Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

ko siri paniku

Nisam juce na Nisovoj pumpi nasala evro dizel.Cacak je u pitanju.Neke prodavnice nemaju brasna,secera,ulja. Ne znam sto se siri panika.Ima svega.Vucic je tako rekao. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f14a97446de8102a03f8fa62251243b5.jpg) Slikano preksinoc.
2022 03 06
na Kosovu gorivo preko 200 din., kazu 215-220, bilo i u vestima nasim, a i cula sam od ljudi posto ja ne vozim 😳
2022 03 06
> snikor: > Ista bagra koja nas je uništavala devedesetih, sada nam opet radi o glavi. > Trenutno stanje je "drzi vodu dok izbori odu". Ako zlikovci ostanu, posle izbora skače cena energenata - a posle toga i sve ostalo. Dijagnoza privredi Srbije postavljena. Jasno je kao dan. Vlada uredbama ogranicava cene energenata, ulja, hleba...Svaka cast. 🥺🥺🥺
2022 03 06
> perlice&ljubav: > na Kosovu gorivo preko 200 din., kazu 215-220, bilo i u vestima nasim, a i cula sam od ljudi posto ja ne vozim 😳 pardon, evo kako siriti dezinformacije 🙄 sad sam pricala s mamom, kaze ona je jutros sipala, ravno 200 din. jos nije preslo ali se ocekuje
2022 03 06
> veprolece: > .Ne zelim da zivot provedem u panici,histeriji... Aplauz za zdrav razum! Panika, grabež, što potrošača što ovih što već vide duplu zaradu (a ako bude haosa, ne znam samo gde će sa tim profitom, svi imamo samo ovu jednu planetu, za život i put do Marsa sigurno neće skupiti, eventualno do Australije ali neće svi moći da se ukrcaju u avion i pitanje da li će ih biti), uglavnom je sve stalo kao da je gotovo, osim kupovine brašna, goriva i evra. Mi smo poznati po skupljačkoj prirodi, i opet užasno sebični. Mnogi će se u panici otrovati, zapaliti ili bakrotirati od tolikog nakupljanja i strahova a i pre nekog potencijalnog rata, a vlast trlja ruke zbog povećane potrošnje koju će spiskati na svoje hirove i stranačku mašineriju. Da, postoji šansa da sve ode dođavola, ali u tom slučaju sve što se manično kupuje neće nam ni trebati, a vrlo lako se može dogoditi u tom scenariju da krene otimačina pa je gomilanje besmisleno. Ne možemo se obezbediti do kraja svojih života sa svim, a u najgorem scenariju i da smo se skroz obezbedili zapitati se da li je takav život zaista i vredan življenja. I da li je moguće da nam je pomisao na život bez auta neizdrživa?! Ali možemo bez čistog vazduha ili posla npr, to ne gomilamo?! Vrhunac ludila je što isti ljudi u panici kupuju evre i gorivo i istovremeno rezervišu letovanje.
2022 03 06
Ovo je i svojevrsna prilika za ljudski rod da se sabere, oslobodi, pobedi sebe i strah preko koga i manipulišu nama unazad koliko, vrati na pravi put i izbori sa manjinom koja ih odavno tlači. Ako 7-8 milijardi dozvoli šačici od 50ak ljudi da nas sve ugrozi i do kraja sludi, onda i treba sve da ode bestraga. Ipak, sve mi miriše da tih 50ak ljudi voli sebe i svoj luxuz više od bilo čega i da će to sprečiti kataklizmu. A kriza-pa mi smo odavno u njoj i odavno je trebalo tim pitanjem da se bavimo, ali mi spavamo, pa nas Ukrajina sad kao budi naravno ne u pravom smislu, nego opet-da skupljamo, grabimo i trpimo. Evo, slike o gužvama, pravljenu zaliha, priče do tad je ova cena itd... Doprinos celokupnom haosu. I posle izbora, opet isto, ne gore, jer nama je gore već, ima već mnooogo ljudi koji nemaju da kupe 5 evra i ovako samo osnovno kupuju ili vade iz đubreta za ručak.
2022 03 06
nema mesta panici, velika je sreća što postoji autonomni nervni sistem. 8-)
2022 03 06
Ko siri??? Ko drugi, samo ovaj ludak, svaki dan na tv-u sa svojim novim paranojama.. Predsednik mora biti zdrav! Biti zdrav!
2022 03 07
Koliko čujem ni u zemljama EU nije ništa bolje, neka paranoja je izgleda svuda. Grabe sve što stignu, a najviše lekove kupuju 😶
2022 03 07
> MilkaCanic: > Koliko čujem ni u zemljama EU nije ništa bolje, neka paranoja je izgleda svuda. Grabe sve što stignu, a najviše lekove kupuju 😶 Meni kuma zivi u Berlinu, kaze da tamo ima svega, cene ostale iste i da uopste nije pomama kao ovde 🧐
2022 03 07
> sajberstrip: > Ne možemo se obezbediti do kraja svojih života sa svim, a u najgorem scenariju i da smo se skroz obezbedili zapitati se da li je takav život zaista i vredan življenja. I da li je moguće da nam je pomisao na život bez auta neizdrživa?! Ali možemo bez čistog vazduha ili posla npr, to ne gomilamo?! Vrhunac ludila je što isti ljudi u panici kupuju evre i gorivo i istovremeno rezervišu letovanje. Bravo sajber, bas tako! Ljudski mozak izjeden konzumerizmom
2022 03 07
> EsBeBe: > nema mesta panici, velika je sreća što postoji autonomni nervni sistem. 8-) Srbijica mora biti zdrava ;) :')
2022 03 07
Ala ste se naprimali na Anu... Nadam se da ste slušali i Zemlju gruva.
2022 03 07
> > sajberstrip: Vrhunac ludila je što isti ljudi u panici kupuju evre i gorivo i istovremeno rezervišu letovanje. I brašno, pa će da peku hleb u Grčkoj, tamo i ako rokne, makar morence :)
2022 03 07
> srebrna: > > > sajberstrip: > Vrhunac ludila je što isti ljudi u panici kupuju evre i gorivo i istovremeno rezervišu letovanje. > I brašno, pa će da peku hleb u Grčkoj, tamo i ako rokne, makar morence :) :') :') :')
2022 03 08
1 2 3