Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

BEX služba

Danas doživela poštarinu od neverovatnim 478 dinara u navedenoj kurirskoj službi, na cenu od 1550. Izašla sam sa 2000, očekujući da je dovoljno i uredno sam sačekana da odem po još novca u kuću. Kao šlag na torti, kurir nije imao da mi vrati kusur i poštarina je ukupno plaćena 500 dinara. Neverovatno.
2022 03 08
Zato nikada ne koristim niti Bex niti Aks . Post express je definitivno najbolji. Jeftiniji su i uvek postoji mogucnost da preuzmes u posti ukoliko nisi kod kuce. Jedino kada porucujem is Zare, onda mi je svejedno jer uvek porucujem za vrednost preko 6000 pa mi je postarina besplatna 😁 A postarina ti zavisi od gramaze I da li ima otkupa.
2022 03 08
Kakav crni Bex...to su ludaci....ja njih ne podnosim.Aks je ovde kod mene korektan,ali sam verni korisnik postinih usluga
2022 03 08
Pitanje vezano za kurirske službe, AKS, BEX I sl. Ako propustimo da preuzmemo paket odmah kada nas pozovu, gde ga onda možemo preuzeti? I koliko može da stoji paket kod njih, da se ne vrati pošiljaocu?
2022 03 08
Pa nije ni posta jeftina ako ima otkup... Meni je za trenerku poručenu sa Instagram stranice ( ne postoji mogućnost uplate unapred a isto tako nisam znala da nemaju nikakav ugovor sa postom ili kako već, pa da poštarina bude regularna) platila preko 500 dinara. Isto sam bila sokirana. 😅 Pritom, to je bilo prošle godine negde na leto kada post ekspres nije još menjao cene 🥲
2022 03 08
Ništa teško nisam naručila, jedini problem je što nikad ne znaš sa kojom službom rade Instagram stranice.
2022 03 08
Nisam ni ja tada ali eto... Kad se sve sabere i oduzme nije uopšte nešto povoljno kupovati online 🤷 Nekad je poštarina bila 150/180
2022 03 08
> Ruzicastazvezda: > Pa nije ni posta jeftina ako ima otkup... Meni je za trenerku poručenu sa Instagram stranice ( ne postoji mogućnost uplate unapred a isto tako nisam znala da nemaju nikakav ugovor sa postom ili kako već, pa da poštarina bude regularna) platila preko 500 dinara. Isto sam bila sokirana. 😅 Pritom, to je bilo prošle godine negde na leto kada post ekspres nije još menjao cene 🥲 Moguce da su dodali neke usluge pa je samim tim i postarina veca.Ja sam skoro devojci sako poslala, tezak 800g , sa otkupom od 3.700 I postarina je bila 370 din. Mislim da sve te instagram stranice dodaju neke usluge pa su zato postarine velike. I ja sam jednom preko Instragama narucila I postarina mi je bila 600 din I od tada ne porucujem sa Instagrama 😁 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/190a925333850fd2b93066bf79f19af4.jpg)
2022 03 08
@masha91 Moguće, ništa to nisam proveravala jer je bilo za brata, da je bilo za mene, tačno ne bih ni preuzela.
2022 03 08
Za Bex ne znam, izbegavam sve osim Post ekspresa, osim kad se bas mora, za Postu znam da ako se napise vrednost posiljke da se i to naplati jer ako se posiljka izgubi, a nije napisana vrednost vraca se samo iznos postarine x10 (valjda).
2022 03 08
I ja sam se baš iznenadila pre par dana kad sam naručila paket od 1550 dinara, a stigla mi je poruka od BEXa gde je bilo navedeno da treba da platim 2081 dinar. 11€ košta express shipping kad naručujem Iz britanije i stigne za 2-3 dana :D
2022 03 09
Ako uzmemo u obzir da je sve poskupelo, ko zna kakve nas tek cene postarine cekaju...
2022 03 09
Evo i ja da se pohvalim... Stigla mi poruka da preuzmem paket koji je stigao preko Bexa i postarina 567 din... Da napomenem da sam platila stvari porucene unapred... Bezobrazluk i šok. Gubim volju da bilo šta poručujem više.
2022 03 11
i ja da se pohvalim 365 dinara za privezak ,koji je placen unapred,poslato iako sam trazila postespres
2022 03 12