Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nestao profil

Pomoc clanice, nestao mi je profil sa sajta clanice ofinger8, od koje sam kupila parfem, platila jos u petak preko online bankinga i koji treba da posalje.. ne mogu da joj posaljem poruku niti da udjem na njenu stranicu, sta se desava? Komunicirale smo samo preko poruka, nemam njen broj mob. Na sve druge stranice normalno mogu da udjem i svakom da odgovorim na poruku jedino na njenu stranicu ne mogu. :(
2022 02 01
Moguce da Vas je prevarila i uklonila profil... :/
2022 02 01
Moguce, ali nisam znala da moze da ukloni profil tek tako..
2022 02 01
Kucam i ne izbacuje mi taj profil.. Verovatno je uklonjen
2022 02 01
Kako je moguce da se tek tako ukloni profil.. ja sam ostala i bez para i bez parfema. :(
2022 02 01
> Milenami: > Kucam i ne izbacuje mi taj profil.. Verovatno je uklonjen Da, definitivno je deaktiviran.
2022 02 01
Samo admin može da deaktivira profil koliko ja znam :)
2022 02 01
Pa i ja mislim da samo admin moze, ali nema smisla deaktivirati profil kad transakcije sa drugim clanovima nisu zavrsene.. mozda bi mi i poslala paket da moze da udje u poruke i vidi moje podatke.
2022 02 01
> AncicaNS: > Pa i ja mislim da samo admin moze, ali nema smisla deaktivirati profil kad transakcije sa drugim clanovima nisu zavrsene.. mozda bi mi i poslala paket da moze da udje u poruke i vidi moje podatke. Ukucaj njen nick na instagramu pa po sećanju po stvarima trebalo bi je naći :) Bilo je dosta ofingera koji su na instagramu odavde pa sto da ne pokusas :)
2022 02 01
Prodavala je samo taj parfem i nista drugo na sajtu.. nasla sam na instagramu profil sa istim nikom i napisala poruku, samo ni tamo nema nista od stvari niti pratioca..
2022 02 01
Prevaranti rade po sličnom šablonu, imala bi više predmeta i isti predmet prodavala više puta, pa posle par uplata nestala, te bi cene morale biti povoljne da bi što pre sakupila veći iznos, a predmeti aktuelni
2022 02 01
U ovom slucaju admin nije smela da joj ugasi profil dok nisu kupoprodaje obavljene kako da kontaktiram tu clanicu ako je admin ugasila profil ili kako da joj ostavim negativnu i upozorim druge ako me je prevarila..? profil samo nestao a i nase poruke onemogucene u ovom slucaju zbog admina jer sama nije mogla svoj profil ugasiti.
2022 02 01
Mozda da se obratite adminu ako moze ikako da vrati profil za slucaj da nije neki prevarant i postoji mogucnost da ipak dobijete parfem. Barem dok ne zavrsite saradnju 😕
2022 02 01
Najbolje je da pišeš adminu, on će ti sve detaljno reći, vrlo su ljubazni i uvek sve objasne. Nadam se da će ti admin pomoći da možda nekako rešiš problem.
2022 02 01
Pisala sam adminu jutros jos uvek nisam dobila odgovor, cekam pa videcemo. Hvala vam svima na savetima, javicu ako se nesto promeni. 😊
2022 02 01
1 2 3