Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li još nekom baguje sajt?

Od juče mi baguje sajt, fotografije korisnika uvećane,a tekst poruke se ne vidi ,i još svašta nešto,da li je samo meni ili još nekom i šta bih mogla da uradim?
2022 02 26
Jao, pa ja sam pala od smeha, ispravilo vam je reč... Auto korekt ponekad ubija bas 😂😂😂😂
2022 02 26
> Ruzicastazvezda: > Jao, pa ja sam pala od smeha, ispravilo vam je reč... Auto korekt ponekad ubija bas 😂😂😂😂 Hahahaha ja gledam da li sam dobro pročitala😂😂😂😂
2022 02 26
Vi ste meni ulepšali dan. 😂😂😂 Udjem u temu, očekujem ko zna šta. 😂 Ali razumem potpuno, meni telefon ispravlja svašta ali Vaš je prešao igricu 😂
2022 02 26
Evo plačem i ja ....bukvalno 🤣🤣🤣Ušla da proverim ....i gledam naslov ....wtf kakve vagine😂 juju pa možete da zamislite moje uobičajene prepiske kad mi autokorektuje na to😂😂😂 Nego,jel vam baguje sajt ?Ajme,plačem i dalje 😂😂😂
2022 02 26
Hahahahahahahaha ali da ste videli moju facu kad procitah 😂 I meni stvarno svašta tel ispravlja, tipa neDJelja i tako neke gluposti ali ovo Vaše je bukvalno UNIKAT 😂 Inače, sajt ne baguje, možda da pokušate preko Google chroma, meni preko njega ne baguje.
2022 02 26
Ja ulazim preko telefona i nemam problema, tj. ne baguje mi. 🙂
2022 02 26
> Ruzicastazvezda: > Hahahahahahahaha ali da ste videli moju facu kad procitah 😂 I meni stvarno svašta tel ispravlja, tipa neDJelja i tako neke gluposti ali ovo Vaše je bukvalno UNIKAT 😂 > Inače, sajt ne baguje, možda da pokušate preko Google chroma, meni preko njega ne baguje. Hahahah verujem ,ali da si videla MOJU daću kad sam pročitala naslov koji sam.sama napisala 😂😂😂 ajme i sebi sam ulepšala dan ne prestajem se smejati,ovo je definitivno pobeda 😂😂😂E ,dva dana mi tako,ne znam šta mi prolupalo,al izgleda sve 🤣🤣🤣
2022 02 26
> Ruzicastazvezda: > Jao, pa ja sam pala od smeha, ispravilo vam je reč... Auto korekt ponekad ubija bas 😂😂😂😂 Evo plačem i dalje ,ovo mi je hit potpuni🤣🤣🤣
2022 02 26
> Prodaja23: > > Ruzicastazvezda: > > Jao, pa ja sam pala od smeha, ispravilo vam je reč... Auto korekt ponekad ubija bas 😂😂😂😂 > Hahahaha ja gledam da li sam dobro pročitala😂😂😂😂 Hahah a tek ja kad sam posle videla šta piše ....evo ne prestajem se smejati 🤣🤣🤣
2022 02 26
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/da482b048ce82822e495f68a1bbc84f8.jpg)
2022 02 26
Tako izgleda, znači sve fotke su uveličane ,i ne mogu da pročitam poruke,probala sam sve ,ne vredi.
2022 02 26
Meni je tako isto bilo pre par dana. Najpre sam cekala da se samo resi a sledeceg dana sam oslusala savet devojke ovde sa foruma da obrisem istoriju pretrage na telefonu tj kes memoriju. I resilo se. A trenutno mi je pomalo nepregledno jer se na dnu ekrana preklapaju cak dva prozora sa reklamama, jedan preko drugog. :|
2022 02 26
> NShibridi: > Ja ulazim preko telefona i nemam problema, tj. ne baguje mi. 🙂 I ja isto preko fona,i evo drugi dan ovako😔
2022 02 26
> MALAODSTILA: > Meni je tako isto bilo pre par dana. Najpre sam cekala da se samo resi a sledeceg dana sam oslusala savet devojke ovde sa foruma da obrisem istoriju pretrage na telefonu tj kes memoriju. I resilo se. > A trenutno mi je pomalo nepregledno jer se na dnu ekrana preklapaju cak dva prozora sa reklamama, jedan preko drugog. :| Briše mi automatski svaki dan ,ali sad sam uradila opet ,obrisala keš memoriju i ništa ...sve mi je i drugačije čim uđem tj krenem da se ulogujem na sajt,pojma nemam šta bih još mogla da uradim...
2022 02 26
1 2 3