Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ko siri paniku

Mi masovno gorivo, brašno i evre a na zapadu masovno kupuju jod, kao da će jod da ih spasi od nuklearke ako zvekne.
2022 03 04
Volela bih da oplevim po Velikom ali gomilanja zaliha hrane nemaju veze sa njim...Ljudi na ovim prostorima su kroz generacije bile suocene sa ratom nestasicama i gladi..Tako da je situacija gde se ne zna da li ce biti ovako ili onako,normalno plasi gradjane od stvari koje sam nabrojala...Nista cudno sto su neki krenuli u nabavke za svaki slucaj..
2022 03 05
ja sam kupila evre jer sam jos pre 10 dana planirala kad su mi legle neke pare posto drugacije ne znam da ustedim i onda ispadne ovo rekoh necu ako stvarno skoci da se kajem samo zato sto nisam imala vremena svakako mi je u planu bilo to a za zalihe hrane mi u kuci nikad nismo bez min. 5kg brasna/ l ulja i mleka.. e jedino toalet papir mi je pri kraju tu nikad ne pravim zalihe pa necu ni sad
2022 03 05
jedino sto sam pocela ko na pocetku korone cesce da spremam hranu, ali sam sad na dijeti, necu dva puta na istu foru da se zeznem 😄
2022 03 05
Bez panike moliću ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/888fb4619982abf27b7fe71c6b541f38.jpg)
2022 03 05
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/671ad7cb07b4c6c80ee3096eca5170ae.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/df710d928412de8ac41e7f73eb0a3012.jpg) Ne znam da li je istina ali da se nešto dešava medju ljudima, dešava se😐
2022 03 05
> perlice&ljubav: > ja sam kupila evre jer sam jos pre 10 dana planirala kad su mi legle neke pare posto drugacije ne znam da ustedim > i onda ispadne ovo rekoh necu ako stvarno skoci da se kajem samo zato sto nisam imala vremena svakako mi je u planu bilo to Ista situacija-vec dve nedelje podsecam sebe da svratim do menjacnice i jutros konacno odem. Kurs je skocio sa 118 na 120 (a radi se o jednoj od najpovoljnijih menjacnica u Kg). Meni je zamenila ali na poziv preko telefona, nekom je odgovorila da nemaju vise evre za prodaju.
2022 03 05
ja sam uspela samo zato sto mi je mama dr pa zbog nje inace nece da prodaju 😳 a bila sam do lokalnog marketa po toalet papir jutros, znaci po JEDNO pakovanje jer mi je ovo sto imam pri kraju, cujem prodavacice da su imale haos posla danas, ljudi celo jutro kupuju brasno i to bas kolicine 😳 kaze sestra pa ko oko korone opet paranoja i na kraju ce sve biti ok mada otkud znam mi ovde na Kosovu nikad nismo u potpunosti mirni nikad se ne zna sta moze ovde da bukne
2022 03 05
Sto se tice kupovine nafte,kupuju jer ce da poskupi(kao da mozes da kupis do kraja zivota),devize povlace menjacnice i dizu paniku sa onim nemamo trenutno jer cekaju da skoci kurs pa da jos vise zarade(proverene informacije).Ne znam cemu panika,kao kod korone...brasno ne kupujem ni inace,veoma retko,ne mesim hleb a i ne znam 😅🤣🤣😂kako za ostale,tako i za mene.Ne zelim da zivot provedem u panici,histeriji...
2022 03 05
U Zrenjaninu još uvek sve normalno. Nema nekih većih redova nego ostalim danima. Nadam se da ce tako i ostati.
2022 03 05
> veprolece: > Sto se tice kupovine nafte,kupuju jer ce da poskupi(kao da mozes da kupis do kraja zivota),devize povlace menjacnice i dizu paniku sa onim nemamo trenutno jer cekaju da skoci kurs pa da jos vise zarade(proverene informacije).Ne znam cemu panika,kao kod korone...brasno ne kupujem ni inace,veoma retko,ne mesim hleb a i ne znam 😅🤣🤣😂kako za ostale,tako i za mene.Ne zelim da zivot provedem u panici,histeriji... Pametno. Ja ne mogu vise ove stresove - stitna mi se ni od preth.dve godine nije smirila, sad opet pitanje zivota i smrti. Ne jedem ni ja belo brasno a skontala sam da za zalihe povrca nemam onaj zamrzivac sanducar da bih skladistila :')
2022 03 05
mi samo sto smo se preselili (5 meseci ahahaja) sve danas sutra da kupimo onaj frizider/zamrzivac posto u stanu imaju onaj mali stari sa malom ledarom.. znaci za zamrzavanje nemam ni za 10 dana da pravim zalihe, a ne za vise kaze mama sta im je sa brasnom, ja kad bih pravila zalihe kupovala bih hranu u konzervama e to imam gde 😄 ako bas eskalira situacija znam za sta da se hvatam u radnji, ali valjda nece 😳 jos se od korone nismo oporavili, sta je ovo vise 😳
2022 03 05
Ista bagra koja nas je uništavala devedesetih, sada nam opet radi o glavi. Trenutno stanje je "drzi vodu dok izbori odu". Ako zlikovci ostanu, posle izbora skače cena energenata - a posle toga i sve ostalo.
2022 03 05
Vesti i desavanja u nasoj zemlji ne pratim vidim samo po face-u neke mimove za brasno pa mi nista nije bilo jasno a i ne zanima me mnogo, drugarice vidim kukaju jao necemo imati sta da jedemo kao i komsiluk xD mi smo u fazonu nas 2 zene malo jedemo gladne necemo sigurno biti tako da uopste se ne potresam , jedan onaj hleb tost mi traje 20 dana tako da ne brinem se za hranu jer sam svakako u fazonu kad bi napravili neku tabletu pa da ne moram uopste da jedem to bi bilo savrsenstvo x-) x-) x-)
2022 03 05
Nismo uvozili brašno iz Rusije i Ukrajine, ni toalet papir, na kraju krajeva, imamo vodu, ako nema papira. Ako bace atomsku, svi smo globalno nadrljali, neće nas spasiti ni hleb, ni čista b.lja, ni 1000 evra, koje bi trebalo da ima svako domaćinstvo i u uobičajenim uslovima
2022 03 06