Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Ponuda na sajtu

Zdravooi, interesuje me. Sta je ono sto po Vama nedostaje na sajtu. U smislu da li bi trebalo da ima vise u ponudi nekih odredjenih predmeta? Ili mozda neke dodatne opcije na sajtu?
2022 02 09
> Moderna11: > Ili mozda neke dodatne opcije na sajtu? Mogucnost blokiranja clanova cije objave ne zelim da vidim i cije upite ne zelim da dobijam. 🙃
2022 02 09
Ograničenje objava i oglasavanja u podforumu rasprodaje, vec unapred znam ko ce se oglasiti i znam im napamet ponudu
2022 02 09
Blok opcija definitivno, ograničenje na broj artikala koji se postavlja (sve iznad 100 mi je komercijalna prodaja), mogućnost obnavljanja oglasa i opciju za više slika boljeg kvaliteta. Ozbiljniji rad Admina.
2022 02 10
> Majda87: > > Moderna11: > > Ili mozda neke dodatne opcije na sajtu? > Mogucnost blokiranja clanova cije objave ne zelim da vidim i cije upite ne zelim da dobijam. 🙃 tako je, sve jedno te isto izlazi, moram da kopam rudnik da bi nasla dobar ulov u moru precenjenih krpa
2022 02 10
Blok opcija, vise slika, dobra rezolucija slika, mogucnost da se uvecaju.
2022 02 10
Bolja, jasnija kategorizacija krpica.
2022 02 10
Slazeem se sa svima. Ja bih isto najvise volela da promene da postoji dodatna opcija sto se tice vise slika bila bi odlicna i mnogo bi olaksalo ne moramo, svaki dan da saljemo dodatne slike. Naravno i bolja rezolucija
2022 02 10
> AppleRed: > ograničenje na broj artikala koji se postavlja (sve iznad 100 mi je komercijalna prodaja Jedino se sa ovim ne slazem. Ne smatram da komercijalnu prodaju odredjuje broj oglasa jednog clana, nego ako se jedan artikal prodaje u vise brojeva ili velicina; ili ako se oglasavaju sve nove stvari, sa etiketama jedne marke npr. Zara
2022 02 10
Takodje bih zabranila ovakvu vrstu poklanjanja: https://mojekrpice.rs/forum/t/581535/poklanjam-svasta-nesto
2022 02 10
U suštini definicija komercijalne prodaje je sve što je kupljeno radi dalje prodaje ali mi je jasno da je to vrlo teško odrediti. Ovo drugo Majda je i meni van pameti.
2022 02 11
> Majda87: > Takodje bih zabranila ovakvu vrstu poklanjanja: > https://mojekrpice.rs/forum/t/581535/poklanjam-svasta-nesto Ovaj sajt služi i za razonodu, moramo se i nasmejati malo 😂. Možda ima i tegle na poklon, bez uslovljavanja ili za razmenu eventualno 😂
2022 02 11
> jacaikaja: > Ovaj sajt služi i za razonodu, moramo se i nasmejati malo 😂. Možda ima i tegle na poklon, bez uslovljavanja ili za razmenu eventualno 😂 Ne znam, licno bi mi bile korisnije tegle za karastavcice, papriku, mesanu salatu, ajvar.. 😂
2022 02 11
Blokiranje je jako glupo svako ima prava da pita sta ga interesuje... ali npr treba ukloniti clanove koji vise nisu na sajtu,i sve postove koji nisu aktivni... mnogo puta sam nasla neke stvarcice,a clanice uopste vise ne koriste sajt...
2022 02 17
> SikiSiki: > Blokiranje je jako glupo svako ima prava da pita sta ga interesuje... Nikako! Apsolutno svako (narocito prodavac) ima pravo da bira da li ce imati sa nekim saradnju ili ne. Svako ima pravo da bira da li zeli da mu iskacu tudji oglasi ili ne. Itd.. Ne da nije glupo, nego bi bilo veoma korisno!
2022 02 18