Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ko je u pravu, pomoc.

Nesto razmisljam. Mozda je clanici cilj da joj vratis novac pre nego se paket vrati tebi i kad ode da podigne novac, podigne i paket. Dobije i paket i svoje pare nazad :D
2022 01 19
> lenamagdalena: > Devojke, zaista ne zelim probleme. > Ona tvrdi da treba da vratim novac jer robu nije dobila. > Razumem ima bebu ali ne zivi sama > Redovi jesu u posti ali na posiljkama jedva da ima jedan covek To nije tvoja obaveza,njena je..kad nisi kuci da preuzmes odes u postu i uzmes paket. Bezobrazluk
2022 01 20
> UltraStore: > Nesto razmisljam. Mozda je clanici cilj da joj vratis novac pre nego se paket vrati tebi i kad ode da podigne novac, podigne i paket. Dobije i paket i svoje pare nazad :D Upravooo tooo,paket sada stoji u posti 20dana,po novom
2022 01 20
Prvi put u životu čujem da je neko uplatio a nije podigao paket. Obično svaka od nas jedva čeka da joj stigne pošiljka, ako propustimo, odemo do pošte, preuzmemo, javimo... Pa sve i da se predomislila, iz kojeg god razloga, sasvim okej je reći onako kako je i sam ponuditi nadoknadu troškova dostave, normalni ljudi se lako dogovore, niko neće propasti. Meni se desilo da devojka uplati predmet uz prethodni dogovor da ako joj ne odgovara, vrati o njenom trošku a ja njoj novac i tako je i bilo, ispoštovano sve obostrano i odlična saradnja iako joj nažalost nije odgovarala veličina. I sama sam par puta grešila pa zamenila za neki drugi predmet sa prodavčevog profila, uz doplatu ili bez ali sve uz dogovor i o mom trošku poštarine kao kupca i nikada problema nije bilo.
2022 01 20
> UltraStore: > Nesto razmisljam. Mozda je clanici cilj da joj vratis novac pre nego se paket vrati tebi i kad ode da podigne novac, podigne i paket. Dobije i paket i svoje pare nazad :D Pa da, kao što se dešavalo da lažu da su uplatile pa kada im kažeš da nisu ili bude Juuuuu, vidi stvarno, baš sam dementna x-) evo odmah uplaćujem ili nestanu u vidu magle. Sve moguće.
2022 01 20
> jacaikaja: > Ja ovo stvarno moram da napišem, vezano za nju i ostale slične žene. Ne razumem novi trend žena sa bebama, kao da su bolesne od kad su ostale trudne i rodile dete. Pa, valjda dete izvodi napolje. Valjda ona nije postala invalid, jer ima dete. Ili 3 odrasle osobe čuvaju bebu na smenu, pa ne mogu da se organizuju ko će kad da izadje iz kuće, a beba već 2,5 godine. Pobogu, do koliko će dete biti novorođenče i do kad ćete biti nesposobne?! 🙄 Bravo.
2022 01 20
> lenamagdalena: > Iskreno, plasim se, raznih ljudi ima, devojku ne znam, da mi dodje na adesu i pravi problem zarad cega > 461 divna saranja bez ijedne negativne dosta govori o meni kao prodavcu. Bas to sto kaze jedna devojka pre mene, ne moze dupe da digne do Poste, a ne da dolazi na vrata 😂😂😂 I opet ljudi, cega se plasite? Jedna se plasi osvetnicke negativne, vi se plasite da vam neko ko ne moze par minuta do Poste prosetati ne dodje na vrata...
2022 01 20
Ko zna, možda je ne mrzi da ide u drugi grad, možda je samo mrzi do pošte da ode 😂
2022 01 20
Imam bebu i sko nisam kof kuce ode muz ili mama :) Ok razumem ako bas nije u stanju tipa tek se porodila tad stvarno i da hoce ne moze. Koliko znam post express kuriri uvek zovu, ali aks bex hoce da zeznu ds se ne jave uopste > Tamarisol: > Pa to je samo univerzalni izgovor, gde uvek mora da se provuce kroz pricu da bi se izazvalo sazaljenje i razumevanje druge strane, osecaj griznje savesti itd.. > A ti onda ne porucuj ako ne mozes da se organizujes da BAS taj dan jedino nisi kuci, jos maltretira devojku da vraca pare..
