupovina tih igrica..Pretpostavljam da su to igrice koje se skidaju sa neta?Klinac mi stalno nesto trazi da kupi,nisam gledala ni gde ni sta ali je nesto preko neta?Nisam mu dala,posto nisam bila sigurna o cemu se radi...
2022 01 18
Moguce da je brat kupio pretplatu na XBOX pass ili trial, pa nije skinuo auto-renewal opciju tako da je tebi sad skinut novac. Brat je kriv. Inace, ja sve igrice kupujem povoljnije nego sto im je cena na platformama. Ko je zainteresovan nesto da kupi moze da se javi.
2022 01 20