Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Zasto admin brise predmete?

Vidim da se dosta clanica zali da su im predmeti obrisani bez da su prekrsile neki uslov, pa me zanima kako mozemo da kontaktiramo admina i da zapravo kaze zasto to radi? Ja sam do skoro imala 100 predmeta sad imam 50 i nesto, znaci skoro polovina mi je obrisana bez razloga, sve sam slike ili ja slikala ili su kako stoje na meni. Ne razumem
2022 01 25
> Aksjshshsjsjej: > Vidim da se dosta clanica zali da su im predmeti obrisani bez da su prekrsile neki uslov, pa me zanima kako mozemo da kontaktiramo admina i da zapravo kaze zasto to radi? Ja sam do skoro imala 100 predmeta sad imam 50 i nesto, znaci skoro polovina mi je obrisana bez razloga, sve sam slike ili ja slikala ili su kako stoje na meni. Ne razumem Admin je aktivan ,meni se brisao parfem 2 puta ,poslala sam im poruku i inbox odmah su mi odgovorili i na kulturan i fin nacin objasnili kako da postavim pravilno parfem 😊
2022 01 26
U redu kad je napravljena greska i kad nesto nije ispostovano, ali da bas 50 predmeta za koje se vidi da sam ja slikala i sve lepo objasnila budu obrisani ne razumem. Hvala na informaciji poslala sam mu poruku
2022 01 26
> Aksjshshsjsjej: > Vidim da se dosta clanica zali da su im predmeti obrisani bez da su prekrsile neki uslov, pa me zanima kako mozemo da kontaktiramo admina i da zapravo kaze zasto to radi? Ja sam do skoro imala 100 predmeta sad imam 50 i nesto, znaci skoro polovina mi je obrisana bez razloga, sve sam slike ili ja slikala ili su kako stoje na meni. Ne razumem Poštovana, možda da pročitate pravila sajta https://mojekrpice.rs/items/zene/1717139/nedozvoljeni-predmeti, konkretno stavku 30. gde lepo piše da se svaki predmet može postaviti samo jednom.
2022 01 26
Mozda da Vi malo vise obratite paznju ko krsi a ko ne, i ako sam jedan predmet postavila dva puta ne znaci da treba da mi obrisete njih 50.
2022 02 01
Ja samo da pohvalim admina koji mi je opet obrisao sve oglase u kojima sam zbog njega postavila u svakom oglasu MOJA SLIKA, da opet ne bude da postavljam tudje ili dupliram oglase kad ono eto ti ga, opet isto😂😂😂
2022 02 09