Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kako postavljate oglase za kozmetiku?

Drage članice, Molim Vas da navedete primer postavljanja vaših kozmetičkih oglasa u najplastičnije mogućem obliku,korak po korak. Javljaju se velike nesuglasice između mene i admina,pa želim da čujem vaše priče. Hvala
2022 03 08
https://mojekrpice.rs/help/16/koja-su-pravila-za-postavljanje-kozmetike
2022 03 08
Znam za to,poslao mi je admin, nego me zanima KAKO VI POSTAVLJATE OGLASE. Mnoštvo oglasa ma sajtu se ne postavlja na ovaj način,pa nisu obrisani. Zato i pitam.
2022 03 09
Кодови да се јасно виде и испишу у опису (!) као и рокови где их има јер неки парфеми рецимо немају.., све остало знате.
2022 03 09
> ZeljkaRaskovic: > Znam za to,poslao mi je admin, nego me zanima KAKO VI POSTAVLJATE OGLASE. Mnoštvo oglasa ma sajtu se ne postavlja na ovaj način,pa nisu obrisani. Zato i pitam. Poenta je da Vas je verovatno neko prijavio, te je Adminima skrenuo paznju na nepravilnosti Vasih oglasa. Oglas treba da se postavlja po objavljenim pravilima, bez izuzetka. I onda nemate brige. Sajt je prenatrpan nedozvoljenim predmetima i nepravilnostima, ali naravno da Admini ne mogu sve da sankcionisu.
2022 03 09
> Milica9933: > > ZeljkaRaskovic: > > Znam za to,poslao mi je admin, nego me zanima KAKO VI POSTAVLJATE OGLASE. Mnoštvo oglasa ma sajtu se ne postavlja na ovaj način,pa nisu obrisani. Zato i pitam. > Poenta je da Vas je verovatno neko prijavio, te je Adminima skrenuo paznju na nepravilnosti Vasih oglasa. > Oglas treba da se postavlja po objavljenim pravilima, bez izuzetka. I onda nemate brige. > Sajt je prenatrpan nedozvoljenim predmetima i nepravilnostima, ali naravno da Admini ne mogu sve da sankcionisu. Na žalost neke ne žele da sankcionišu i to je ružno. Briše se oglas gde je slika iz kabine a članica koja prodaje po 5-6 novih predmeta, isti model samo različite boje čak ni upozorenje. Bresprekoran skor od 700+.
2022 03 10
> ZeljkaRaskovic: > Drage članice, > Molim Vas da navedete primer postavljanja vaših kozmetičkih oglasa u najplastičnije mogućem obliku,korak po korak. > Hvala Ako u kozmetičke proizvode spadaju parfemi - slikam kod na kutiji, kod na flašici, postavim maksimalan broj fotografija uz ponudu članicama da pošaljem dodatne ukoliko žele, u opisu predmeta takođe napišem kod kao i sve ostale detalje vezane za predmet. Ostala polja popunim prema kategoriji - proizvođač taj i taj, boja - napišem boju flašice, materijal - staklo itd...
2022 03 10
Hvala svima na odgovorima! Razumem da treba ispoštovati sva pravila,ali nikako ne prihvatam njihovo selektivno ophođenje. More oglasa "prolazi" na terenu prodaje...,a izgovor da ne mogu sve da iskontrolišu ne bi smelo da bude validan. Sistem kontrole mora da bude sveobuhvatan,a ne paušalan.
2022 03 10