Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ivanada - blokiran nalog

bravo! jedino je, u obrazloženju bloka, potrebno dodati i "zbog prevare".
2022 01 20
Ostace moj utisak, svakako.
2022 01 20
Cula sam da pozajmljuje stvari pa prodaje pozajmljeno Bog me pogledao sto pre par meseci nisam kupila pinko torbu od nje Bila je 25.000 al mi je dala za 13.000 ako kupim taj dan sve mi je bilo sumljivo pa sam odustala
2022 01 24
> mokelem: > Cula sam da pozajmljuje stvari pa prodaje pozajmljeno Krade? Ili uzima tudje za prodaju, da bi uzela procenat?
2022 01 24
> Milica9933: > > mokelem: > > Cula sam da pozajmljuje stvari pa prodaje pozajmljeno > Krade? Ili uzima tudje za prodaju, da bi uzela procenat? Ne, mislim da je mislila da pozajmi tipa od drugarice, sestre, poznanice nesto, pa to nesto okaci na prodaju 🤦🏼‍♀️ Posle verovatno slozi pricu da je zaturila negde 🤦🏼‍♀️
2022 01 24
Pa zar to nije kradja? 😂
2022 01 24
Tako je > Nina136: > > Milica9933: > > > mokelem: > > > Cula sam da pozajmljuje stvari pa prodaje pozajmljeno > > Krade? Ili uzima tudje za prodaju, da bi uzela procenat? > Ne, mislim da je mislila da pozajmi tipa od drugarice, sestre, poznanice nesto, pa to nesto okaci na prodaju 🤦🏼‍♀️ Posle verovatno slozi pricu da je zaturila negde 🤦🏼‍♀️
2022 01 24
Nazalost bolje da nije blokirana i da se ostavljaju utisci bez obzira na osvetnicke.Otvorice novi profil...i nista se nije dobilo blokiranjem,sem sto krece od nule i niko nece znati za losa iskustva clanica.
2022 01 24
Problem je sto niko nije ostavljao negativne utiske i to je doprinelo da savrseno funkcionise na sajtu. Vidim da joj ostavljaju tek sad, nakon blokiranja 🤔 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/51e4606f0674aaac419a1602b03c1c2f.jpg)
2022 01 26
@Milica...Pa u tome i jeste problem.Clanice nece da se "zameraju"iako su prevarene ili nezadovoljne saradnjom.I onda se pojavi neko i da negativnu,onda blokiraju profil i clan koji je neposten otvara novi i nastavlja po starom..Blokiranje ne sluzi nicemu,sem sto se otvara put da ispocetka nesmetano varaju narod..Ja sam saradjivala sa clanicama sa neativnim i ovde i na drugim sajtovima i upravo gledam zasto su date negativne..Shodno tome odredim da li cu da saradjujem i koliko sam sprema novca da rizikujem..
2022 01 26
Mnogi ne citaju ni opis profila ma kakvog profila predmeta za koji su zainteresovani a kamoli negativne ocene tako da dobro je sto je blokirana jer i da otvori novi nalog nece odmah neko da joj uplati 15000 kao novom clanu pritom uglavnom su ove clanice prevaranti prepoznatljive tako da uocice je neko od clanica ako opet postavi stvari ako nista drugo po nepismenosti ce je provaliti xD , ovako bi svi bili u fazonu ah sta je 3 negativne na 250 pozitivnih i opet bi nastavila da vara
2022 01 26
> bloodytears: > ako nista drugo po nepismenosti ce je provaliti xD 😂😂😂 @Jelena2606 Članice koje nece da se zameraju, hm 🤔 posebna kategorija. Da li su svesne da tim razmisljanjem i nedavanjem negativnog utiska prikrivaju prevarante?!
2022 01 26
> bloodytears: > Mnogi ne citaju ni opis profila ma kakvog profila predmeta za koji su zainteresovani a kamoli negativne ocene tako da dobro je sto je blokirana jer i da otvori novi nalog nece odmah neko da joj uplati 15000 kao novom clanu pritom uglavnom su ove clanice prevaranti prepoznatljive tako da uocice je neko od clanica ako opet postavi stvari ako nista drugo po nepismenosti ce je provaliti xD , ovako bi svi bili u fazonu ah sta je 3 negativne na 250 pozitivnih i opet bi nastavila da vara To sto ne citaju negativne je njihov problem.Ocene tome i sluze da se opise saradnja.Ovde smo svi svedoci povratnica koje varaju xy puta i uspele su skoro pa uvek da urade opet..
2022 01 26
> Milica9933: > > bloodytears: > > ako nista drugo po nepismenosti ce je provaliti xD > 😂😂😂 > @Jelena2606 Članice koje nece da se zameraju, hm 🤔 posebna kategorija. > Da li su svesne da tim razmisljanjem i nedavanjem negativnog utiska prikrivaju prevarante?! Pa sami ste rekli da daju negativne tek posto je blokirana.Koji je razlog tome?Drugo boje se osvetnickih negativnih..ko zna...
2022 01 26
Na žalost,Milica i Jelena su u pravu.Nov profil,navika ista.Mnogo je članica poput blokirane,sa velikim brojem pozitivnih,kao i članica koje neće da se zameraju iz hiljadu jednog razloga. S druge strane vređanja poput naknadno ostavljenog utiska NE,NE i NE
2022 01 27