2022 01 22
Ako se tek porodila pa nece/ne moze onda treba da se uzdrzi od narucivanja online ili da naruci na ime muza, svekrve, majke pa oni da podignu u slucaju da kurir ne dodje. Eventualno moze da pozove Postu i objasni situaciju pa da organizuju dostavu. Ona nista od ovoga nije uradila.
2022 01 22
Pravi se luda 20 dana. Tek onda oduzmi novac za postarinu od iznosa koji je ona tebi uplatila. Pre toga joj napisi utisak sledece sadrzine: Clanica xy , je uredno uplatila za ovaj komad odece xxy rsd. Paket je uredno poslat i pristigao u postu nadleznu za njeno mesto boravka(dokaz u prilogu). Clanica xy iz samo njoj poznatih razloga nije htela da preuzme paket, a ne zeli ni da ode u postu, niti da bilo koga drugog zamoli da joj podigne paket (dokaz u prepiskama). Ugrozila me je na vise nacina : 1. Komad nije na prodaju (sto mi izbija novac iz ruku, jer ima i ozbiljnih kupaca koji bi ga kupili i raspitivali se vec) 2. Prevarila me je kao prodavca 3. Tereti me da nepotrebno ja odem do poste po drugi put tj da cekam kurira povodom ovog paketa. 4.Tereti me za vrednost novca u iznosu duple postarine S obzirom na stanje stvari, realno je da odbijem novac postarine od ukupne sume vrednosti paketa i taj iznos vratim sto cu i uciniti i pribaviti dokaz. Nakon ovoga, niti ce ko da ti dolazi na vrata, niti ce iko da prekine saradnju sa tobom, a i admin bi bio preterano lud da ti da negativnu, ne vidim to kao opciju.
2022 01 23
Ja sam imala recimo drugaciji problem. Devojka poslala paket u petak, a u mom mestu najranije paket moze da stigne u ponedeljak i to u postu, pa tek se onda raznosi. Iskreno ni ne znam da li bilo gde subotom raznose . A onda, ako te ne nadju kod kuce, tek sutradan mozes da podignes u posti, jer kurir to mora da vrati u postu nakon zavrsetka radnog vremena predhodni dan. Tako da, moj ultra mega najbrzi dan i vreme da ga podignem (ako nisam kod kuce, jer radim), je posle posla u utorkom. Elem, ona me je napala u ponedeljak ujutru perfidno recima: "Hocete biti ljubazni da podignete paket?!" Ja sam nju ishendlovala,dala pozitivan, inace mislim da me je kurir bas tog ponedeljka i zatekao kuci, ali mi je doslo da paket ne preuzmem uopste pa nek se nosi. Vrednost paketa je bila 400 rsd. Nikada vise nista necu kupiti od nje. Za negativan nije bila jer je poslala paket i neki poklom uz to, hocu da ispostujem maksimalno svakog u sferi poslovanja, ako tu nije bilo problema, ali za ponasanje i drskost, minusčina ogromna. Da te neko maltretira za 400rsd , a paket jos ni nije stigao do mene. Tako da, s obzirom da je tebi ona unapred platila, odbij novac za postarinu od vrednosti paketa. To je fer. S obzirom da ima 20 dana da odseta licno do poste ili neko da ode do poste umesto nje. A tebi 20 dana uskracuje mogucnost da taj komad prodas. Eto.
2022 01 23
Da, da ne zaboravim, pokusala je da me nabedi da je paket trebalo da preuzmem u subotu 🙄🤪 Valjda da obijem neko skladiste gde ga drze ili presrecem kamion sa posiljkama...ne znam...moram bolje da se raspitam koje sve opcije imam lol
2022 01 23
> lenamagdalena: > Ne mrzi je, nego ima bebu i ne izlazi iz kuce. Kod mene u posti je trenutno haos, nemaju kurire, cak su me zvali da mi kazu da dodjem u postu, jer nemaju koga da mi posalju. Apsolutno niste Vi krivi, a ona ako se nije javila kuriru, to je njen problem, neka posalje nekog u postu po paket. Pozdrav
2022 01 23
Cu ima bebu i ne izlazi, kakva glupost. Msm imam i ja bebu i nw treba da osudjujem al to je glupost. Jedno u 2,3 dana moze da izadje
2022 01 25