Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Negativna ili?

Nikad nisam imala loše iskustvo na ovom sajtu, ali verujem da za sve postoji prvi put. Pre 17 dana sam uplatila članici novac za minđuše, nakon mnogo natezanja one su stigle danas (bolje da nisu). Ne izgledaju ni približno kao na slici (ili sam ja slepa), mislim da je koristila neke filtere jer je ovo uživo zaista nešto sasvim drugo. Šta vi mislite? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d5539ea1e5272ba5f21ebecaa93e2b97.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c19b6884bfb1d0d25a74132a007de7ea.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8252ac0ceee09e58b5476087bcd3008c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/badb181f4833d5091a4a0929659e3d47.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3b504bb52f536f779cf04cc3acfbbd3f.jpg)
2022 02 23
Meni je ovo isto kao na oglasnoj slici.Desavalo mi se da porucim nesto sa izuzetno popularnih stranica na instagramu,da ima odstupanja u boji,ali to je zbog osvetljenja,rezolucije.Razumem da ste razocarani jer ste ocekivali nesto drugo.
2022 02 23
Nije filter, gornja fotografija je fotkama u polumraku… Nažalost, većina nas kada fotka ima u glavi kako to izgleda uživo ali i ne kako će neko protumačiti to na fotografiji… Ja se npr. trudim ako editujem fotke da prilagodim što je najbolje moguće bojama uživo i teksturi materijala… Iskreno, obe ste u pravu, samo je pitanje foto zapažanja…
2022 02 23
Je l smem da pitam koliko ste ih platili? Meni deluju kao bizuterija.
2022 02 23
Mislim da su iste mindjuse, samo su u oglasu slikane u krupnom kadru i malo jaca boja, ali to je to. Verujem da ste mislili da su vece.
2022 02 23
Meni na ekranu mobilnog stvarno izgledaju zlatno ljubicaste, jedino sto je ljubicasta intenzivnija na njenoj nego na Vašoj slici 😕
2022 02 23
Po meni su iste.. .. Nije to filmska slika, profi pa je bitna rezolucija, kvalitet i tra lalala.. Svakako je suludo da čekate paket toliko dugo.. Ali članica je rekla da je došlo do nekog problema pri slanju.. Uz to Vam je i ponudila na poklon još nešto da vam pošalje ili da se lično nađete.. Znači nije imala loše namere.. Tako da mislim da nije za negativnu..
2022 02 23
Slikane su pod drugacijim svetlom i slika deluje prijemcivije i lepse oku nego ona sa Vaseg dlana.
2022 02 23
To su minđuše sa njene slike. Ni na jednoj slici mi ne deluju srebrno. Obe fotografije su slikane pod lošim osvetljenjem. Ona je fotografisala na beloj podlozi, koja je dobila sivkasto-plavi ton, pa taj ton onda, sledeći put, ukalkulišite u boju predmeta (roze -> ljubičasto) ili kupujte samo od članica, koje postavljaju jasne fotografije slikane pod dobrim prirodnim osvetljenjem. Nije za negativnu, možda neutralna, ali zbog odugovlačenja i/ili neažurnog obaveštavanja o problemima pri slanju.
2022 02 23
Bižuterija je u pitanju, "zlatno" i "srebrno" sam koristila samo da bih opisala boju. 500 dinara su bile, neću crći zbog tog iznosa, samo su mi prosto nenosive ovakve minđuše. Meni su definitivno ljubičaste na njenoj slici, a na mojoj svetlo ljubičaste koje idu ka roze. Kad duže gledam njenu fotku uviđam da se nazire zlatna boja na alkama, verovatno me je pored takvog osvetljenja povuklo i to što su cirkoni srebrni pa mi je nekako logično bilo da je i ostatak takav. Bez obzira na sve, i dalje mislim da na slici iz oglasa lepše izgledaju. Članica jeste ponudila poklon, ali kasnije je opet prekršila rok za slanje, nemajući nameru da me samoinicijativno informiše o novostima s obzirom na to da sam ovih dana živela u 2 grada i moglo je doći do vraćanja paketa. Platila je poštarinu, pa neka to bude neki vid iskupljenja. Hvala vam na komentarima, definitivno ću se idući put detaljnije raspitati pre kupovine predmeta 🌸
2022 02 23
Iste su minđuše. Na slici koju Vam je prvo poslala se jasno vidi da su alke zlatne, sad ljubičasta da li je svetlija ili tamnija nijansa uživo, taj rizik postoji za bukvalno sve predmete jer svakome je drugačije osvetljenje, kamera, drugačije kad se gleda sa kompa i sa telefona... Niti su na njenoj alke srebrne, niti na Vašem dlanu donji deo - roze. ,:) Bukvalno isti par samo pod drugačijim osvetljenjem. Kao što je nedavno bila tema da je devojka poručila crnu suknju a stigla joj tamno braon, a ista stvar je bila u pitanju - različito osvetljenje i kvalitet fotke a suknja jedna jedina...
2022 02 23
Iste su...samo su slikane sa nekim efektom
2022 02 23
Nije to efekat već svetlost i kamera. Meni iskreno lepše na vašoj slici. Najbolje pitati da li je više pink ili ljubičasto jer se često ne može prikazati prava boja. Za negativnu nije po meni nikako. Došlo do greške, ponudila rešenje. Prevare nema.
2022 02 23
> pufnastapufnica: > Iste su minđuše. Na slici koju Vam je prvo poslala se jasno vidi da su alke zlatne, sad ljubičasta da li je svetlija ili tamnija nijansa uživo, taj rizik postoji za bukvalno sve predmete jer svakome je drugačije osvetljenje, kamera, drugačije kad se gleda sa kompa i sa telefona... Niti su na njenoj alke srebrne, niti na Vašem dlanu donji deo - roze. ,:) Bukvalno isti par samo pod drugačijim osvetljenjem. Kao što je nedavno bila tema da je devojka poručila crnu suknju a stigla joj tamno braon, a ista stvar je bila u pitanju - različito osvetljenje i kvalitet fotke a suknja jedna jedina... Nije ista stvar, jer je u toj temi ustanovljeno da je prodavac obelezio predmet kao crn, a u stvari je predmet braon boje.
2022 02 23
Normalno je da postoje odstupanja u boji kad se kupuje online, jer sve zavisi od osvetljenja i kamere i vašeg uređaja na kraju. Jedino što bi trebalo bar u opisu napisati ako je neko veće odstupanje. Meni se desilo da sam naručila roze bele pantalone, a stigle crveno žute... Sreća da je model dobar, pa nema veze, ali ni nalik slici. Sigurno nije za negativnu. To sve spada u rizik ovakve kupovine. Prodajte ih dalje ako ne odgovaraju... Nije strašno... 😊 Vidi se jasno da je zlatno na obe slike, a nijansa ljubičaste skroz druga, ali šta je, tu je... Ja zato uvek na dnevnom svetlu slikam, ali ni to nekad nije garancija za nijansu.
2022 02 23
1 2