Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Krpice SR i Krpice HR

Admin mi odgovorio: AdminRS Poštovana, ista je firma u pitanju i ista su pravila. Da li se poštuju na njihovom sajtu, morate proveriti sa Adminom iz HR.
2022 02 08
Ne vidim nigde njihovu listu zabranjenih oglasa a da se spominju dekanti. Listam njihov sajt i ima dosta takvih oglasa. Ne verujem da ih ne bi brisali.
2022 02 08
> AppleRed: > Ne vidim nigde njihovu listu zabranjenih oglasa a da se spominju dekanti. Listam njihov sajt i ima dosta takvih oglasa. Ne verujem da ih ne bi brisali. Takodje: nisam videla da im se spominju dekanti medju pravilima sta sme, sta ne sme. Zanimljivo...
2022 02 08
> misslana: > A kako dekantujete? kapiram da nekako morate da prespete ostatak iz originalne boce u manju? Ja sam tražila na netu kako se to radi jer sam imala ostatak nekog prelepog parfema koji više nije hteo da prska, jer je prskalica bila kratka. Skine se gornji deo prskalice i špricem i iglom se izvuče pafrem kroz cevčicu prskalice. Jedino je problem naći malu staklenu bočicu sa prskalicom u koju treba da se prespe, mada na kupujem prodajem nekad ima.
2022 02 08
> DoliBlack: > > misslana: > > A kako dekantujete? kapiram da nekako morate da prespete ostatak iz originalne boce u manju? > Ja sam tražila na netu kako se to radi jer sam imala ostatak nekog prelepog parfema koji više nije hteo da prska, jer je prskalica bila kratka. Skine se gornji deo prskalice i špricem i iglom se izvuče pafrem kroz cevčicu prskalice. Jedino je problem naći malu staklenu bočicu sa prskalicom u koju treba da se prespe, mada na kupujem prodajem nekad ima. Bočice imate u Beoambalaži (veliki izbor) plus imaju i opremu za dekantovanje. Ja lično dekante izvlačim špricem
2022 02 11
Za jednu bočicu se baš ne isplati naručivati. Nadam se da ću u NS naći, ali hvala na informaciji, vidim da svega imaju. 😊
2022 02 11
Bumbar staklena ambalaza, Novi Sad... narucivala sam od njih flasice i prskalice. Опције услуге: Куповина у продавници · Преузимање у продавници · Испорука Адреса: Ержебет Берчек 1, Нови Сад 21127 Радно време: Затворено ⋅ Отвара се у 09:00 у пон Телефон: 021 2410444
2022 02 13
Hvala! Nazvaću da pitam da li može na komad, a inače su predaleko, tako da bih verovatno morala da naručujem poštom i od njih, ali ne verujem da bi se cimali za 1 kom. 😕 Mislim, neću propasti za 300, 400 din. i da naručim. Šta je, tu je. 😁
2022 02 13
> Gutts33: > > DoliBlack: > > > misslana: > > > A kako dekantujete? kapiram da nekako morate da prespete ostatak iz originalne boce u manju? > > Ja sam tražila na netu kako se to radi jer sam imala ostatak nekog prelepog parfema koji više nije hteo da prska, jer je prskalica bila kratka. Skine se gornji deo prskalice i špricem i iglom se izvuče pafrem kroz cevčicu prskalice. Jedino je problem naći malu staklenu bočicu sa prskalicom u koju treba da se prespe, mada na kupujem prodajem nekad ima. > Bočice imate u Beoambalaži (veliki izbor) plus imaju i opremu za dekantovanje. > Ja lično dekante izvlačim špricem Hvala!!! Tek sad vidim post pa cu vrv veceras da probam. Bila sam ubedjena da postoji neki laksi nacin jer sam videla kod mnogih clanica dekante. Zato i mislim da bi za pocetak bilo dobro otvoriti temu, pa mozda ce admin vise paznje obratiti ako vidi da je tema popularna i posecena. Moze verovatno i da je pinuje sa onom spenadlom da nepada vremenom, a na kraju mozda i odobri prodaju/razmenu dekanta.
2022 02 14
1 2