Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoć oko vraćenog paketa

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/2204ee0680140b60dd7cb9f2a1c712c7.jpg) Pozdrav članice, da li je neko skoro imao iskustva sa vraćanjem paketa? naime, meni se vraća paket posle 20 dana čuvanja od jedne članice, kako ide sa preuzimanjem paketa nazad, da li se plaća ležarina za tih 20 dana što je paket bio tamo, ili ide samo dupla poštarina?
2022 01 30
...evo i ja ocekujem jedan u ponedeljak da mi se vrati, isto tako je bio u posti 20 dana... Zvala sam postu kazu da placam samo duplu postarinu... ,:)
2022 01 30
Da li je tacno ukoliko se vrati paket da nismo u obavezi da ga preuzmemo i platimo duplu postarinu? Ako je neka jeftinija stvar u pitanju besmisleno mi je placati duplu postarinu da bih dobila predmet nazad
2022 01 30
Tacno je. Tako posta sakuplja sve nepreuzete pakete i onda jednom godisnje organizuje njihovu prodaju, koliko se secas ranijih tema sa foruma.
2022 01 30
Ne mora paket da se preuzme
2022 01 30
Niste u ibavezi da preuzmete paket, jer nekad se prosto ne isplati> Milenami: > Da li je tacno ukoliko se vrati paket da nismo u obavezi da ga preuzmemo i platimo duplu postarinu? > Ako je neka jeftinija stvar u pitanju besmisleno mi je placati duplu postarinu da bih dobila predmet nazad
2022 01 30
Ja cu preuzeti paket jer u pitanju ranac, otkup je bio 3000. Da li oni paket samo donose u poštu i obaveste te ili kako?
2022 01 30
Dobices obavestenje naravno da je za tebe stigao paket, onda ce kurir dostaviti ako si kod kuce, a ako ne uspes da preuzmes sedece u posti 20dana. Meni se vratio takodje paket ali mi se apsolutno ne isplati da ga preuzmem pa ni nisam, tako da ce verovatno posle odlezanih 20 dana da ode na te licitacije pa cu bar nekoga obradovati haljinom :)
2022 02 01
Kada šaljete sa otkupom, ne bi bilo loše da platite postarinu. U slučaju da se vrati paket, onda ne plaćate više. Kada se vrati pošiljka sa otkupom, imate uz dupli ptt još preko toga
2022 02 01
> jacaikaja: > Kada šaljete sa otkupom, ne bi bilo loše da platite postarinu. U slučaju da se vrati paket, onda ne plaćate više. Kada se vrati pošiljka sa otkupom, imate uz dupli ptt još preko toga Ako mislite na to da uracunate u otkup postarinu a vi kao platite, dodje na isto. Prvi put platite, pa posle jos jednom...
2022 02 02